Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia wyrzucona w lesie koczowała tam dwa tyg. Uratowała ją moja znajoma i przywiozła do mnie .We wsi rzucali w nia kamieniami wiec nie poodchodziła do ludzi bo się bała .
U mnie odzyskuje wiarę w ludzi bo juz jest dobrze.

Posted

Ta sunia zostałą przedwczoraj wyrzucona z samochodu - ma ok roku, jest malutka.
Pani, która znalazła sunię nie moze jej zatrzymac. Mała trafi chyba do schronu:(

Posted

Tola napisał(a):
No to nie poznałam babki - widac wyglada młodziej:cool3:

No ......u nas w końcu jest sanatorium nie ?Klimat dobry ,żarcie też .atrakcje są to babka odmłodniała .Tylko coś ja chyba nie bardzo ....Wszystko boli i stawy kręca ....

Posted

bianka0 napisał(a):
Funiu, jeżeli chodzi o okrągłości, to Mycha bije moje jamniki na głowę :evil_lol:

To prawda .......
ALe wiesz jaka ona jest cudna i mądra ?

Posted

Na wątku Nuki są nowe zdjęcia:)
http://www.dogomania.pl/threads/188867-NESKA-czyli-PRĘGOWANA-AKITA-MIX-)-JUŻ-W-SWOIM-DOMKU!!!?p=17673813#post17673813

Są tez zdjęcia z nowego domu Frajdy - wreszcie ma dom, o jakim marzyłam:)
http://www.dogomania.pl/threads/208385-Frajda-się-znalazła!!!-Ma-wreszcie-wspaniały-dom-i-jest-kochana-)/page35

Malutka sunia wyrzucona z auta parę dni temu - ma juz dom - 4. 10 sterylka - Zea pokrywa połowę kosztu.

Posted

Amstafka Lalka dotarła do domu w Warszawie.

Prawdopodobnie mamy też dom dla labradorki, która jutro będzie sterylizowana.Domek też w Wawie, ale transport mamy.

Domek znalazł także mały kudłatek, który był na kwarantannie ( poszedł do DS bezpośrednio po jej zakończeniu ).

Posted

mshume napisał(a):
Nie bardzo rozumiem podpis nad zdjeciem małej suni ;) ona ma 4 do 10 lat?

Chyba chodzi o to, że 4 października sterylka :) A wcześniej uciekło "m" z "dom" ;)