Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mshume napisał(a):
a ta malutka biała sunia, co na każdym zdjęciu widać jej kawałek? Macie jakieś zdjęcie całej sylwetki. Tu widać pysio.

To chyba ta mała z wydetym brzuchem - zdjęcia na poprzedniej stronie

Nieduża suczka

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy jest jakaś bida, która wymaga natychmiastowej interwencji?

Na pewno te dwie nowe - bardzo chude; zadra prosiła pracownika, zeby zobaczył je wet.
Nie wiem jak od strony pola, bo tam wiekszosc zdjęc bedzie wrzucała Piranha.
I ta malutka zulkopodobna, bardzo płacze - jest nowa.
Jest duzo psów i suzcek, które czekaja juz pare lat...

Posted

Łajtek zniknął, bo pomimo tego, że takie sytuacje się zdarzały, był poszukiwany transport dla niego otwarcie na wątku. Takie rzeczy trzeba załatwiać na PW, przecież to nie pierwszy pies, którego stąd zabieracie....

Co możecie powiedzieć nt tego rudego psa? Wiek, zachowanie?

Posted

malawaszka napisał(a):
pytanie tylko na ile można w to wierzyć...

a mówili co z Łajtkiem?

Powinnismy wiedziec swoje...
Dziewczyny - Łajtka nie ma; wczoraj pracownicy schronu informowali, ze został adoptowany.
Ja rozumiem wszystkie uwagi, tylko czasami człowiekowi sie zdaje, ze przesadza z ostrożnoscią, zwłaszcza jak czyta niektóre posty:roll:

Reszta zdjęć wieczorem.

Posted

no to teraz moje foty
ja fociłam TYLKO suczki, wiec nie bede pisac ze to sunie, wszystkie wrzucone przeze mnie fotki bedą suczek (szczeniaki rowniez). Postaram siee je jaks z sensem pogrupować:-)

Najpierw siostrzyczki bo ktoś o nie pytał :-). Sunie są bardzo przyjacielskie, przy ich boksie siedziałam najdłużej (dużo suniek z ich boksu fociłam), na początku nieśmiałe po chwili ciagle się koło mnie kręciły, merdały delikatnie ogonami i podstawiały pyszczki do głaskania, nie są nachalne ale zainteresowane człowiekiem i obiektywem hihi sierść szorstka,wielkościowo jak wyżeł

Posted

ja poszukam tez ale na razie wrzucam po koleji bo sie pogubie hihihi

taka mała sunia z boksów od pol, nie wiem czy ma jakies imie tu nadane

szczekliwa ruda zaraza:-)

suka onkowata, brak kawałka ucha (to ta druga, jedna wrzucała Tola a ja ufociłam drugą)

Posted

W niektórych schroniskach obcinają sukom kawałki uszu przy sterylizacji, żeby wiedzieć która jest po zabiegu. Moze one juz były w schronach poprzednio?