Jump to content
Dogomania

Drugi za TM : ( Drugi Feniś. To byłoby niesprawiedliwe, gdyby umarł w schronie. Tkwi tam od 2011. Dajmy Mu poczuć co to miłość. POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.02.2022 o 12:21, elik napisał:

Dziewczynka miała bazarek imienny  i dostała na nim dużo kasy i piękne imię, a Drugi to co ? Od macochy? Jemu imię się nie należy?  Ona też potrzebuje kasę i imię  🙂
A może jest bazarek dla niego? 

Był wcześniej. I właśnie imię Drugi wygrało.

Posted
Dnia 27.02.2022 o 12:25, Nesiowata napisał:

Był wcześniej. I właśnie imię Drugi wygrało.

No tak, dowód na to, że żyję w innym czasie  😞  Soreczki.

Posted
Dnia 27.02.2022 o 12:21, elik napisał:

Dziewczynka miała bazarek imienny  i dostała na nim dużo kasy i piękne imię, a Drugi to co ? Od macochy? Jemu imię się nie należy?  Ona też potrzebuje kasę i imię  🙂
A może jest bazarek dla niego? 

Elu, bazarek zrobiłam od razu, jak było wiadomo, że kroi się pomoc dla psiaka. Zebraliśmy wspaniałą kwotę 728,50 zł 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 27.02.2022 o 14:23, agat21 napisał:

Elu, bazarek zrobiłam od razu, jak było wiadomo, że kroi się pomoc dla psiaka. Zebraliśmy wspaniałą kwotę 728,50 zł 🙂

Wybacz Agatko, to moja głowizna wstrząśnięta ostatnimi tragicznymi wydarzeniami zablokowała pamięć tak, że mam czarna dziurę. W łepetynce została pamięć o bazarku dla suni, a wyparowała pamięć o bazarku dla psiaczka.
Fantastyczny wynik. Gratuluję  
1324513264_brawoTy.jpg.7c8c39d2311d2659c914e576a1251dc5.jpg

Posted
Dnia 14.02.2022 o 22:36, mari23 napisał:

Na wątku Skarpety im. Talcott jest przyznana pomoc w wysokości 200 złotych 

Jeszcze Skarpeta pomoże Drugiemu, trzeba podać asikowskiej nr konta do przelewu.

Posted
Dnia 28.02.2022 o 10:10, Alaskan malamutte napisał:

Mam info od Jaagi. U Drugiego stabilnie, głównie je i śpi. Badania dxisiaj. Jak Jaaga dostanie wyniki na maila, to wstawi.

Sen i pełny brzuszek to najlepsze lekarstwo. Jak dobrze, że poczuł się bezpiecznie i odsypia...

Posted
Dnia 28.02.2022 o 17:32, Jaaga napisał:

Ponoć najbardziej mu pchły doskwierały. Byl bardzo zapchlony i to z tego wygryzał sie i cały czas się dalej drapie. 

a jest szansa na wykąpanie go w gabib=necie?

Posted
Dnia 28.02.2022 o 21:12, Ewa Marta napisał:

a jest szansa na wykąpanie go w gabib=necie?

Oczywiście, pisałam o tym wczesniej. Tam pracuje fryzjerka i od razu poprosiłam o kąpiel w leczniczym szamponie. Po zapachu, jaki ponoć nadal wydziela, lekarz pewnie się ucieszył.

Posted
Dnia 28.02.2022 o 21:13, Jaaga napisał:

Oczywiście, pisałam o tym wczesniej. Tam pracuje fryzjerka i od razu poprosiłam o kąpiel w leczniczym szamponie. Po zapachu, jaki ponoć nadal wydziela, lekarz pewnie się ucieszył.

Super. Przepraszam, umknęła mi gdzieś ta informacja.

Posted
Dnia 28.02.2022 o 17:32, Jaaga napisał:

Ponoć najbardziej mu pchły doskwierały. Byl bardzo zapchlony i to z tego wygryzał sie i cały czas się dalej drapie. 

Te boksy, w którym on przebywał i Gucio też, są wyjątkowo zapchlone. Gucio przecież wyglądał jakby go ktoś cementem posypał. A to tyle martwych larw, jaj i padłych insektów miał na sobie.. 😞 Mało go nie zżarły żywcem.

Posted

Na koncie Drugiego zameldowały się następujące wpłaty: 

Ewa Marta -10zł ❤️

Limonka80 -140zł ❤️

Guccio (bazarek) -61zł ❤️

Aska7 -20zł ❤️

Alaskan malamutte -20zl ❤️

AnnaGr-50zł ❤️

mgog-10zł ❤️

KrystynaS -130zł ❤️

Ślicznie dziękujemy!!!   

Zobacz obraz źródłowy

Posted

Z rozmowy telefonicznej wiem, ze ma podwyzszony mocznik i parametry wątrobowe. Po ustaleniach z Alaskan zaraz mu zamowie dietę Renal. Jeszcze trzeba poczekać na posiew z moczu, bo szkoda faszerować go w ślepo. Lekarz mówi, że mocz juz tak straszliwie nie cuchnie, jak po przyjeździe. 

Tabletki na wątrobę zostały po Luśce, wiec i on i Wena maja je na początek. 

• Like 1