Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toficzku pekińczyku trzymam kciuki za ciebie. Teraz już będziesz miał opiekę  i nie poddawaj się chorobom biedaku!

Tolu co do kotków  jak będzie już jakiś teks ,z którym będzie można zrobić ogłoszenie to szturchnijcie mnie ostro - tak żebym poczuła - to zrobię im na OLX :)

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

To może Tofikowi założyć wątek już bo mogą zgubić się wiadomości?

Załóż mu Anulko wątek, bo faktycznie później będzie ciężko się przekopywać i szukać  info.Poza tym lada moment będę robić  bazarek na transport i utrzymanie w hoteliku,więc wątek potrzebny.

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Załóż mu Anulko wątek, bo faktycznie później będzie ciężko się przekopywać i szukać  info.Poza tym lada moment będę robić  bazarek na transport i utrzymanie w hoteliku,więc wątek potrzebny.

Założę w takim razie wątek mordeczce dzisiaj.

Posted
23 godziny temu, b-b napisał:

Toficzku pekińczyku trzymam kciuki za ciebie. Teraz już będziesz miał opiekę  i nie poddawaj się chorobom biedaku!

Tolu co do kotków  jak będzie już jakiś teks ,z którym będzie można zrobić ogłoszenie to szturchnijcie mnie ostro - tak żebym poczuła - to zrobię im na OLX :)

22 godziny temu, Havanka napisał:

Szczerze mówiac, nie zdziwiły mnie złe wyniki u Tofika pekineczka. Jego zły stan fizyczny przełożył się na takie a nie inne wyniki. Jednak wierzę, ze pod dobrą opieką, leczenie przyniesie poprawę.

Kredkę i Koksika ogłaszam jako Krecika i Fruzię. Ogłoszenie przeniosłam na Kraków, bo stało jak zaczarowane:https://www.olx.pl/oferta/podwojne-hebanowe-szczescie-do-wziecia-CID103-IDye9kj.html

11 godzin temu, terra napisał:

U mnie Kredka i Koksik są Astro i Aira,

ogłoszenie wyróżnione na W-wę:

https://www.olx.pl/oferta/astro-i-aira-kocie-rodzenstwo-czeka-na-dom-CID103-IDza8fy.html

Kochane, pięknie Wam dziękuję za pomoc  w ogłaszaniu, może tym razem znajdzie się dom, który zechce przyjąć pod swój dach od razu dwa kociaki, one wciąż czekają!

B- b - tekst obiecała Dt Karmelka, więc poczekajmy chwilkę, będzie można na pewno z niego skorzystać.

Jeszcze raz bardzo dziękujęgify-bukiet-tulipanw1.gif

Posted

Ja oprócz swojego 1% załatwiłam jeszcze przy okazji od dwóch osób - za rozliczenie PIT-u. Niewielkie kwoty, ale zawsze chociaż coś. Z reszty rozliczanych niestety nic nie wyszło, bo mieli za duże zwroty.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 23.03.2019 o 04:19, Nesiowata napisał:

Ja oprócz swojego 1% załatwiłam jeszcze przy okazji od dwóch osób - za rozliczenie PIT-u. Niewielkie kwoty, ale zawsze chociaż coś. Z reszty rozliczanych niestety nic nie wyszło, bo mieli za duże zwroty.

Nie miałam netu i nie mogłam wcześniej podziękować, a  dla nas te wpłaty z 1 % sa bardzo ważne, bo o dzięki nim mozemy potem przez cały rok pomagać zwierzakom.

Nesiowata - pięknie dziękuję gify-bukiet-tulipanw1.gif

Posted

Chciałam Wam jeszcze pokazać nasz nowy dzisiejszy nabytek - malutka suczka, która od 2 miesięcy błąkała się po wsi niedaleko Zamościa, tam też urodziła szczeniaki.

Kobieta, która  dokarmiała suczkę porozdawała maluchy no i zadzwoniła do nas z prośbą o pomoc.

Sunia dzisiaj u weta

Mała ma ok 4 lat, jest bardzo łagodna.

SAVE_20190326_135840.jpg

SAVE_20190326_135846.jpg

IMGP8214.JPG

IMGP8216.JPG

IMGP8220.JPG

IMGP8218.JPG

Posted

Widoki bajkowe. Szkoda, że ich urok blednie w obliczu psich tragedii, których jest tam tak wiele.

Suczka jest naprawdę śliczna, mała i młoda. To jej atuty, które pomogą w znalezieniu domu. Tymczasem zapraszam na bazarek dla zamojskiego Toffika, który wkrótce pojedzie do Szafirki.

• Upvote 1