Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.12.2021 o 12:41, Aska7 napisał:

A ja nie

nie będziesz mieć nic do gadania Zasłona okienna nieprzepuszczająca światła Język z emotikon • Pixers® -  Żyjemy by zmieniać

a tak na serio to paliwo kosztuje a trasa długa i to drugi raz w krótkim czasie

i tak jesteś Wielka za to co robisz więc ten teges 🙂

zresztą i tak nie wiadomo czy nazbieramy 300 Smile2 ideas | szmájlik, szmájli, vicces

Posted
Dnia 22.12.2021 o 09:33, Aska7 napisał:

Ja też uważam Tysiu, że jesteś wspaniałą osobą 😃

Obie jesteście WSPANIAŁE  OSOBY  !!!!

Dnia 22.12.2021 o 13:24, Aska7 napisał:

Dawno mnie nikt tak nie ubawił 😆

Dam jeszcze 2 dychy na bajkowym

Na bajkowym kapuśniak się właśnie gotuje, tylko nie wiadomo jeszcze czy z cebulka, czy z koprem.... 😉 😉

Posted
Dnia 24.12.2021 o 00:07, agat21 napisał:

Żeby jak najmniej psiaków było tu do pokazywania 🌲🌲🌲

To chyba najlepsze życzenia świąteczne. Dla nas i dla tych biedaków.

Posted
Dnia 24.12.2021 o 08:38, wiolhelm170 napisał:

Widzę że jest suczka 7 tygodni w schronisku, współczuję jej.

Ojej, faktycznie... niepotrzebnie wchodziłam na stronę, niunia podobna do mojego staruszka 😞 Obłędna!

Może być zdjęciem przedstawiającym ‎pies i ‎tekst „‎SCHRONISKO ص dla bezdomnych zwierząt w ZAMOŚCIU CEO‎”‎‎

Może być zdjęciem przedstawiającym pies i tekst

Może być zdjęciem przedstawiającym pies i tekst

Posted
Dnia 24.12.2021 o 09:36, Aska7 napisał:

Rany boskie, takie dziecko samo w zimę w schronie 😫

W dodatku od dzisiaj do poniedziałku nikogo w schronie nie będzie    2140078140_pacz3.gif.9e334f113ec48d410dc06220946dd520.gif

Jeśli  któremuś z pracowników choć odrobina serca została, to zabierze to psiątko do domu na święta.

Posted
Dnia 24.12.2021 o 09:36, Aska7 napisał:

Rany boskie, takie dziecko samo w zimę w schronie 😫

Skoro jest na rękach w pomieszczeniu, to może nie dali jej do zagródki po parwo? Nie chcę nawet myśleć, że tam trafiłaby 😞

Posted

😭😭😭 szczeniak jest prawdopodobnie sam w zagrodce, u nas nie ma innego pomieszczenia na szczeniaki. Jak byłam w środę to zagródka była pusta. Biedactwo, komu przeszkadzało to psie dziecko😢😢

Posted
Dnia 24.12.2021 o 10:58, Jaaga napisał:

Skoro jest na rękach w pomieszczeniu, to może nie dali jej do zagródki po parwo? Nie chcę nawet myśleć, że tam trafiłaby 😞

Dnia 24.12.2021 o 10:58, Jaaga napisał:

Może nie dali....

Posted
Dnia 24.12.2021 o 11:04, Tola napisał:

😭😭😭 szczeniak jest sam w zagrodce, u nas nie ma innego pomieszczenia na szczeniaki. Jak byłam w środę to zagródka była pusta. Biedactwo, komu przeszkadzało to psie dziecko😢😢

Tolu, a nie możesz zadzwonić do kociej wolontariuszki, żeby dała ją na kociarnię? Chociaż w klatce. To chyba w budynku? Jest zimno, wirus w środowisku, może odejść w cierpieniach. Wiadomość o tej małej zepsuła mi święta. Ja jej nie mam jak wziać, ale może ktoś dałby jej dom i mogłaby jechać we wtorek z Aska7?

Posted
Dnia 24.12.2021 o 11:07, Jaaga napisał:

Tolu, a nie możesz zadzwonić do kociej wolontariuszki, żeby dała ją na kociarnię? Chociaż w klatce. To chyba w budynku? Jest zimno, wirus w środowisku, może odejść w cierpieniach. Wiadomość o tej małej zepsuła mi święta. Ja jej nie mam jak wziać, ale może ktoś dałby jej dom i mogłaby jechać we wtorek z Aska7?

Zadzwonię. To samo miałam pisać, że we wtorek będziemy z Aśka w schronisku...