Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaki:

szeniek w typie colli:

Jeszcze raz grupowe szczeniaków.

Niepokojące dla mie było dzisiaj to,że przynajmniej dwa psy i kilka suk wymagalo interwencji weta.Jedna, o której wcześniej nie wspominalam poruszała się na trzech łapach.Mam nadzieję,że pomoc nadejdzie szybko.

Posted

no i dobrze
przeciez logiczne że nie robimy tych fotek żeby je sobie w domu podziwiać, każdy sposob jest dobry jesli ma pomoc choc jednemu psu...wiec zakładam że w schronisku nie mają nic przeciwko robieniu fotek, bo przeciez wszystkim nam zalezy na psach :-)
ja na przykład juz namawiam znajomą na jednego psiaka:-)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
no i dobrze
przeciez logiczne że nie robimy tych fotek żeby je sobie w domu podziwiać, każdy sposob jest dobry jesli ma pomoc choc jednemu psu...wiec zakładam że w schronisku nie mają nic przeciwko robieniu fotek, bo przeciez wszystkim nam zalezy na psach :-)
ja na przykład juz namawiam znajomą na jednego psiaka:-)

No nie maja chyba nic przeciwko, przeciez to dla dobra psiaków.
Chodzi o prędkość wynoszenia informacji z dogo:razz:

Posted

Rodzice, opanuj się- suka i tak nie ma DT ani żadnych widoków na nie, więc spoko. Masa psów potrzebuje pomocy. Piranha wkleiła wątek suki - takie z Was obrończynie, co to klepią w klawiaturę, a na wątek nie wejdą.

Posted

Tyle pięknych psów. Czy szczeniaki są choć szczepione? Jeśli Kierownik nie wie jak sobie poradzić w kwestii szczepień niech porozmawia z Panią Kierownik (wspaniałą osobą) ze schroniska w Mielcu, gdzie wszystkie psy są od około roku szczepione, szczeniaki otrzymują wszystkie potrzebne szczepienia, wcześniej i u nas wśród malców było dużo zgonów, niestety:( Może skorzysta!

Posted

agusiazet napisał(a):
Tyle pięknych psów. Czy szczeniaki są choć szczepione? Jeśli Kierownik nie wie jak sobie poradzić w kwestii szczepień niech porozmawia z Panią Kierownik (wspaniałą osobą) ze schroniska w Mielcu, gdzie wszystkie psy są od około roku szczepione, szczeniaki otrzymują wszystkie potrzebne szczepienia, wcześniej i u nas wśród malców było dużo zgonów, niestety:( Może skorzysta!

Też jestem zdania,żeby wszystkie szczeniaki były szczepione na wirusowki,ale to niestety nie do zrealizowania w tym schronie.Chlopaki nie nadążają za Europą!!!:diabloti:

Posted

Tola napisał(a):
W schronisku zaraz i tak będą wiedzieli, o czym tu piszemy - wiec moze się zajmą suniami.

to dobrze, bo wyglądają rzeczywiście na ciężarne.

Posted

zadra napisał(a):
Też jestem zdania,żeby wszystkie szczeniaki były szczepione na wirusowki,ale to niestety nie do zrealizowania w tym schronie.Chlopaki nie nadążają za Europą!!!:diabloti:

Myslę, ze to dobry sposób przekazywania naszych oczekiwań:cool3:

Posted

dziewczyny a widziałyście dziś Jaśka?
ja koło psow tylko przefrunęłam z prędkością światła:diabloti: i poleciałam do suk...ale na fotach waszych nigdzie go nie widze...
evel ta suka która ja fociłam to mała suka jest (mała jeśli myślimy o wilczaku:evil_lol:) - jest bardzo urodziwa i kontaktowa (do ludzi), a inne suki rozstawia po katach:diabloti: to ona mnie obsmarowała dziś łapami z każdej strony, maaaałpa jedna:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
dziewczyny a widziałyście dziś Jaśka?
ja koło psow tylko przefrunęłam z prędkością światła:diabloti: i poleciałam do suk...ale na fotach waszych nigdzie go nie widze...
evel ta suka która ja fociłam to mała suka jest (mała jeśli myślimy o wilczaku:evil_lol:) - jest bardzo urodziwa i kontaktowa (do ludzi), a inne suki rozstawia po katach:diabloti: to ona mnie obsmarowała dziś łapami z każdej strony, maaaałpa jedna:diabloti:

Jasko jest tutaj (właściwie tylko kawałek Jaśka)
http://img534.imageshack.us/img534/3475/p1070528e.jpg
Kręcił się po boksie.

Posted

Rodzice M.
Zdaje mi się, że miałaś wystarczająco dużo czasu na kontakt ze Stonką.
Oczekuję przeprosin.
Łatwo jest kogoś oskarżyć, obrazić i sprowadzić do parteru.
Trudniej przyznać się do błędu- niestety.

Na wątek zamojskich psów może wejść każdy: przeczytać i wyciągnąć wnioski.

Posted

mshume napisał(a):
a ta malutka biała sunia, co na każdym zdjęciu widać jej kawałek? Macie jakieś zdjęcie całej sylwetki. Tu widać pysio.

Mshume - porzejrzałam sporo zdjęc i wygaje mi się, ze to jest jednak ta sunia

W boksie faktycznie jest jeszcze biało ruda sunia - widac ja na tym zdjeciu, ale ona ma biały ogon, a na zdjęciu widac kawałek rudziutkiego...