Jump to content
Dogomania

JUŻ W DS!!! Isia - urocza, śliczna, proludzka, grzeczna, młoda, nieduża... co jest w takim razie nie tak? Wisi na łańcuchu przy budzie - trzeba go zdjąć i znaleźć jej kochającą Rodzinę.

Recommended Posts

Posted
Dnia 30.11.2022 o 08:21, limonka80 napisał:

Moją miłością są staruszki, ale Isię wzięłabym bez zastanowienia 🙂 

Ma coś takiego ujmującego w spojrzeniu i wyrazie pyszczka ...

oj, tak, mogę powtórzyć tylko za Tobą :) cudna jest, łapie za serce bardzo.

Dnia 30.11.2022 o 10:46, Aska7 napisał:

Gdyby ważyła min. 50kg też bym ją wzięła.

Mam doświadczenie w podtuczaniu 😉😉 

• Like 2
Posted
Dnia 2.12.2022 o 09:51, mari23 napisał:

oj, tak, mogę powtórzyć tylko za Tobą 🙂 cudna jest, łapie za serce bardzo.

Mam doświadczenie w podtuczaniu 😉😉 

😁

• Like 1
Posted

Rozliczyłam wczoraj wydatki Isi. Sporo się tego zebrało, ale każdy wydatek był konieczny:

01.12 - 28,00 zł - odrobaczanie i zabezpieczenie przeciw kleszczom
01.12 - 139,00 zł - badanie krwi plus transport dzielony z Beżo
01.12 - 30,00 zł - czipowanie
01.12 - 400,00 zł - sterylizacja z transportem x 2
01.12 - 220,00 zł - Pobyt 19-30.11

Razem 817 zł i niestety Isia jest na minusie. Ale jak człowiek spojrzy w te cudne oczy, zobaczy Isię śpiącą na kanapie, to każdy minus jest tego wart ❤️

Posted

Ja całe życie miałam takie od 25 do 60 kg czyli ONki i rottki a teraz na starość wzięłam taką maluznę, której nie umiem karmić bo już utuczyłam i teraz staram się trochę odchudzić.Mam jeszcze średniego pinczera, który waży ok. 25 kg bo też nieco za gruby ale ma już ponad 14 lat a apetyt ma jak młodziak.

• Like 1
Posted

Zadzwoniłam w sprawie adopcji Isi. Jako ja.

Dowiedziałam się, że są jakieś dwie rozmowy zaawansowane, świetne warunki i bardzo dziękujemy, ale.

Żegnaj Dogomanio.

Kupię sobie terriera walijskiego, czy inne cuś :).

• Like 1
Posted
Dnia 2.12.2022 o 20:57, Poker napisał:

Kto Cię odwalił? Przedstawiłaś się jako rozi czy z nazwiska?

Nikt nie odwalił. Rozi zadzwoniła do mnie pytając o Isię. Początkowo myślałam, że chce zaproponować jej dt. Zgodnie z prawdą powiedziałam, że rozmawiamy z dwoma potencjalnymi domami. Jeden szczególnie nam się podoba, ale nie chcąc zapeszać nic nie piszemy. 

Posted

rozi, może i słusznie się stało. Ty już jesteś dojrzała dziewczynką 🙂

Isia jest młoda, Perełka też. Jak walniesz kiedyś w kalendarz, to będą dwa psy do zagospodarowania.

• Like 1
Posted

O Isię mam mnóstwo telefonów i zapytań.

Bierzemy pod uwagę dwa domki. 

Jeden domek z Rudy Śl. Państwo mają sunię z adopcji. W wieku ok 6 lat, wagowo jak Isia. Chcą przyjechać i sprawdzić jak suczki na siebie zareagują. 

Jeśli coś będzie nie tak wtedy sprawdzimy domek we Wrocławiu. 

No chyba że w między czasie zadzwoni kolejny...

• Like 1
Posted
Dnia 4.12.2022 o 17:13, Alaskan malamutte napisał:

No chyba że w między czasie zadzwoni kolejny...

No i wykrakała 😃 Domek, który bierzemy pod uwagę nie mógłby przyjechać w odwiedziny do Isi w tym tygodniu, a dzisiaj pojawił się dom z Dąbrowy Górniczej, który bije na głowę dwa wybrane 🙂 Po śmierci przygarniętej suni (jednej z dwóch) Państwo chcą dać dom kolejnej suni w potrzebie. Ich suczka jest delikatna, nieśmiała i poszukują suczki wesołej, ale nieagresywnej. W domu jest jeszcze przygarnięty kot i dodatkowo drugi przychodzący na dokarmianie.

Rozmowa przebiegła wspaniale, Rodzina jest większa, więc i rąk do głaskania byłoby więcej, a na tym Isi zależy bardzo. Sprawdzimy więc ten dom, bo cos nam mówi, że to właśnie ten najlepszy 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 5.12.2022 o 13:49, Ewa Marta napisał:

No i wykrakała 😃 Domek, który bierzemy pod uwagę nie mógłby przyjechać w odwiedziny do Isi w tym tygodniu, a dzisiaj pojawił się dom z Dąbrowy Górniczej, który bije na głowę dwa wybrane 🙂 Po śmierci przygarniętej suni (jednej z dwóch) Państwo chcą dać dom kolejnej suni w potrzebie. Ich suczka jest delikatna, nieśmiała i poszukują suczki wesołej, ale nieagresywnej. W domu jest jeszcze przygarnięty kot i dodatkowo drugi przychodzący na dokarmianie.

Rozmowa przebiegła wspaniale, Rodzina jest większa, więc i rąk do głaskania byłoby więcej, a na tym Isi zależy bardzo. Sprawdzimy więc ten dom, bo cos nam mówi, że to właśnie ten najlepszy 🙂

😃👍

A więc Iśka ma spore szanse zostać Dąbrowianką 😁 Tyz piknie..

• Like 1
Posted

MAMY TO!!! Mamy cudowny domek dla Isi. Państwo mili, ciepli, Isia po chwilowym speszeniu poleciała w ramiona Pana, potem do Pani. Z sunią, kora przyjechała na zapoznanie od razu dobre relacje. Anecik Państwo spodobali się bardzo 🙂

8.12 maleńka ma zdjęcie szwów i potem pojedzie z Anetką do Państwa z wizytą. Jeśli wszystko przebiegnie dobrze, sunia zostanie w swoim domku 🙂

• Like 2
  • Upvote 2