Tola Posted January 28 Posted January 28 Wpłaty dla Fuksika na konto ZEa, pięknie dziękujemy 50 zł - Mruczka (22.01.) 50 zł - Iwona z Sosnowca (24.01.) Quote
Tola Posted January 30 Posted January 30 Mam bardzo smutną wiadomość - Fuks nie żyje 😭. Wczoraj miał zabieg, wybudził się, a w nocy dostałam wiadomość, że nie żyje 😭 Quote
Nesiowata Posted January 30 Posted January 30 Biedny, ale chociaż poznał smak prawdziwego psiego życia, nie odszedł samotnie, w beznadziei. 1 Quote
Gabi79 Posted January 30 Author Posted January 30 Tola mi napisała SMSa. Jestem zrozpaczona, tak bardzo mi szkoda Fuksia😭😭😭😭 Quote
Jo37 Posted January 30 Posted January 30 Bardzo smutna wiadomość. Niestety operacje w tym wieku są obciążone ogromnym ryzykiem. 😢 Quote
bou Posted January 31 Posted January 31 jest mi ogromnie przykro...dopiero od kilku dni mogę korzystać z dogo... Biegaj szczęśliwy, piękny piesku po psich łąkach... :(( Quote
Gabi79 Posted February 2 Author Posted February 2 Przeglądam zdjęcia Fuksika i znowu się rozryczałam. Dziękuję wszystkim, dzięki którym Fuksik przez ponad rok mógł mimo swoich dolegliwości cieszyć się życiem. Quote
Tola Posted February 3 Posted February 3 Ja również dziękuję za pomoc Fuksikowi, dzięki Wam był zaopiekowany, wyposażony w potrzebne leki. Gabi bardzo dziękuję za prowadzenie finansów Fuksika. Jego śmierć dla mnie też jest ogromnym szokiem, trudno pogodzić się z taką stratą, miał przecież swoją psią emeryturę i miało tak być jeszcze długo:(. Żegnaj Fuksiku [*] Quote
Tola Posted February 3 Posted February 3 Ostatnia faktura: 1760 zł 😞 Operacja, kremacja:( Fuks operacja, kremacja.pdf Quote
Tola Posted February 9 Posted February 9 Wpłaty dla Fuksika na konto ZEa, pięknie dziękujemy 20 zł - Isiak (28.02.) 50 zł - elficzkowa (04.02.) 50 zł - Mruczka (05.02) Quote
Gabi79 Posted February 15 Author Posted February 15 Jutro zaktualizuję post rozliczeniowy. Na oko widzę, że pozostał dług. Zrobię bazarek, ale nie wiem kiedy. Postaram się zacząć robić foty w przyszłym tygodniu Nadal nie mogę się pogodzić ze śmiercią Fuksika😭 1 Quote
Tola Posted February 16 Posted February 16 Dnia 15.02.2025 o 19:13, Gabi79 napisał: Jutro zaktualizuję post rozliczeniowy. Na oko widzę, że pozostał dług. Zrobię bazarek, ale nie wiem kiedy. Postaram się zacząć robić foty w przyszłym tygodniu Nadal nie mogę się pogodzić ze śmiercią Fuksika😭 Gabrysiu kochana, nie trzeba, faktura już opłacona w całości. Bazarek przeznaczona innego psiaka w potrzebie. Quote
Gabi79 Posted February 17 Author Posted February 17 Dnia 16.02.2025 o 15:17, Tola napisał: Gabrysiu kochana, nie trzeba, faktura już opłacona w całości. Bazarek przeznaczona innego psiaka w potrzebie. Wpisałam ostatnie wpłaty i wydatki. Nadal serce boli i chyba zawsze tak będzie, gdy tylko sobie przypomnę o Fuksiku Quote
Tola Posted March 12 Posted March 12 Jeszcze wpłaty dla Fuksika : 20 zł - Isiak (25.02.) 50 zł - Mruczka (12.03.) Quote
Recommended Posts