Tola Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 handzia napisał(a):Dziewczyny, wiecie może czy ktoś robi teraz bazarek ogłoszeniowy? Ja tez szukam aktualnego bazarku z ogłoszeniami... Wadercia juz swój zamknęła. Jakbys cos znalazła - daj znac na pv Quote
agusiazet Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Cały czas można pisać do Catangel na PW, robi ogłoszenia i zbiera kasę na pomoc kotom! Quote
mgie Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 agusiazet napisał(a):Cały czas można pisać do Catangel na PW, robi ogłoszenia i zbiera kasę na pomoc kotom! A Ostatnia Szansa nie może się doczekać na linki ogłoszeń :) Quote
LadyS Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 mgie napisał(a):A Ostatnia Szansa nie może się doczekać na linki ogłoszeń :) Myśmy od CatAngel dostali linki bez problemu po 2 czy 3 dniach. Quote
agusiazet Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja tam nigdy nie narzekałam na CatAngel, wiadomo im więcej chętnych,tym dłużej się czeka! Quote
malagos Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Na wątku Gapci Anja zaprasza: Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy , 20,30,50 ogłoszeń : http://www.dogomania.pl/threads/2151...6#post17693656 Quote
Tola Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Kolejna uratowana zamojska sunia u Murki:) http://www.dogomania.pl/threads/214391-O-suchym-chlebie-wodzie-bez-budy-na-łańcuchu-ile-jeszcze-wytrzyma-Łatka Quote
Tola Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Dzieło dusje:) zamojskie dziewczynki: Figa:lol: i Fanta:lol: I zamojski Baj:lol: Quote
Tola Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Łatka u Murki:loveu: Z brzydkiego kaczątka (skulonego i przestraszonego) przeobraziłą się w psią piękność. Wystarczyło poczucie bezpieczeństwa i serce. Quote
handzia Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Cudownie, że Łatunia już w dobrych rękach, jest przepiękna, prawda cioteczki? Quote
Tola Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 :multi::multi::multi: Po roku oczekiwanaia Tajga pojechała dzisiaj do swojego domu:lol: Quote
agusiazet Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zamojski Dexter też od tygodnia we własnym domu! Quote
Tola Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='agusiazet']Zamojski Dexter też od tygodnia we własnym domu![/QUOTE] Moze teraz posypią sie domki dla zaamojszczaków:cool3: Quote
ratifunkel Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Tola']:multi::multi::multi: Po roku oczekiwanaia Tajga pojechała dzisiaj do swojego domu:lol: Radość nasza nie ma granic!!! W końcu znalazł się ten oczekiwany i upragniony prawdziwy dom! Trzymamy kciuki! Quote
zadra Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='ratifunkel']Radość nasza nie ma granic!!! W końcu znalazł się ten oczekiwany i upragniony prawdziwy dom! Trzymamy kciuki![/QUOTE] Wczoraj rozmawiałam z Panią,cała rodzina juz zakochana w Tajdzi!! Quote
zadra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Pozdrawiam wszystkie psiaki w ten jedyny dzień 4.10,dzień w którym obchodzą swoje święto!!! Quote
zadra Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dotarła do mnie tydzień temu chusteczka z napisem "Szukam Domu" BARDZO DZIEKUJJEMY !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tola Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='zadra']Dotarła do mnie tydzień temu chusteczka z napisem "Szukam Domu" BARDZO DZIEKUJJEMY !!!!!!!!!!!!!!! baster i lusi - bardzo dziękujemy:loveu: Quote
malagos Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='zadra']Dotarła do mnie tydzień temu chusteczka z napisem "Szukam Domu" BARDZO DZIEKUJJEMY !!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wyobraziłam sobie Ciebie, zadra, z taką chusteczką np w supermarkecie :diabloti: Ale byś furorę zrobiła :) Quote
zadra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='malagos']Wyobraziłam sobie Ciebie, zadra, z taką chusteczką np w supermarkecie :diabloti: Ale byś furorę zrobiła :)[/QUOTE] Byłby niezły ubaw!!! Quote
malagos Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A co z Zamosciu slychac, śliczna jesień, nie?.....To już rok, jak się widziałyśmy, moje kobitki wspominają tę piwniczkę :cool3: Quote
funia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mam kilka zdjęc ze scgronu .Nie zbyt dobrych .Byłąm w niedzielę na chwilę bo miałam sprawę .Wstawię pózniej . Są dwie suki onki i dwa psy onki . Quote
funia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nastepna ofiara ,,hodowli ,,Na szczęście już pod opieką fundacji >nie wiadomo czy sunia przezyje ... Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts