Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='funia']12 dni temu .....[/QUOTE]
Dzisiaj myslałam, ze się odnalazł - zadzwoniła kobieta z informacją, ze do jej letniego domu w tamtych okolicach przybłąkał się duzy pies.
Niestety - to nie Rudas.
Ale pies potrzebuje pomocy - kobieta jezdzi tam 2 razy w tyg, a w zimie wcale.
Pies jest duzy, łagodny, z obrożą; wykonuje komendy.

Posted

[quote name='funia']Marta a skąd wiesz ,ze to nie on?

Miał czerwoną obroze i doskonale zna komendy .[/QUOTE]

Bo ten pies jest szaro - czarny

Posted

Czy ktoś wie ,dlaczego program ImageShack nie działa ? Od 2 godz walczę z nim i cały czas mam komuniakat ze pliki nie zostały przesłane ...Zwykle była to sekunda i wyskakiwały linki od razu .....

Posted

Dzisiaj wieczorem o godz.20.30 gdy wracaliśmy do domu znaleźliśmy psa, który wybiegał na środek ulicy (rondo Lubelska/Sitaniec). Zatrzymaliśmy się i nie zdążyliśmy wysiąść z auta, bo on nie czekając na zaproszenie wskoczył do środka jak do siebie. Po jego zachowaniu widać, że musiał jeździć często w samochodzie.Pies jest w miarę zadbany,
przypuszczamy, że został wyrzucony z samochodu.
Piesek nieduży, bardzo podobny do Frajdy (z początku myśleliśmy, że to właśnie ona).
Zdjęcia wrzucimy jutro.

Posted

[quote name='ratifunkel']Dzisiaj wieczorem o godz.20.30 gdy wracaliśmy do domu znaleźliśmy psa, który wybiegał na środek ulicy (rondo Lubelska/Sitaniec). Zatrzymaliśmy się i nie zdążyliśmy wysiąść z auta, bo on nie czekając na zaproszenie wskoczył do środka jak do siebie. Po jego zachowaniu widać, że musiał jeździć często w samochodzie.Pies jest w miarę zadbany,
przypuszczamy, że został wyrzucony z samochodu.
Piesek nieduży, bardzo podobny do Frajdy (z początku myśleliśmy, że to właśnie ona).
Zdjęcia wrzucimy jutro.[/QUOTE]
Kolejna porzucona biedulka!!! Piesek to czy suczka?

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj myslałam, ze się odnalazł - zadzwoniła kobieta z informacją, ze do jej letniego domu w tamtych okolicach przybłąkał się duzy pies.
Niestety - to nie Rudas.
Ale pies potrzebuje pomocy - kobieta jezdzi tam 2 razy w tyg, a w zimie wcale.
Pies jest duzy, łagodny, z obrożą; wykonuje komendy.[/QUOTE]
Szkoda,że nie ma zdjęć.Dzwonił do mnie Pan zainteresowany adopcją dużego psa.

Posted

To właśnie jest nasze wczorajsze znalezisko.
Sympatyczny, prawda?

Może ktoś z Was rozpoznaje tego psiaka?
Może komuś się zgubił!?
Nie chce nam się wierzyć, że ktoś takie cudo tak po prostu wywalił na ruchliwej ulicy.

Posted

o kurcze, jaki fajny :) Może się zgubił ? Na początku myślałam, że to Frajda tak już na wadze przybrała ;) Można dać znać do schroniska, że taki łaciatek u Was jest, może ktoś bedzie pytał?

Posted

Mam nadzieję, ze piesek zagubił się, a nie został wyrzucony.
Moze umiescic zdjęcie w lecznicy Canic - to blisko, moze ktos go rozpozna...

Dostałam dzisiaj informacje i zdjęcia z domu naszej połamanej małej Neli - pamiętacie?

Nela wygląda teraz tak i w niczym nie przypomina tego psiego nieszczęscia, jakim była po wypadku

Posted

Oto niepowtarzalna suka okaz z nieskazitelnej linii rodowe Płoskie&Bukownica przydomek Pancernik .Patrzcie i podziwiajcie .Moja własna czyż nie jest piękna ??A jakie ma futerko ...Jakie uszka ma ładne ,co ?Poznajecie babuszeczkę sprzed kilku miesięcy ?:cool3:

Posted

O ja cie...Ale się uśmiałam :lol::lol::lol: Gdzieś Ty wynalazła takie zajefajne ubranko??? :crazyeye::lol:
Kurcze, ale ja zacofana, przecież takie rasowce tylko w ubrankach chodzą :evil_lol:, zwracam honor :lol:

Posted

[quote name='handzia']O ja cie...Ale się uśmiałam :lol::lol::lol: Gdzieś Ty wynalazła takie zajefajne ubranko??? :crazyeye::lol:
Kurcze, ale ja zacofana, przecież takie rasowce tylko w ubrankach chodzą :evil_lol:, zwracam honor :lol:[/QUOTE]

Ubranko kupiła ja na bazarku psim i mam a co ? A ty gdzie kupujesz na ebay-u?Ach ty cioteczko snobko .Wychłostać ją i to juz!!!!:diabloti:

w poniedziałek wizyta u fryzjera i pedikiurzystki psiej .Wieczorem spa .Babce się należy chyba ,co ?W końcu nie jest jakąs tam tylko moja .

Posted

Funiu, jestem zainteresowana :razz:, tylko powiedz, czy te psy merdają ogonem do byle kogo??? Bo ja , broń Boże tego nie zaakceptuję :evil_lol:
Czy w tej hodowli zostały jeszcze jakieś fajne okazy?