zadra Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Szczeniaki: szeniek w typie colli: Jeszcze raz grupowe szczeniaków. Niepokojące dla mie było dzisiaj to,że przynajmniej dwa psy i kilka suk wymagalo interwencji weta.Jedna, o której wcześniej nie wspominalam poruszała się na trzech łapach.Mam nadzieję,że pomoc nadejdzie szybko. Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 no i dobrze przeciez logiczne że nie robimy tych fotek żeby je sobie w domu podziwiać, każdy sposob jest dobry jesli ma pomoc choc jednemu psu...wiec zakładam że w schronisku nie mają nic przeciwko robieniu fotek, bo przeciez wszystkim nam zalezy na psach :-) ja na przykład juz namawiam znajomą na jednego psiaka:-) Quote
Tola Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):no i dobrze przeciez logiczne że nie robimy tych fotek żeby je sobie w domu podziwiać, każdy sposob jest dobry jesli ma pomoc choc jednemu psu...wiec zakładam że w schronisku nie mają nic przeciwko robieniu fotek, bo przeciez wszystkim nam zalezy na psach :-) ja na przykład juz namawiam znajomą na jednego psiaka:-) No nie maja chyba nic przeciwko, przeciez to dla dobra psiaków. Chodzi o prędkość wynoszenia informacji z dogo:razz: Quote
zadra Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Zobaczcie jak ta chudziutka.Ponoć jest od niedawna w schronie.Czy nie powinna byc oddzielona do momentu nabrania ciałka,zreszta jak te dwie małe. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 a dlaczego mam edytowac? A Wam radze nie podawac linków do wátku, bo nie wyciágniecie psa, bo info dotrze szybciej do kierownika na urlopie niz Wy zdázycie dotrzec do schronu :( Quote
LadyS Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Rodzice, opanuj się- suka i tak nie ma DT ani żadnych widoków na nie, więc spoko. Masa psów potrzebuje pomocy. Piranha wkleiła wątek suki - takie z Was obrończynie, co to klepią w klawiaturę, a na wątek nie wejdą. Quote
beka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Strasznie dużo szczeniat... A to miejsce w hotelu co czekało ma Łajtka jet wolne? Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 szczeniakow straszliwie duzo i to wszystkie są naprawde ładne, ruchliwe mega i piszczałki takie zabiegają o człowieka Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Beka - wszelkie info jest na wátku Lajtka. Miejsce czeka, ale nie wiadomo, czy Stonka zechce innego psiaka. Lajtek byl szczególny i nie wiadomo tez czy darczyncy zechcá tak po prostu przerzucic sié na innego psiaka. Serce krwawi :( Quote
evel Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Matko, jak mnie męczy ta piękna suka w typie csv/husky... :roll: I nic nie mogę zrobić, szlag :( Quote
agusiazet Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tyle pięknych psów. Czy szczeniaki są choć szczepione? Jeśli Kierownik nie wie jak sobie poradzić w kwestii szczepień niech porozmawia z Panią Kierownik (wspaniałą osobą) ze schroniska w Mielcu, gdzie wszystkie psy są od około roku szczepione, szczeniaki otrzymują wszystkie potrzebne szczepienia, wcześniej i u nas wśród malców było dużo zgonów, niestety:( Może skorzysta! Quote
Tola Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 No to teraz wpadamy na watek do Azji i witamy się z dziewczyną. Szukałam dzisiaj Lorki, znalazłam ją na zdjeciu zadry z czarną maluszką Quote
