Jump to content
Dogomania

Drugi za TM : ( Drugi Feniś. To byłoby niesprawiedliwe, gdyby umarł w schronie. Tkwi tam od 2011. Dajmy Mu poczuć co to miłość. POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.02.2022 o 13:54, Ewa Marta napisał:

Jezu kochany, jaki biduś 😞 Na pewno w lecznicy można mu będzie od razu porobić badania i wdrożyć ewentualne leczenie. Szczęśliwej drogi, zaraz wpłacam moją deklarację Ani.

Niestety, w tej przychodni krew jest wysyłana do zewnętrzego laboratorium. I tak jestem bardzo wdzięczna, ze doktor zgodził się go przyjąć. Limonka80 wczesniej obdzwoniła sporo przychodni i wszyscy jej odmówili. 

Posted

Boże jedyny on jest w fatalnym stanie, aż mi łzy w oczach stanęły jak zobaczyłam te zdjęcia. Wierzę, że nie jest za późno. Drug przyjacielu Jaaga i my wszyscy tutaj zrobimy co tylko można aby ci pomóc.

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:15, Alaskan malamutte napisał:

Na konto Drugiego wpłynęło 728,50zł z bazarku imiennego Agat21 oraz 50zł od Ellig. Z całego serca dziękujemy!! Zobacz obraz źródłowy

Asiu, potwierdzisz też na wątku bazarkowym, pliss?

Posted
Dnia 25.02.2022 o 12:58, agat21 napisał:

Wygląda strasznie 😨 Chudy okropnie, futerko jak u Gucia.. Oj 

Chyba nawet w gorszym stanie  😞  

Straszna bidulka    1815213445_pacz4.gif.4cadfd1203f7292aea3c54368767d4bd.gif

1645786187659.jpg

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:24, agat21 napisał:

Asiu, potwierdzisz też na wątku bazarkowym, pliss?

Już biegnę Agatko...

Jestem cała w nerwach...ciśnienie mam potworne. Czekam na dwie kobiety i troje dzieci z Ukrainy...Siedzę jak na szpilkach..Stoją na granicy w Budomierzu...Mój syn Paweł zorganizował pomoc, ma dla nich miejsce w Warszawie. U nas tylko odpoczną, zjedzą... 

• Like 10
Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:12, Alaskan malamutte napisał:

Limonko...oby...ale to mało prawdopodobne...Drugi sika krwią, skóra dramat...😭

Tak, może coś mieć w pecherzu i/lub zapalenie dróg moczowych. Sika z rozwodnioną krwią, a zapach moczu jest koszmarny. Pewnie szaleją tam bakterie. Chodzi na smyczy nawet dobrze, łapki stawia pewnie. Skóra jest chora, trzeba ją zbadać.

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:27, Alaskan malamutte napisał:

Już biegnę Agatko...

Jestem cała w nerwach...ciśnienie mam potworne. Czekam na dwie kobiety i troje dzieci z Ukrainy...Siedzę jak na szpilkach..Stoją na granicy w Budomierzu...Mój syn Paweł zorganizował pomoc, ma dla nich miejsce w Warszawie. U nas tylko odpoczną, zjedzą... 

Robicie cudowną rzecz. Będzie dobrze. Chociaż przeżycie na pewno ogromne i smutne. Ściskam serdecznie. 

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:27, Jaaga napisał:

Tak, może coś mieć w pecherzu i/lub zapalenie dróg moczowych. Sika z rozwodnioną krwią, a zapach moczu jest koszmarny. Pewnie szaleją tam bakterie. Chodzi na smyczy nawet dobrze, łapki stawia pewnie. Skóra jest chora, trzeba ją zbadać.

Tyle lat na betonie.. ☹

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:33, agat21 napisał:

Tyle lat na betonie.. ☹

Chore tylne łapeczki. Nie stoi na stopach, tylko na całej części od stopy do zgięcia  😞

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:37, elik napisał:

Chore tylne łapeczki. Nie stoi na stopach, tylko na całej części od stopy do zgięcia  😞

Jak troszkę wydobrzeje też mu librella będzie potrzebna ...

Posted
Dnia 25.02.2022 o 17:27, Alaskan malamutte napisał:

Już biegnę Agatko...

Wielkie uznanie i podziękowanie dla Ciebie Asiu i dla syna. To wielka sprawa.