Bambino Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dziewczyny z Gomorry ( witam dawno nie widzianą przez mnie marysię55 :loveu: ), to skoro już deklaracje dla Elzy są wystarczające, to te swoje skromne grosze, które obiecałam przeznaczę na ślepaczka z Łodzi albo na starszaki z Wrocławia, dobra ? Negri2008 - sto lat i jeszcze jeden dzień dłużej. :Rose::new-bday::drink1: Cieszę się, że znów będziesz miała robotę ( poza tym cieszę się również żeś bankowiec, jak ja :lol:) Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bambino napisał(a):Dziewczyny z Gomorry ( witam dawno nie widzianą przez mnie marysię55 :loveu: ), to skoro już deklaracje dla Elzy są wystarczające, to te swoje skromne grosze, które obiecałam przeznaczę na ślepaczka z Łodzi albo na starszaki z Wrocławia, dobra ? Negri2008 - sto lat i jeszcze jeden dzień dłużej. :Rose::new-bday::drink1: Cieszę się, że znów będziesz miała robotę ( poza tym cieszę się również żeś bankowiec, jak ja :lol:) no jakże mi miło, że cioteczka Bambino o mnie jeszcze pamięta :buzi: tak dawno nie widziałyśmy sie na żadnym wątku :shake:ale pewnie szybko to nadrobimy :evil_lol: Dogorra ma swoje macki wszędzie :scared::scared: Quote
Bambino Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='marysia55']no jakże mi miło, że cioteczka Bambino o mnie jeszcze pamięta :buzi: tak dawno nie widziałyśmy sie na żadnym wątku :shake:ale pewnie szybko to nadrobimy :evil_lol: Dogorra ma swoje macki wszędzie :scared::scared: No maryśka, jakże mogłabym Cię nie pamiętac :crazyeye:. Spotkałyśmy sie po raz pierwszy na wątku Bezy, która szybko od ulv pojechała do Niemiec, tak że nawet nie mogłyśmy za bardzo sie wykazac gotówką. :evil_lol: Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Negri Znalazłam taką bidę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/index3.html On łódzki jest... Quote
Bambino Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='agata51']Negri Znalazłam taką bidę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/index3.html On łódzki jest... Właśnie o tym ślepaczku pisałam. Cześc Agatka ! Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='gonia66']Cioteczki-= to wejdźcie prosze na watek Kajetana i złócie tam deklaracje konkretne proszę..bo to zawsze bardzo zachęca inne osoby do deklaracji- a czasu nie mamy za wiele- tym bardziejze jak czytam piesio coraz gorzej funkcjonuje..a Kladka chyba o ile dobrze pamietam w środę juz wyjeżdża... Cioteczki, potrzebne są nam stałe deklaracje na Kajetanka!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/index9.html#post12411045 Quote
Negri_2008 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ciotki melduje powrót do świata żywych :evil_lol::diabloti::huh: Jeszcze raz wielkie dzięki za życzenia> Miło było poczytać jak sobie zabalowałyście na wątku. :evil_lol: Chciałoby się takie ciotki spotkać na żywca i wtedy dałybyśmy czadu :evil_lol::evil_lol: Przede wszystkim i po raz kolejny dziękuje Wam wszystkim za wspaniałą akcję zbierania pieniędzy dla Elzy. :loveu: To było coś wielkiego i pięknego zarazem :loveu::placz: Ciocia AgusiaZ - wielkie dzięki za Twoja deklarację :Rose: Zaraz wszystko uporządkuje w pierwszym poście i dokonczę rozsyłanie pm z nr konta Zabieram się więc za wydobywanie Elzy ze schronu. Wiosna prosi aby było to jak najszybciej więc trzeba działać.... Wiosna napisała do mnie i okazuje się, ze do Klembowa gdzie przebywa Elza jest jakaś koszmarna liczba kilometrów (285) . Trochę kasy na transport jest ale chyba nie wystarczy. Muszę wołać znowu o kasę na transport !!!!!!!!!!!! Quote