zadra Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 agusiazet napisał(a):Tyle pięknych psów. Czy szczeniaki są choć szczepione? Jeśli Kierownik nie wie jak sobie poradzić w kwestii szczepień niech porozmawia z Panią Kierownik (wspaniałą osobą) ze schroniska w Mielcu, gdzie wszystkie psy są od około roku szczepione, szczeniaki otrzymują wszystkie potrzebne szczepienia, wcześniej i u nas wśród malców było dużo zgonów, niestety:( Może skorzysta! Też jestem zdania,żeby wszystkie szczeniaki były szczepione na wirusowki,ale to niestety nie do zrealizowania w tym schronie.Chlopaki nie nadążają za Europą!!!:diabloti: Quote
malagos Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tola napisał(a):W schronisku zaraz i tak będą wiedzieli, o czym tu piszemy - wiec moze się zajmą suniami. to dobrze, bo wyglądają rzeczywiście na ciężarne. Quote
Tola Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 zadra napisał(a):Też jestem zdania,żeby wszystkie szczeniaki były szczepione na wirusowki,ale to niestety nie do zrealizowania w tym schronie.Chlopaki nie nadążają za Europą!!!:diabloti: Myslę, ze to dobry sposób przekazywania naszych oczekiwań:cool3: Quote
Tola Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 malagos napisał(a):to dobrze, bo wyglądają rzeczywiście na ciężarne. Na wszelki wypadek podrzucam i tą Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 dziewczyny a widziałyście dziś Jaśka? ja koło psow tylko przefrunęłam z prędkością światła:diabloti: i poleciałam do suk...ale na fotach waszych nigdzie go nie widze... evel ta suka która ja fociłam to mała suka jest (mała jeśli myślimy o wilczaku:evil_lol:) - jest bardzo urodziwa i kontaktowa (do ludzi), a inne suki rozstawia po katach:diabloti: to ona mnie obsmarowała dziś łapami z każdej strony, maaaałpa jedna:diabloti: Quote
Tola Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):dziewczyny a widziałyście dziś Jaśka? ja koło psow tylko przefrunęłam z prędkością światła:diabloti: i poleciałam do suk...ale na fotach waszych nigdzie go nie widze... evel ta suka która ja fociłam to mała suka jest (mała jeśli myślimy o wilczaku:evil_lol:) - jest bardzo urodziwa i kontaktowa (do ludzi), a inne suki rozstawia po katach:diabloti: to ona mnie obsmarowała dziś łapami z każdej strony, maaaałpa jedna:diabloti: Jasko jest tutaj (właściwie tylko kawałek Jaśka) http://img534.imageshack.us/img534/3475/p1070528e.jpg Kręcił się po boksie. Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Żunia czy masz jakieś wieści z nowego domu tego psiaka, którego wyadoptowałaś? może jest szansa na jakieś zdjęcie wypielęgnowanego malucha? Quote
Żunia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Zobacz na " klub chow chow" w znaleziony w Zamościu. Quote
Żunia Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Rodzice M. Zdaje mi się, że miałaś wystarczająco dużo czasu na kontakt ze Stonką. Oczekuję przeprosin. Łatwo jest kogoś oskarżyć, obrazić i sprowadzić do parteru. Trudniej przyznać się do błędu- niestety. Na wątek zamojskich psów może wejść każdy: przeczytać i wyciągnąć wnioski. Quote
Tola Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 mshume napisał(a):a ta malutka biała sunia, co na każdym zdjęciu widać jej kawałek? Macie jakieś zdjęcie całej sylwetki. Tu widać pysio. Mshume - porzejrzałam sporo zdjęc i wygaje mi się, ze to jest jednak ta sunia W boksie faktycznie jest jeszcze biało ruda sunia - widac ja na tym zdjeciu, ale ona ma biały ogon, a na zdjęciu widac kawałek rudziutkiego... Quote
zadra Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 malawaszka napisał(a):Żunia czy masz jakieś wieści z nowego domu tego psiaka, którego wyadoptowałaś? może jest szansa na jakieś zdjęcie wypielęgnowanego malucha? http://img808.imageshack.us/img808/9576/czarnyv.jpg On wyglada tak identycznie jak ten z moich zdjęc,tylko jest zdecydowanie w gorszym stanie.Ma niepokojaco "goły"nos i obwódki wokół oczu. Quote
Recommended Posts