Gabi79 Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Dnia 31.12.2020 o 08:37, mari23 napisał: Ktoś pisał o suni nie trzymającej moczu po sterylizacji ....ale na którym wątku??? Ten syrop trwale i skutecznie pomógł mojej Pusi [*], aż do śmierci problem nie powrócił. Nie wiem, czy nie malagos na wątku suni ON. Quote
Nadziejka Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Cudow spelnionych cieplem miloscia dobrem dla wszytkich lapeczek 1 Quote
Tola Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 Ode mnie też najlepsze życzenia noworoczne - dużo zdrowia, cierpliwości, miłości, a dla naszych czworonożnych podopiecznych - wspaniałych domów i mądrych ludzi! 1 Quote
malagos Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 15 godzin temu, Gabi79 napisał: Nie wiem, czy nie malagos na wątku suni ON. pisałam rok temu na wątku białej kudłatej suni, ale ona już dawno w domu i jest ok :) ale dziękuję za pamięć :) Tolu, to zapytaj o tę białą sunię z powyższych zdjęć. Quote
Gabi79 Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 33 minuty temu, malagos napisał: pisałam rok temu na wątku białej kudłatej suni, ale ona już dawno w domu i jest ok :) ale dziękuję za pamięć :) Tolu, to zapytaj o tę białą sunię z powyższych zdjęć. A to przepraszam, widoczne pomyliłam wątki 1 Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 7 godzin temu, malagos napisał: pisałam rok temu na wątku białej kudłatej suni, ale ona już dawno w domu i jest ok :) ale dziękuję za pamięć :) Tolu, to zapytaj o tę białą sunię z powyższych zdjęć. Miałam jutro jechać do schroniska, ale wykorzystałam dzisiejszą słoneczną pogodę. Od razu zwróciłam uwagę na pustki w boksach suczek, a wręcz tłok w boksach męskich; sporo psów na kwarantannie, trochę nowych samców, ale generalnie to wciąż te same pełne nadziei spojrzenia rezydentów i wyczekiwanie - może tym razem stanie się cud... Małgoś - białej suni nie było na wybiegu; nie wiem, czy juz nie ma jje w schronisku, czy została przez kogoś zabrana. 1 Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Boksy samców Bardzo łagodny, duży pies w boksie z maluchami; pokazywałam go w październiku jak był jeszcze na kwarantannie, miał prawdopodobnie nużeńca, był prawie bez sierści. Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Duży, łagodny pies, skrajnie wychudzony; jak on da radę w boksie ogólnym:( Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Średniej wielkości psiak; zdjęcia tego nie pokazują, ale sierść w fatalnym stanie, podobna miał zabrany niedawno Ferri. Za rudym wciąż ukrywa się ten biały psiak, albo przemyka pod ścianą:( Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Dawny boks Amberka, psy średniej wielkości, jak Amber Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 O tą sunię pytało tutaj parę osób - poprosiłam dzisiaj o zczytanie - w książeczce 2016 rok urodzenia. Mam ją na starych zdjęciach, więc w schronisku jest już trochę:(. Pracownik określił ją jako spokojną, trochę wycofaną Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Boks otwarty - w głębi starszy psiak, do towarzystwa ma tego niedużego, bardzo proludzkiego, który cały czas domagał się uwagi. Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 W zagródce dla szczeniaków ta śliczna czarna dziewczynka i wyłapana wczoraj mała, szorstka, bardzo przyjazna sunia. Quote
Tola Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Całe życie był na łańcuchu, teraz po śmierci właściciela wylądował w schronisku. Interesowało się nim podobno parę osób, ale ze względu na skłonności do agresji - pies nadal w schronisku:(. Pies przebywa sam w jednym z nowych kojców. Quote
Livka Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Dnia 29.12.2020 o 11:12, Tyśka) napisał: A ja tylko tak przypomnę nieśmiało, że za 3tygodnie planuję transport dla Amika, z Krasnystawu (35km od Zamościa) pod Wrocław, może akurat jakiś Zamojszczak załapałby się na podwózkę do hoteliku albo gdzieś...? Tysiu wiesz już dokładnie kiedy pojedziesz ? Po 20-tym stycznia ? Czy wcześniej ? Quote
elik Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 2 godziny temu, Tola napisał: Całe życie był na łańcuchu, teraz po śmierci właściciela wylądował w schronisku. Interesowało się nim podobno parę osób, ale ze względu na skłonności do agresji - pies nadal w schronisku:(. Niestety to się zdarza u cocker spanieli :( Quote
elik Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 3 godziny temu, Tola napisał: Średniej wielkości psiak; zdjęcia tego nie pokazują, ale sierść w fatalnym stanie, podobna miał zabrany niedawno Ferri. Martusiu, zdjęcia aż nadto pokazują w jak fatalnym stanie jest jego sierść :( Dredy, pozlepiane błotem lub kałem :( Jak musi mu to ściągać skórę :( A co jest pod tymi dredami?? :( Quote
Nadziejka Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 matko jedyno matko jedyno ...kochane wyciagnijcie cudem tego bialutkiego wychudzonego....moze ktoras dobraduszka zdecyduje mozze uda cud zycia kolejnego i kolejnego wszytkie wszytkie oczenka wszytkie prosza o ratunek .... czlek jeno ryczy z bezsilnosci boc one wszytkie i te niewidoczne zupelnie wszytkie w sercu duszy n zawsze na zawsze.... i jakis piesio na poprzedniej str zdj z niebieskimi oczenkami niezwyklymi 1 1 Quote
Recommended Posts