Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja ulubienica nr2 biała suka (no teraz juz pożółknięta:evil_lol:), duuuużo gada:cool3: wpychałą nos przez kraty, łaziła za mną, kontaktowa (spokojna w stosunku do psów, nie wdaje się w bójki-pytałam o nia pana pracownika)

Posted

nie mam pojęcia, trzeba by sprawdzic czy mają szew na brzuchu, ostatnio wyciągałam sunię Gejszę i okazało się ze suka była po sterylizacji (napewno niei u nas w schronisku)

a tutaj mikro bidulinka, nowa w schronie, ok 5kg,wciśnięta w kącik siedziała i nie za wiele się ruszała,nie za bardzo odnajduje sie w schroniskowej rzeczywistości

Posted

jeszcze raz mikrunia, później wyszła z kącika ale była taka bida zrezygnowana:shake:

tutaj małe (ok7kg) trzesące się coś...sierść wygląda jakby była mokra, takie małe kędziorki...bidusia do szybkiego wyciagnięcia

a tutaj raze z bidusią suka wilkowato-haskowata:evil_lol: do innych suk temperamenta:diabloti: do ludzi...jak nie robiłam akurat jej fot to wkładała łapy przez kraty i mnie zaczepiała (byłam cała powycierana jej zasikanymi łapami:evil_lol:), fajna z wyglądu, raczej srednia niz duza

Posted

Tola napisał(a):
Tak - to Wanilka:loveu: myslalam, ze nie pamiętacie:cool3:

Jutro do hoteliku do Brzyscia miał jechac Łajtek, był juz zorganizowany transort; nie chciałam pisac, zeby nie zapeszyc.
Psa faktycznie nie ma w schronie.:-(

Znowu gina psy bez wiesci ze schronu????

Posted

ruda kudłata sunia (zadra robiła jej foty z przodu też hihi)

bidusia kędziorek i takie łaciate małe coś się czaiło:-)

nowa suka z ciekawym umaszczeniem, taki jakis za dlugu za gruby jamnior:-)

szaraczek z boksow otwartych

Posted

tak, psy znowu giná. Nalezalo sié tego spodziewac, skoro kierowniczyna jest starannie informowany o wszelkich dzialaniach tutaj podejmowanych. Nie pasowalo, ze Lajtek w takim stanie bédzie wyciágniéty i kolejne bédzie zwyciéstwo jego wrogów (Toli m.in). Dlatego ten milosnik wywiozl zapewne gdzies psa i juz.

Posted

grzenka napisał(a):
Matko, jakie cudo na ostatnim zdjęciu obok rudego,wygląda jak szorstkowłosa sarenka:-(

To młodziutka sunia, pchała się dzisiaj do siatki...

Posted

W tle stoi pies z otwratą raną na szyi.Wyglada na to,że byl bardzo długo na łańcuchu.Rana jest niewielka,ale brzydka.Z okiem też mial jakiś problem.Pracownikmial go umieści
w szpitaliku.W tymsamym boksie byl drugi pies z dużą ilością wydzieliny pod okiem.Ten jest ponoć dziki.

czarny sznaucerkowaty z bardzo zaniedbaną okrywa wlosową.

Posted

Mala pinczerowata suczka w tle bardzo chuda z wydatnym wzdeciem lub ciężarna.

i druga wyglądajaca podobnie.Troche to niepokojace!!!Chodzi mi o ta małą białą i zudymi łatami.

Onkowata:

Posted

No... dzisiaj wiadomość, ze wrzuciłam zdjęcia na wątek "poszła" natychmiat:cool3:

Ta sunia cały czas tak siedziała, u mnie na zdjeciu również...

Posted

Od dwóch dni próbuję się skontaktować z kierownikiem i zarówno wczoraj wieczorem , jak i dziś słyszę, że potrącone psy zbiera z ulic..........
Spróbuję jutro.
Ponoć ma urlop, a ciągle taki " zajęty ".
Dziewczyny, to czyta mnóstwo osób ( które są zainteresowane ) i może trochę uważajcie na słowa.