Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Psy dzisiaj, niewiele ich było na wybiegach, u nas coraz zimniej niestety:(

IMGP2403.JPG

Tolu, może zrobiłabym ogłoszenia temu psiakowi z tel do Ciebie? Jest śliczny i ładnie umaszczony, nie wygląda na starszego. Wiesz coś może o nim? 

Posted

Dogomaniaczka Taks odeszla 

Swiatelko pamieci 

Światełko Pamięci - Szkoła Podstawowa nr 29 im. Janusza Korczaka w  Bielsku-Białej

Posted
Dnia 11.01.2021 o 19:37, Nadziejka napisał:

Swiatelko pamieci 

Światełko Pamięci - Szkoła Podstawowa nr 29 im. Janusza Korczaka w  Bielsku-Białej

Dnia 11.01.2021 o 20:30, Jo37 napisał:

Wielka szkoda.

Wielka strata. Będziemy pamiętać:(

Posted

Wczoraj przyszła bardzo smutna informacja- odszedł Fred vel Maksio, owczarek zabrany tuż ponad 3 lata temu z zamojskiego schroniska:(:(

Pomoc dla niego organizowana była w ogromnym tempie, schronisko opuścił 30 grudnia,  był w bardzo złym stanie;   wcześniejsze życie tez miał straszne, do schroniska trafił z ogromną raną na szyi po łańcuchu. No i potem pobyt w zamojskim schronisku. 

To jego  nowe życie trwało 3 lata i  13 dni i było wszystkim najwspanialszym, co spotkało tego psa.

Był bardzo kochany, był Najważniejszy.

Agnieszka, Marta - dziękuję.

Żegnaj Max [+]

26219579_869254989925437_8961019594601359555_n.jpg

• Like 2
  • Tola changed the title to SZUKAM TRANSPORTU DO KRAKOWA! Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted

Ktoś musi ogarnąć transport psiaków,może Tola?Jak naliczyłam to będą już 4 psiaki:piesek od Tysi;Rudy od Livki;Biały od Jaaga;jasny mniejszy od.....(pogubiłam się).Psiaki będą umieszczane w różnych miejscach.

Posted
8 minut temu, Anula napisał:

Ktoś musi ogarnąć transport psiaków,może Tola?Jak naliczyłam to będą już 4 psiaki:piesek od Tysi;Rudy od Livki;Biały od Jaaga;jasny mniejszy od.....(pogubiłam się).Psiaki będą umieszczane w różnych miejscach.

Tysia musi najpierw podać p. Maćkowi ilość psów - to jest najważniejsze, żeby nie okazało się w schronisku, ze dla któregoś nie mam miejsca...

No i namiary do hoteliku Rudaska, bo ja ich nie mam. Resztę ja ogarnę, tzn. Białego i tego do szafirki (jeśli jutro znajdę jakiegoś niedużego...)

Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

Tysia musi najpierw podać p. Maćkowi ilość psów - to jest najważniejsze, żeby nie okazało się w schronisku, ze dla któregoś nie mam miejsca...

No i namiary do hoteliku Rudaska, bo ja ich nie mam. Resztę ja ogarnę, tzn. Białego i tego do szafirki (jeśli jutro znajdę jakiegoś niedużego...)

O to mi chodziło aby ogarnąć transport bo może być tak,że nie będzie miejsca.Nie wiem ile p.Maciek może wstawić klatek do swojego samochodu.

Posted
9 godzin temu, Anula napisał:

O to mi chodziło aby ogarnąć transport bo może być tak,że nie będzie miejsca.Nie wiem ile p.Maciek może wstawić klatek do swojego samochodu.

Trochę miejsca jest, tylko trzeba to już omówić. Musiała to zrobić Tyśka, bo kolejna zgłaszająca osoba będzie płaciła oddzielnie...

Posted
Dnia 11.01.2021 o 18:13, Tola napisał:

U suczek dzisiaj była awantura, nie chciałam jeszcze bardziej ich nakręcać, nie robiłam zdjęć :(

Tylko tej suni zdążyłam - może i jej się kiedyś uda...

IMGP2417.JPG

Dnia 11.01.2021 o 18:18, Tola napisał:

Tej suni znowu nie widziałam:(

Jestem już umówiona w sobotę, będziemy szukać...

IMGP1223.JPG

Nie wiem jakie pieski dodatkowo jutro pojadą i czy któraś z tych suczek będzie, ale w niedalekiej przyszłości, będę chciała zabrać przynajmniej jedną z nich, już szukam dla niej miejsca.

• Like 3
Posted
Dnia 11.01.2021 o 19:37, Nadziejka napisał:

Swiatelko pamieci 

:( :( :(