Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 3.07.2021 o 12:22, elik napisał:

1085193885_kciuki1.jpg.60207197b1354919669775268d666205.jpg   Będzie dobrze!

Bardzo chciałabym, aby tak było, bo nasze kłopoty z kotami wciąż trwają, a funduszy coraz mniej.

Wczoraj w nocy w pobliżu terenów leśnych została znaleziona malutka koteczka z urwaną? odgryzioną łapkąbeksa_V6_orig.gif

Posted

A to koteczka Lunka, będzie trójłapką:(

Już boje się myśleć,  gdzie ją umieszczę po zabiegu.

Malutka jest cudna, zdjęć drastycznych nie wrzucam.

Jakim trzeba być potworem, żeby takie maleństwo zostawić w lesie:(

4037840329636533794.jpg

-6448975324209593047.jpg

• Like 1
Posted

Dziekuje calem sercem Jaguniu za wszelka ogromna pomoc dla kotuni

Chciałam tutaj pożegnać koteczkę [*]

Jakbyś Jagna podesłała mi inne zdjęcie, to zmienię, bo to zrobione zaraz po przywiezieniu jej do Ciebie...

imageproxy.php.jpg

Posted

Bardzo proszę opiekunki zamojskich psów, które mają na forum swoje wątki  o umieszczenie na 1 stronie pomocy, jaką dany pies otrzymał  od fundacji ZEA.  Teraz jest czas sprawozdań, zmieniły się trochę wymagania i byłoby mi łatwiej, jak takie informacje są na 1 stronie. Pomoc dotyczy najczęściej zakupu karmy, pokrycia kosztów szczepień, leczenia, dopłaty do hotelowania. Nie pilnowałam tego, bo sądziłam, że takie informacje znajdę tam, gdzie wymieniana jest pomoc dla psa, bo to przecież pomoc;) Nie jestem w stanie przerzucać teraz  wszystkich wątków i szukać takich informacji:( Teraz na przykład poszukuję psów, które były hotelowane u anecik i  otrzymały pomoc w formie dopłaty do hotelowania?? 

Posted
Dnia 4.07.2021 o 20:05, Tola napisał:

Bardzo proszę opiekunki zamojskich psów, które mają na forum swoje wątki  o umieszczenie na 1 stronie pomocy, jaką dany pies otrzymał  od fundacji ZEA.  Teraz jest czas sprawozdań, zmieniły się trochę wymagania i byłoby mi łatwiej, jak takie informacje są na 1 stronie. Pomoc dotyczy najczęściej zakupu karmy, pokrycia kosztów szczepień, leczenia, dopłaty do hotelowania. Nie pilnowałam tego, bo sądziłam, że takie informacje znajdę tam, gdzie wymieniana jest pomoc dla psa, bo to przecież pomoc;) Nie jestem w stanie przerzucać teraz  wszystkich wątków i szukać takich informacji:( Teraz na przykład poszukuję psów, które były hotelowane u anecik i  otrzymały pomoc w formie dopłaty do hotelowania?? 

Chester dostał pomoc w postaci pomniejszonej o 150 kwoty za hotelowanie w marcu. 

Co jest wpisane w rozliczeniu,  w pozycji wydatki na wątku Chesterka.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. 

20210705_195321_copy_432x510.jpg

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Ellig napisał:

Chester dostał pomoc w postaci pomniejszonej o 150 kwoty za hotelowanie w marcu. 

Co jest wpisane w rozliczeniu,  w pozycji wydatki na wątku Chesterka.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. 

20210705_195321_copy_432x510.jpg

Mnie potrzebne jest imię psa i rodzaj pomocy;).

Bardzo dziękuję za ten post, to dla mnie duże ułatwienie;  nie doszłam jeszcze do Czestera, dzisiaj zaczęłam przeglądać psy u  szafirki - 2020 r.

Muszę zrobić to zestawienie do 13.07

• Like 1
Posted

Jutro malutka kocia, znaleziona  w lesie z odgryzioną łapką, będzie miała operację,  proszę o kciuki, bardzo się denerwuję:(. Ona jest taka cichutka, spokojna, a tyle przeszła:(.

Koszt operacji to 400zł - 550 zł, w zależności od tego, jak dużo trzeba będzie amputować:(.

Tutaj łapka 😞

212292671_1001961763880945_1670102495863165610_n.jpg

Posted

Z dobrych informacji jest ta o malutkiej Poziomce - dzisiaj odezwał się domek Omlecika, adoptowanego z fundacji dwa lata temu.

Wypatrzyli Poziomkę na OLX b- b i rozmawiają o powiększeniu kociej rodziny...

Też proszę o kciuki.

A to Omlecik dzisiaj

210378835_1335503560218329_5597791610305822005_n.jpg

• Like 2
Posted
11 minut temu, Tola napisał:

Jutro malutka kocia, znaleziona  w lesie z odgryzioną łapką, będzie miała operację,  proszę o kciuki, bardzo się denerwuję:(. Ona jest taka cichutka, spokojna, a tyle przeszła:(.

Koszt operacji to 400zł - 550 zł, w zależności od tego, jak dużo trzeba będzie amputować:(.

Tutaj łapka 😞

212292671_1001961763880945_1670102495863165610_n.jpg

Bidulka kochana, musi być już tylko lepiej. 

Posted
9 godzin temu, Ellig napisał:

Powodzenia koteczko.

Właśnie skończyła się dwugodzinna operacja, koteczka przeżyła. 

• Like 2
Posted
27 minut temu, Tola napisał:

Właśnie skończyła się dwugodzinna operacja, koteczka przeżyła. 

Całe szczęście, oby szybko doszła do siebie i nauczyła się skakać na 3 łapkach 

• Like 1
Posted
Dnia 4.07.2021 o 20:05, Tola napisał:

Ja piernikam, chyba musiałabym zatrudnić księgową na dogo 😉 Tolu, nie ogarnę. Mam bardzo trudny czas, a raczej totalny brak czasu. Mam w rozliczeniach na wątkach rozpiski, musisz mi pomóc. Jesli zbierałam na konto ZEA na konkretne psy i od was szły faktury, to zakładam że to wszystko ma być? Czy tylko te rzeczy, jakie były opłacane z Waszego ogólnego konta?

Posted
2 godziny temu, Jaaga napisał:

Ja piernikam, chyba musiałabym zatrudnić księgową na dogo 😉 Tolu, nie ogarnę. Mam bardzo trudny czas, a raczej totalny brak czasu. Mam w rozliczeniach na wątkach rozpiski, musisz mi pomóc. Jesli zbierałam na konto ZEA na konkretne psy i od was szły faktury, to zakładam że to wszystko ma być? Czy tylko te rzeczy, jakie były opłacane z Waszego ogólnego konta?

Jagna, spokojnie, to nie chodzi o psy u Ciebie, bo większość z nich była pod opieką fundacji, ja je umieszczałam,  więc mam o tym wiedzę i pamiętam, a na te inne były robione zbiórki na Ratujemy Zwierzaki i info o pomocy jest  na 1 stronach,  bo przecież zawsze to rozliczasz.  Podobnie jest u elik, Anuli i Bogusik, dostałam też info od dziewczyn, które brały po jednym psie, że info o pomocy  jest na 1 stronie wątku. Jeżeli informacja o pomocy ZEA jest na 1 stronie, to nie ma problemu, bo ja pamiętam wszystkie zamojskie psy, dotrę na wszystkie wątki. Prosiłam o wpisy na wątkach, na których tego nie ma, bo dla mnie to problem przekopywać się teraz przez wiele stron i szukać wpisu o rodzaju pomocy, bo to tylko o to chodzi.