Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro wielki dzień dla niewidomej suni i dla 2 innych psiaków, wszystko już ustalone, dograne, potrzebne tylko kciuki, żeby obyło się bez niespodzianek. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Jutro wielki dzień dla niewidomej suni i dla 2 innych psiaków, wszystko już ustalone, dograne, potrzebne tylko kciuki, żeby obyło się bez niespodzianek. 

Trzymam, ciepłe myśli wysyłam...!

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Musi być dobrze.

• Like 1
Posted
6 minut temu, Nesiowata napisał:

A ja gotuję jedzenie, na czekanie jeszcze czas. Oby tylko pogoda była w miarę przyjazna.

glitter shamrock ftestickers Sticker by Janet

Posted

No to, jestem i ja - wróciliśmy z psiakiem przed 15 minutami. Pati wysiadł samochód i pojechałam do Konstancina. Ale mam niusa - w drodze z suczki (tak jest w książeczce) zrobił się pies!

Lala pojechała z nami (zbliżała się burza i nie było siły utrzymać jej w domu, musiała jechać). W samochodzie był spokój ale w domu już pokazuje, że to ona jest szefową. Ares też coś tam mruczy pod nosem ale w miarę.  

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Kolejny pies, który zmienił płeć!!! Rany! 

I jeszcze ten popsuty samochód, co za przygody! Mam nadzieję, że Pati szczęśliwie wróci do domu, a relacje między psiakami się ułożą. 

Posted

Ares podoba mu się wybitnie - ciągle za nim krąży. A Lala szczeka. W samochodzie był spokojny, podobnie jak i Lala. Teraz krąży po mieszkaniu nie zwracając na nic uwagi. Wypił sporo wody, ale na jedzenie jakoś nie zwraca uwagi. Połknął tabletki na robaki bez problemu.

Posted
20 minut temu, Tyśka) napisał:

Kolejny pies, który zmienił płeć!!! Rany! 

I jeszcze ten popsuty samochód, co za przygody! Mam nadzieję, że Pati szczęśliwie wróci do domu, a relacje między psiakami się ułożą. 

To samo pomyślałam ;) ;) Ale co tam płeć, ważne, że już bezpieczny, pod najlepszą opieką <3