Ellig Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Pani z kotem brytyjskim w plecaku.🥲 "Już w naszym kontenerku Kocurek mega zestresowany Muszę kupić kolejne kontenerku bo idą jak woda Nie da się zrobić zdjęć wszystkim zwierzakom" Quote
Ellig Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Yorki, kundelki.. Wszystkie mega zestresowane Ale bardzo grzeczne, cichutkie Dla kotów zrobiłam prowizoryczne kuwety z kartonów, żwirek miałam Rudy kocurek mega zestresowany sika pod siebie Dalam kilka podkladow Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Dziękuję Ellig za wstawienie zdjęć zwierzaczków oraz za przekazywanie numeru konta do wpłat. ❤️ Jak tylko złapię chwilkę, to wpiszę tutaj rozliczenie pomocy zwierzęcym uchodźcom. Dzisiaj od 13 mam dyżur, zorientuję się czego brakuje. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Zbliża się 10..Aska7 już pewnie dociera do schroniska. Jak tylko będę miała jakieś wieści, to zaraz tutaj napiszę. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Mam info od Toli Pojechały!!! Nasza Cudna!! 8 Quote
agat21 Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dobrej drogi dziewczyny i chłopaki, to dla was piękny dzień 🙂 Quote
Poker Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 10:32, agat21 napisał: Dobrej drogi dziewczyny i chłopaki, to dla was piękny dzień 🙂 Dobrze, że chociaż i aż dla nich. Quote
koja Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 5.03.2022 o 21:07, Ellig napisał: Jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje numer konta to proszę dać mi znać, wyślę numer konta. Ja poproszę 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Tola na wątku zamojskim napisała : W pojedynkę jesteśmy kroplą...razem jesteśmy oceanem.." Starsza pani, po 70, przerażona, bezradna, samotna z mega zestresowana sunią...Nie ma tu nikogo, nie ma się gdzie podziać..Ona nie chce jechać w głąb kraju, tutaj chce przeczekać, bo musi wrócić do SIEBIE... Telefon do Toli...JEST!!! Jest miejsce dla pani z sunią!!!! TZ Toli zawiózl na miejsce!! Pani z sunią bezpieczne, zaopiekowane!! 10 2 Quote
Anula Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 11:23, Alaskan malamutte napisał: Tola na wątku zamojskim napisała : W pojedynkę jesteśmy kroplą...razem jesteśmy oceanem.." Starsza pani, po 70, przerażona, bezradna, samotna z mega zestresowana sunią...Nie ma tu nikogo, nie ma się gdzie podziać..Ona nie chce jechać w głąb kraju, tutaj chce przeczekać, bo musi wrócić do SIEBIE... Telefon do Toli...JEST!!! Jest miejsce dla pani z sunią!!!! TZ Toli zawiózl na miejsce!! Pani z sunią bezpieczne, zaopiekowane!! Boże,jakie to wzruszające,wyciskające łzy. Quote
Bogusik Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 5.03.2022 o 21:07, Ellig napisał: Jeżeli ktoś jeszcze potrzebuje numer konta to proszę dać mi znać, wyślę numer konta. Prześlij mi proszę nr konta bo nie mam. Quote
Ellig Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 12:37, Bogusik napisał: Prześlij mi proszę nr konta bo nie mam. Oczywiście, zaraz wysyłam. Serdecznie dziękujemy. Quote
Ewa Marta Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 11:23, Alaskan malamutte napisał: Tola na wątku zamojskim napisała : W pojedynkę jesteśmy kroplą...razem jesteśmy oceanem.." Starsza pani, po 70, przerażona, bezradna, samotna z mega zestresowana sunią...Nie ma tu nikogo, nie ma się gdzie podziać..Ona nie chce jechać w głąb kraju, tutaj chce przeczekać, bo musi wrócić do SIEBIE... Telefon do Toli...JEST!!! Jest miejsce dla pani z sunią!!!! TZ Toli zawiózl na miejsce!! Pani z sunią bezpieczne, zaopiekowane!! Jaką ulgę muszą odczuwać ta Pani i sunia. Płakać się chce na przemian z rozpaczy i wzruszenia. Wczoraj wykupiłam wszystkie musy dla dzieci w sklepie robiąc zakupy, które pojadą do Kijowa. Widać, jak ludzie kupują i oddają. Jak dobrze, że Ty Asiu pilnujesz zwierzaków. Dla nich to też wielki stres i tragedia. Quote
