Murka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Acha, z pazurkami wilczymi oczywiście rozprawimy się przy okazji kastracji. I wówczas poproszę weta aby rzucił okiem na te tylnie łapki, ale wg mnie nie ma tam co poprawiać... Amigo był szczepiony p. wściekliźnie 11 kwietnia więc trzeba będzie odczekać kilka tygodni, żeby zrobić zabieg. Proponowałabym zrobić mu dodatkowo wirusówki (koszt 20 zł) :roll: Quote
anciaahk Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dokładnie :loveu:, aż miło się patrzy. I to najważniejsze. A Ci ludzie niech żałują!! Quote
terra Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Piękny pies, czekoladowy ideał :loveu: Dobrze, że już zapomina o przeżyciach i mordeczka mu się śmieje:lol: Quote
majku33krakow Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 ja uwazam ze ta pani jest sama sobie temu winna,mogła załozyc ze pies po schodach nie umie chodzic nie musi wszystkiego umiec. Quote
karolina_g_k Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Bardzo się cieszę. Taki właśnie uśmiechnięty był Amigo u nas jak tylko zobaczył moich synów :lol: Takie zrobiłam Amisiowi allegro AMIGO IDEALNY PIES DLA KAŻDEGO !!!! (613965650) - Aukcje internetowe Allegro Wyróżniłam je tak , że niby ma pojawiać się zawsze na pierwszej stronie kategorii ale jak dla mnie to sie nie pojawia :shake: Quote
ewatr Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 =karolina_g_k;12153152] Takie zrobiłam Amisiowi allegro AMIGO IDEALNY PIES DLA KAŻDEGO !!!! (613965650) - Aukcje internetowe Allegro Amigo ma cały czas allegro post 127 pisałam juz nawet ze zmieniałam mu zdjecia : Czekolada nie pies :) ma tez na nim obserwatora dlatego nie zamierzam go konczyc przed czasem ...bo moze ktos sie zastanowi i zadzwoni... ryzykujemy niech zostana dwa ;) Quote
ewatr Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 karolina_g_k napisał(a):Przepraszam ewatr, umkneło mi gdzies... A to cos złego jeśli będzie miał dwa allegro? Może dzieki temu jest wieksza szansa, że ktos go zauwazy w tlumie ogłaszanych psiaków? złego nie :shake: tylko jak ktos nas podkabluje to moga nam obie aukcje sciagnac z allegro :cool3: ale jak nikt sie nie kapnie to spoko moja aukcja skonczy sie za 8 dni ... Powiem Ci ze czasem to sie mozna zdziwic jak niezyczliwi sa ludzie i nawet doniesienie na biedaka ze schroniska sprawia im satysfakcje :placz: Tak patrze i widze ze Twoja aukcja jest na Warszawe a moja na Janów Lubelski ;) to moze sie nie spotkaja :eviltong: Quote
karolina_g_k Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Przepraszam ewatr, umkneło mi gdzies... A to cos złego jeśli będzie miał dwa allegro? Może dzieki temu jest wieksza szansa, że ktos go zauwazy w tlumie ogłaszanych psiaków? Zrobiłam psiakowi jeszcze wyróżnioną gratkę w dwóch miejscach Quote
agusiazet Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Zdjęcia Amiga takiego szczęśliwego, z uśmiechniętą mordką i ogonkiem w górze są cudne. Tylko u Murki możliwe takie metamorfozy!!! Quote
karolina_g_k Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Tak patrze i widze ze Twoja aukcja jest na Warszawe a moja na Janów Lubelski ;) to moze sie nie spotkaja :eviltong:[/quote] No, mam taką nadzieję :lol: Quote
kaskadaffik Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Amis, psie idealny jak tam Ci u Murków leci? Pysk chyba masz cały czas zadowolony:lol: Tylko ten domek się musi znaleźć szybciutko:roll: Quote
Ulka18 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ciekawe jak sie dzisiaj czuje Amigus? Czy uszy juz w gorze.... w schronisku nigdy go nie widzialam z postawionymi uszami. Quote
yoko100 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Amis jaki zadowlony odrazu widac poprawe.To nie ten piesek co go wiozłyśmy do Warszawy Quote
Murka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Z Amisiem nie ma żadnego problemu. Ożywił się tym bardziej, że dziś przyjechała suczka z... cieczką :diabloti: Nie jest szczepiony p.wirusówkom, więc jutro dostanie surowicę (koszt 40 zł), bo jego mielecka koleżanka Zoja podłapała zakaźne zapalenie wątroby... Quote
ewatr Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Oj to szczepic czekoladka coby zdrowy był jak ryba ;) mówcie co chcecie ale ja tam sie ciesze ze on juz opuscił schroniskowy boks ..tak chyba miało byc Amisiu :lol: Quote
kaskadaffik Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Amiś teraz to na Twoim ogonie możnaby flagę zawiesić, nalepiej z napisem "DOMKU ILE MAM JESZCZE CZEKAĆ?", bo byłoby to widać na duże odległości, tak wysoko nam pięknie unosisz czekoladkową kitę:multi: Quote
Ulka18 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Murka napisał(a):Nie jest szczepiony p.wirusówkom, więc jutro dostanie surowicę (koszt 40 zł), bo jego mielecka koleżanka Zoja podłapała zakaźne zapalenie wątroby... To dobrze, ze Czekoladek dostanie surowice. Niech bedzie zdrowy. Szkoda, ze Zojka podlapala tą chorobe :shake: Quote
agusiazet Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Amigo, trzymaj się dzielnie!!! Domek na pewno Ci znajdziemy, ludzie lubią takie słodkie czekoladki!!! Quote
anciaahk Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ogonek pięknie w górze, szybciutko odżył nam Amiś:loveu:. Aż miło popatrzeć. Quote
Ulka18 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ciekawe jak tam Amigo po podaniu surowicy, czy wszystko dobrze. Quote
Ra_dunia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A ja zrobiłam Amigo odchudzony banerek ;) taki troszku krótszy i "wagowo" mniejszy: On jest taki śliczny. Dobrze, że nie został u tych ludzi, jeszcze by go dzieciak zupełnie sterroryzował i pies byłby przez resztę życia nieszczęśliwy:shake: Quote
Ulka18 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Ra_dunia']A ja zrobiłam Amigo odchudzony banerek ;) taki troszku krótszy i "wagowo" mniejszy: On jest taki śliczny. Dobrze, że nie został u tych ludzi, jeszcze by go dzieciak zupełnie sterroryzował i pies byłby przez resztę życia nieszczęśliwy:shake: Wstawie sobie Amigo w podpis, bo poprzedni mi ktos mily usunal. A tyle razy mierzylam i wazylam, inni maja wieksze i nic sie nie dzieje. Na mnie jakos zawsze poluja, moze za duzo pisze :diabloti: Quote
karolina_g_k Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A czy jest jakikolwiek odzew z ogłoszeń? Chocby jeden telefon? Quote
Recommended Posts