Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Acha, z pazurkami wilczymi oczywiście rozprawimy się przy okazji kastracji. I wówczas poproszę weta aby rzucił okiem na te tylnie łapki, ale wg mnie nie ma tam co poprawiać...

Amigo był szczepiony p. wściekliźnie 11 kwietnia więc trzeba będzie odczekać kilka tygodni, żeby zrobić zabieg. Proponowałabym zrobić mu dodatkowo wirusówki (koszt 20 zł) :roll:

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Przepraszam ewatr, umkneło mi gdzies...
A to cos złego jeśli będzie miał dwa allegro?
Może dzieki temu jest wieksza szansa, że ktos go zauwazy w tlumie ogłaszanych psiaków?

złego nie :shake: tylko jak ktos nas podkabluje to moga nam obie aukcje sciagnac z allegro :cool3: ale jak nikt sie nie kapnie to spoko moja aukcja skonczy sie za 8 dni ...
Powiem Ci ze czasem to sie mozna zdziwic jak niezyczliwi sa ludzie i nawet doniesienie na biedaka ze schroniska sprawia im satysfakcje :placz:

Tak patrze i widze ze Twoja aukcja jest na Warszawe a moja na Janów Lubelski ;) to moze sie nie spotkaja :eviltong:

Posted

Przepraszam ewatr, umkneło mi gdzies...
A to cos złego jeśli będzie miał dwa allegro?
Może dzieki temu jest wieksza szansa, że ktos go zauwazy w tlumie ogłaszanych psiaków?

Zrobiłam psiakowi jeszcze wyróżnioną gratkę w dwóch miejscach

Posted

Z Amisiem nie ma żadnego problemu. Ożywił się tym bardziej, że dziś przyjechała suczka z... cieczką :diabloti:

Nie jest szczepiony p.wirusówkom, więc jutro dostanie surowicę (koszt 40 zł), bo jego mielecka koleżanka Zoja podłapała zakaźne zapalenie wątroby...

Posted

Oj to szczepic czekoladka coby zdrowy był jak ryba ;)
mówcie co chcecie ale ja tam sie ciesze ze on juz opuscił schroniskowy boks ..tak chyba miało byc Amisiu :lol:

Posted

Amiś teraz to na Twoim ogonie możnaby flagę zawiesić, nalepiej z napisem "DOMKU ILE MAM JESZCZE CZEKAĆ?", bo byłoby to widać na duże odległości, tak wysoko nam pięknie unosisz czekoladkową kitę:multi:

Posted

Murka napisał(a):
Nie jest szczepiony p.wirusówkom, więc jutro dostanie surowicę (koszt 40 zł), bo jego mielecka koleżanka Zoja podłapała zakaźne zapalenie wątroby...

To dobrze, ze Czekoladek dostanie surowice. Niech bedzie zdrowy.
Szkoda, ze Zojka podlapala tą chorobe :shake:

Posted

A ja zrobiłam Amigo odchudzony banerek ;) taki troszku krótszy i "wagowo" mniejszy:

On jest taki śliczny. Dobrze, że nie został u tych ludzi, jeszcze by go dzieciak zupełnie sterroryzował i pies byłby przez resztę życia nieszczęśliwy:shake:

Posted

[quote name='Ra_dunia']A ja zrobiłam Amigo odchudzony banerek ;) taki troszku krótszy i "wagowo" mniejszy:

On jest taki śliczny. Dobrze, że nie został u tych ludzi, jeszcze by go dzieciak zupełnie sterroryzował i pies byłby przez resztę życia nieszczęśliwy:shake:
Wstawie sobie Amigo w podpis, bo poprzedni mi ktos mily usunal.
A tyle razy mierzylam i wazylam, inni maja wieksze i nic sie nie dzieje.
Na mnie jakos zawsze poluja, moze za duzo pisze :diabloti: