Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny z Gomorry ( witam dawno nie widzianą przez mnie marysię55 :loveu: ), to skoro już deklaracje dla Elzy są wystarczające, to te swoje skromne grosze, które obiecałam przeznaczę na ślepaczka z Łodzi albo na starszaki z Wrocławia, dobra ?
Negri2008 - sto lat i jeszcze jeden dzień dłużej. :Rose::new-bday::drink1:

Cieszę się, że znów będziesz miała robotę ( poza tym cieszę się również żeś bankowiec, jak ja :lol:)

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bambino napisał(a):
Dziewczyny z Gomorry ( witam dawno nie widzianą przez mnie marysię55 :loveu: ), to skoro już deklaracje dla Elzy są wystarczające, to te swoje skromne grosze, które obiecałam przeznaczę na ślepaczka z Łodzi albo na starszaki z Wrocławia, dobra ?
Negri2008 - sto lat i jeszcze jeden dzień dłużej. :Rose::new-bday::drink1:

Cieszę się, że znów będziesz miała robotę ( poza tym cieszę się również żeś bankowiec, jak ja :lol:)

no jakże mi miło, że cioteczka Bambino o mnie jeszcze pamięta :buzi: tak dawno nie widziałyśmy sie na żadnym wątku :shake:ale pewnie szybko to nadrobimy :evil_lol: Dogorra ma swoje macki wszędzie :scared::scared:

Posted

[quote name='marysia55']no jakże mi miło, że cioteczka Bambino o mnie jeszcze pamięta :buzi: tak dawno nie widziałyśmy sie na żadnym wątku :shake:ale pewnie szybko to nadrobimy :evil_lol: Dogorra ma swoje macki wszędzie :scared::scared:

No maryśka, jakże mogłabym Cię nie pamiętac :crazyeye:. Spotkałyśmy sie po raz pierwszy na wątku Bezy, która szybko od ulv pojechała do Niemiec, tak że nawet nie mogłyśmy za bardzo sie wykazac gotówką. :evil_lol:

Posted

[quote name='gonia66']Cioteczki-= to wejdźcie prosze na watek Kajetana i złócie tam deklaracje konkretne proszę..bo to zawsze bardzo zachęca inne osoby do deklaracji- a czasu nie mamy za wiele- tym bardziejze jak czytam piesio coraz gorzej funkcjonuje..a Kladka chyba o ile dobrze pamietam w środę juz wyjeżdża...

Cioteczki, potrzebne są nam stałe deklaracje na Kajetanka!!!

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/index9.html#post12411045

Posted

Ciotki melduje powrót do świata żywych :evil_lol::diabloti::huh:

Jeszcze raz wielkie dzięki za życzenia> Miło było poczytać jak sobie zabalowałyście na wątku. :evil_lol:
Chciałoby się takie ciotki spotkać na żywca i wtedy dałybyśmy czadu :evil_lol::evil_lol:

Przede wszystkim i po raz kolejny dziękuje Wam wszystkim za wspaniałą akcję zbierania pieniędzy dla Elzy. :loveu:
To było coś wielkiego i pięknego zarazem :loveu::placz:

Ciocia AgusiaZ - wielkie dzięki za Twoja deklarację :Rose:
Zaraz wszystko uporządkuje w pierwszym poście i dokonczę rozsyłanie pm z nr konta

Zabieram się więc za wydobywanie Elzy ze schronu. Wiosna prosi aby było to jak najszybciej więc trzeba działać....

Wiosna napisała do mnie i okazuje się, ze do Klembowa gdzie przebywa Elza jest jakaś koszmarna liczba kilometrów (285) . Trochę kasy na transport jest ale chyba nie wystarczy.

Muszę wołać znowu o kasę na transport !!!!!!!!!!!!

Posted

Weekend mnie nie było, a tu jakieś libacje, Negri zaczyna kolejne 2008 lat (wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia marzeń!!! :loveu: ), pomoc dla innych biedactw się szykuje, Doggora rozciąga swoje macki... No normalnie :crazyeye:

Wiecie co? Wszystkie jesteście SUPER! To kiedy robimy zjazd mafi?? :cool3:

Negri - ile kasy na transport potrzeba?

Posted

[quote name='Ra_dunia']Weekend mnie nie było, a tu jakieś libacje, Negri zaczyna kolejne 2008 lat (wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia marzeń!!! :loveu: ), pomoc dla innych biedactw się szykuje, Doggora rozciąga swoje macki... No normalnie :crazyeye:

Negri - ile kasy na transport potrzeba?

Zjazd mafii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cioteńki, kasa na transport potrzebna!!!!

