Jump to content
Dogomania

Fuks/Milton za TM. Żegnaj wspaniały piesku. Uratowany przed śmiercią w ostatniej chwili. Zagłodzony, zaniedbany, schorowany. Guz na prostacie, guz na szyi, chore nerki i tylko w oczach maleńka iskierka nadziei.....

Recommended Posts

Posted

Mam bardzo smutną wiadomość -  Fuks nie żyje 😭. Wczoraj miał zabieg, wybudził się, a w nocy dostałam wiadomość, że nie żyje 😭

Posted

jest mi ogromnie przykro...dopiero od kilku dni mogę korzystać z dogo...

Biegaj szczęśliwy, piękny piesku po psich łąkach...

:((

• Gabi79 changed the title to Fuks/Milton za TM. Żegnaj wspaniały piesku. Uratowany przed śmiercią w ostatniej chwili. Zagłodzony, zaniedbany, schorowany. Guz na prostacie, guz na szyi, chore nerki i tylko w oczach maleńka iskierka nadziei.....
Posted

Przeglądam zdjęcia Fuksika i znowu się rozryczałam.

Dziękuję wszystkim, dzięki którym Fuksik przez ponad rok mógł mimo swoich dolegliwości cieszyć się życiem.

Posted

Ja również dziękuję za pomoc Fuksikowi, dzięki Wam był zaopiekowany, wyposażony w potrzebne leki.

Gabi bardzo dziękuję za prowadzenie finansów Fuksika.

Jego śmierć dla mnie też jest ogromnym szokiem, trudno pogodzić się z taką stratą, miał przecież swoją psią emeryturę i miało tak być jeszcze długo:(.

Żegnaj Fuksiku [*]

475835796_8994661993954702_900623767609014311_n.jpg

Posted

Wpłaty dla Fuksika na konto ZEa,  pięknie dziękujemykwiat-ruchomy-obrazek-0014.gif

20 zł - Isiak (28.02.)

50 zł - elficzkowa (04.02.)

50 zł - Mruczka (05.02)

Posted

Jutro zaktualizuję post rozliczeniowy. Na oko widzę, że pozostał dług. Zrobię bazarek, ale nie wiem kiedy. Postaram się zacząć robić foty w przyszłym tygodniu 

Nadal nie mogę się pogodzić ze śmiercią Fuksika😭

• Like 1
Posted
Dnia 15.02.2025 o 19:13, Gabi79 napisał:

Jutro zaktualizuję post rozliczeniowy. Na oko widzę, że pozostał dług. Zrobię bazarek, ale nie wiem kiedy. Postaram się zacząć robić foty w przyszłym tygodniu 

Nadal nie mogę się pogodzić ze śmiercią Fuksika😭

Gabrysiu kochana, nie trzeba, faktura już opłacona w całości. Bazarek przeznaczona innego psiaka w potrzebie. 

Posted
Dnia 16.02.2025 o 15:17, Tola napisał:

Gabrysiu kochana, nie trzeba, faktura już opłacona w całości. Bazarek przeznaczona innego psiaka w potrzebie. 

Wpisałam ostatnie wpłaty i wydatki.

Nadal serce boli i chyba zawsze tak będzie, gdy tylko sobie przypomnę o Fuksiku

• 4 weeks later...