Ellig Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 10:17, Alaskan malamutte napisał: Mam info od Toli Pojechały!!! Nasza Cudna!! Szerokiej drogi ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 12:42, Ewa Marta napisał: Jak dobrze, że Ty Asiu pilnujesz zwierzaków. Dla nich to też wielki stres i tragedia. Ewuniu, kobiety i dzieci mega zaopiekowane!!Wolontariusze, wojsko, uwija się jak w ukropie. Każda wchodząca osoba natychmiast otrzymuje pomoc. Panowie wnoszą bagaże, śpiące dzieci....dostają gorący posiłek, dzieciaki mają czasoumilacze, pluszaki, soczki, owoce, słodycze... Każdy może sobie wybrać ubrania, najczęściej nowe!!! Nasz punkt tutaj w Zamościu jest dobrze zaopatrzony. Jak czegoś brakuje, albo się kończy, natychmiast jest dowożone. Pani z cukierni piecze bułeczki, cieplutkie dojeżdżają, pizzernie dostarczają swoje wypieki... 3 Quote
Tianku Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Czy dotarły do punktu w Zamosciu jakieś rzeczy od wiekszych fundacji np fundacji pegasus? Wczoraj wyslali podobno do Zamoscia karme kontenery itd Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 13:25, Tianku napisał: Czy dotarły do punktu w Zamosciu jakieś rzeczy od wiekszych fundacji np fundacji pegasus? Wczoraj wyslali podobno do Zamoscia karme kontenery itd Tak!!! Dotarly. Osobiscie z nimi rozmawiałam. Kiedy już costal jeden kontenerek, podjechało auto. Myślę że uchodźcy nocni zostali zabezpieczeni. Zaraz jadę i zobaczę co tam jest... 2 Quote
WiosnaA Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dostałam info,że tu jest zbiórka na kontenerki....mam kontenerki- koci i większy psi,2 kuwety niewiele używane...mogę wysłać,..posłanka kocie również mogę.Proszę ew. o info i adres. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Przepraszam, ze z opóźnieniem.. Odjechaly trzy autokary chwilka luzu... Cudna już na miejscu!! 2 Quote
agat21 Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 11:23, Alaskan malamutte napisał: Tola na wątku zamojskim napisała : W pojedynkę jesteśmy kroplą...razem jesteśmy oceanem.." Starsza pani, po 70, przerażona, bezradna, samotna z mega zestresowana sunią...Nie ma tu nikogo, nie ma się gdzie podziać..Ona nie chce jechać w głąb kraju, tutaj chce przeczekać, bo musi wrócić do SIEBIE... Telefon do Toli...JEST!!! Jest miejsce dla pani z sunią!!!! TZ Toli zawiózl na miejsce!! Pani z sunią bezpieczne, zaopiekowane!! Brak słów uznania dla Was! I jakie cudowne miejsce - sunia może leżeć na łóżku! Czy to u tych znajomych, co mają takie piękne miejsce wypoczynkowe? Quote
malagos Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Czytam, i jestem pena podziwu - jesteście wspaniali, niezwykli! Taka pomoc! Chylę czoła! Quote
Tola Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Dnia 6.03.2022 o 15:35, agat21 napisał: Brak słów uznania dla Was! I jakie cudowne miejsce - sunia może leżeć na łóżku! Czy to u tych znajomych, co mają takie piękne miejsce wypoczynkowe? Tak, pani jest tymczasowo zabezpieczona na Roztoczu u Sylwii. Dzisiaj TZ jeździł z TZ Sylwii na granicę po 9 kolejnych osób z psami, również do nich. Quote
Tola Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 Cudna jest cudna. Dzisiaj zestresowała się odrobinę, nie bardzo chciała wejść do auta, ale myślę, że już na miejscu dochodzi do siebie. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 6, 2022 Author Posted March 6, 2022 Pani Irenka z Katowic deklaruje 20zł stałej dla Cudnej. Dziękujemy ślicznie! Quote
Recommended Posts