Posted

Napisał Ra_dunia
Weekend mnie nie było, a tu jakieś libacje, Negri zaczyna kolejne 2008 lat (wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia marzeń!!! :loveu: ), pomoc dla innych biedactw się szykuje, Doggora rozciąga swoje macki... No normalnie :crazyeye:

Ale by było super!!!!:crazyeye::eviltong:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
285 zeta :-?

Tyle kasy co kilometrów...kurcze,taksówką ja wieziecie,czy jak?:roll:
Do mnie Antoś jechał z Mielca(coś około tyle km) i dziewczyny wydały 150zł na paliwo

Posted

[quote name='Negri_2008']Od Wiosny do Klembowa jest 285 km w jedna stronę.

Trzeba wziąc pod uwagę powrót.

Jęknełam, gdy zobaczyłam te kilometry ale nie ma innej rady. :shake:

Nie możemy czekać, aż "załatwimy" transport, który z uwagi na odległość wcele nie będzie przecież tańszy.

Miejsce dla Elzy znalazło się "fuksem" i nie powinnyśmy zwlekać.
Racja,nie takie sumy sie zbierało i na koniec Polski(ba,nawet za granicę)sie woziło psiaki...damy radę!;)

Posted

Od Wiosny do Klembowa jest 285 km w jedna stronę.

Trzeba wziąc pod uwagę powrót.

Jęknełam, gdy zobaczyłam te kilometry ale nie ma innej rady. :shake:

Nie możemy czekać, aż "załatwimy" transport, który z uwagi na odległość wcele nie będzie przecież tańszy.

Miejsce dla Elzy znalazło się "fuksem" i nie powinnyśmy zwlekać.

Posted

Kwota jest strasznie duża, wiem o tym:shake:
My jeździmy po 50gr/km, auto pali dość dużo, poza tym jeździmy bardzo często, więc musimy choć trochę brać pod uwagę nasz czas i naprawy samochodu, który wiecznie na samym paliwie jeździł nie będzie.
Przykro mi i głupio i nie chcę wyciągać od Was pieniędzy, tym bardziej, że to prawie miesiąc hotelu, ale my inaczej nie możemy:shake:

Jeżeli ktoś może pomóc chociaż w kawałku transportu to będzie taniej.

Nie miejcie mi tego za złe.:oops:

Posted

wiosna napisał(a):
Kwota jest strasznie duża, wiem o tym:shake:
My jeździmy po 50gr/km, auto pali dość dużo, poza tym jeździmy bardzo często, więc musimy choć trochę brać pod uwagę nasz czas i naprawy samochodu, który wiecznie na samym paliwie jeździł nie będzie.
Przykro mi i głupio i nie chcę wyciągać od Was pieniędzy, tym bardziej, że to prawie miesiąc hotelu, ale my inaczej nie możemy:shake:

Jeżeli ktoś może pomóc chociaż w kawałku transportu to będzie taniej.

Nie miejcie mi tego za złe.:oops:

Ty się Wiosenko nie tłumacz,Negri wyjaśniła,ze 285km jest w jedną stronę,więc w obydwie prawie 600.Większość z nas ma samochody,więc wiemy jak to jest,że nie tylko paliwo sie zużywa;)

Posted

Wiosno, bardzo Cię proszę abyś o nic się nie martwiła i nie czuj sie głupio.

Cioteczki, mamy fundusz wpłat jednorazowych zasilony dzisiaj wpłatą 50 zł od cioci Joli_li :loveu:, której bardzo dziekujemy za serducho dla Elzy :loveu:

Mamy na tym funduszu już 170 zł i może jeszcze coś uzbieramy.
Przecież to nie pierwszy raz, że pies przez pół Polski jedzie.

Posted

Najważniejsze, że jest transport :)
Uważam, że dla Elzy to lepiej jak nie będzie jechała "z przesiadkami". Stanowczo nie potrzebny jej żaden dodatkowy stres.
Wiosenko - niech Ci nie będzie głupio. Rzadko kto w ogóle by się zdecydował jechać po psa tak daleko.

Posted

Ja do dzisiaj pamietam jak wsadzaliśmy z Krisem Igora do samochodu :shake:

i jeszcze długo będę to pamiętać.

To dobrze, że z takim psem ja Elza pojedzie doświadczona osoba

Posted

Ra_dunia :loveu:
Jak zwykle myslisz o wszystkim.
Tak, spanielka z obory potrzebuje tego miejsca. :klacz:

Już wszystko z Wiosną ustalone. Ze schroniskiem też.
Elza spędza dziś ostatnią noc w schronisku.
Jutro podróż.
:bigcool: