Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 31.12.2020 o 08:37, mari23 napisał:

Ktoś pisał o suni nie trzymającej moczu po sterylizacji ....ale na którym wątku???

Ten syrop trwale i skutecznie pomógł mojej Pusi [*], aż do śmierci problem nie powrócił.

Nie wiem, czy nie malagos na wątku suni ON. 

Posted

Ode mnie też najlepsze  życzenia noworoczne - dużo zdrowia,  cierpliwości, miłości, a dla naszych czworonożnych podopiecznych  - wspaniałych domów i mądrych ludzi!

2021-szczesliwego-nowego-roku-tlo-ze-zlota-kokarda-prezent-konfetti-blyszczacymi-zlotymi-liczbami-brokatu_333792-73.jpg

• Like 1
Posted
15 godzin temu, Gabi79 napisał:

Nie wiem, czy nie malagos na wątku suni ON. 

pisałam rok temu na wątku białej kudłatej suni, ale ona już dawno w domu i jest ok :) ale dziękuję za pamięć :)

Tolu, to zapytaj o tę białą sunię z powyższych zdjęć. 

Posted
33 minuty temu, malagos napisał:

pisałam rok temu na wątku białej kudłatej suni, ale ona już dawno w domu i jest ok :) ale dziękuję za pamięć :)

A to przepraszam, widoczne pomyliłam wątki

• Like 1
Posted
7 godzin temu, malagos napisał:

Miałam jutro jechać do schroniska, ale wykorzystałam  dzisiejszą słoneczną  pogodę.

Od razu zwróciłam uwagę na pustki w boksach suczek, a wręcz tłok w boksach męskich; sporo psów na kwarantannie,  trochę nowych  samców, ale generalnie to wciąż te same pełne nadziei spojrzenia rezydentów i wyczekiwanie -   może tym razem stanie się cud...

Małgoś - białej suni nie było na wybiegu; nie wiem, czy juz nie ma jje w schronisku, czy została przez kogoś zabrana.

• Like 1
Posted

Boksy samców

Bardzo łagodny, duży pies w boksie z maluchami; pokazywałam go w październiku jak był jeszcze na kwarantannie, miał prawdopodobnie nużeńca, był prawie bez sierści.

IMGP2293.JPG

IMGP2295.JPG

IMGP2297.JPG

IMGP2298.JPG

IMGP2299.JPG

Posted

Średniej wielkości psiak; zdjęcia tego nie pokazują, ale sierść w fatalnym stanie, podobna miał zabrany niedawno Ferri.

Za rudym  wciąż ukrywa się ten biały psiak, albo przemyka pod ścianą:(

IMGP2351.JPG

IMGP2352.JPG

IMGP2354.JPG

IMGP2356.JPG

IMGP2353.JPG

Posted

IMGP2334.JPG

IMGP2337.JPG

O tą sunię pytało tutaj parę osób - poprosiłam dzisiaj o zczytanie - w książeczce 2016 rok urodzenia. Mam ją na starych zdjęciach, więc w schronisku jest już trochę:(.

Pracownik określił ją jako spokojną, trochę wycofaną

IMGP2339.JPG

IMGP2340.JPG

IMGP2345.JPG

• Tola changed the title to NOWE ZDJĘCIA ZE SCHRONISKA Zamojskie psiaki szukają domów i miłości
Posted

Całe życie był na łańcuchu, teraz po śmierci właściciela wylądował w schronisku.

Interesowało się nim podobno parę osób, ale ze względu na skłonności do agresji - pies nadal w schronisku:(.

Pies przebywa sam w jednym z nowych kojców.

131766074_3486945924757733_3750189829648513759_o.jpg

Posted
Dnia 29.12.2020 o 11:12, Tyśka) napisał:

A ja tylko tak przypomnę nieśmiało, że za 3tygodnie planuję transport dla Amika, z Krasnystawu (35km od Zamościa) pod Wrocław, może akurat jakiś Zamojszczak załapałby się na podwózkę do hoteliku albo gdzieś...?

Tysiu wiesz już dokładnie kiedy pojedziesz ? Po 20-tym stycznia ? Czy wcześniej ?

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Całe życie był na łańcuchu, teraz po śmierci właściciela wylądował w schronisku.

Interesowało się nim podobno parę osób, ale ze względu na skłonności do agresji - pies nadal w schronisku:(.

Niestety to się zdarza u cocker spanieli :(

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Średniej wielkości psiak; zdjęcia tego nie pokazują, ale sierść w fatalnym stanie, podobna miał zabrany niedawno Ferri.

IMGP2351.JPG

IMGP2352.JPG

Martusiu, zdjęcia aż nadto pokazują w jak fatalnym stanie jest jego sierść  :(  Dredy, pozlepiane błotem lub kałem  :(  Jak musi mu to ściągać skórę  :(   A co jest pod tymi dredami?? :(

Posted

matko jedyno matko jedyno ...kochane wyciagnijcie cudem tego bialutkiego wychudzonego....moze ktoras dobraduszka zdecyduje  mozze uda cud zycia kolejnego i kolejnego

wszytkie wszytkie oczenka wszytkie prosza o ratunek .... czlek jeno ryczy z bezsilnosci

boc one wszytkie i te niewidoczne zupelnie 

wszytkie w sercu duszy n zawsze na zawsze....

i jakis piesio na poprzedniej str zdj

z niebieskimi oczenkami niezwyklymi 

• Like 1
  • Upvote 1