Ra_dunia Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Weekend mnie nie było, a tu jakieś libacje, Negri zaczyna kolejne 2008 lat (wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia marzeń!!! :loveu: ), pomoc dla innych biedactw się szykuje, Doggora rozciąga swoje macki... No normalnie :crazyeye: Wiecie co? Wszystkie jesteście SUPER! To kiedy robimy zjazd mafi?? :cool3: Negri - ile kasy na transport potrzeba? Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Ra_dunia']Weekend mnie nie było, a tu jakieś libacje, Negri zaczyna kolejne 2008 lat (wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia marzeń!!! :loveu: ), pomoc dla innych biedactw się szykuje, Doggora rozciąga swoje macki... No normalnie :crazyeye: Wiecie co? Wszystkie jesteście SUPER! To kiedy robimy zjazd mafi?? :cool3: Negri - ile kasy na transport potrzeba? Zjazd mafii :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cioteńki, kasa na transport potrzebna!!!! Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Napisał Ra_dunia Weekend mnie nie było, a tu jakieś libacje, Negri zaczyna kolejne 2008 lat (wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia marzeń!!! :loveu: ), pomoc dla innych biedactw się szykuje, Doggora rozciąga swoje macki... No normalnie :crazyeye: Wiecie co? Wszystkie jesteście SUPER! To kiedy robimy zjazd mafi?? :cool3: Ale by było super!!!!:crazyeye::eviltong: Quote
Negri_2008 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ra_dunia napisał(a): Negri - ile kasy na transport potrzeba? 285 zeta :-? Elzaczek pojedzie najprowdopodobniej pojutrze ale damy radę .... Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):285 zeta :-? Aż tyle? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):285 zeta :-? Elzaczek pojedzie najprowdopodobniej pojutrze ale damy radę .... :cunao:super Quote
zuzia63 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A co tak dużo za ten transport? Dzisiaj wysyłam do Doroty swoją setkę dla Elzy, jutro powinny być na koncie. Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No kurcze - nie mamy innego wyjścia tylko dać radę ;) Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Negri_2008 napisał(a):285 zeta :-? Tyle kasy co kilometrów...kurcze,taksówką ja wieziecie,czy jak?:roll: Do mnie Antoś jechał z Mielca(coś około tyle km) i dziewczyny wydały 150zł na paliwo Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Negri_2008']Od Wiosny do Klembowa jest 285 km w jedna stronę. Trzeba wziąc pod uwagę powrót. Jęknełam, gdy zobaczyłam te kilometry ale nie ma innej rady. :shake: Nie możemy czekać, aż "załatwimy" transport, który z uwagi na odległość wcele nie będzie przecież tańszy. Miejsce dla Elzy znalazło się "fuksem" i nie powinnyśmy zwlekać. Racja,nie takie sumy sie zbierało i na koniec Polski(ba,nawet za granicę)sie woziło psiaki...damy radę!;) Quote
Negri_2008 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Od Wiosny do Klembowa jest 285 km w jedna stronę. Trzeba wziąc pod uwagę powrót. Jęknełam, gdy zobaczyłam te kilometry ale nie ma innej rady. :shake: Nie możemy czekać, aż "załatwimy" transport, który z uwagi na odległość wcele nie będzie przecież tańszy. Miejsce dla Elzy znalazło się "fuksem" i nie powinnyśmy zwlekać. Quote
wiosna Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kwota jest strasznie duża, wiem o tym:shake: My jeździmy po 50gr/km, auto pali dość dużo, poza tym jeździmy bardzo często, więc musimy choć trochę brać pod uwagę nasz czas i naprawy samochodu, który wiecznie na samym paliwie jeździł nie będzie. Przykro mi i głupio i nie chcę wyciągać od Was pieniędzy, tym bardziej, że to prawie miesiąc hotelu, ale my inaczej nie możemy:shake: Jeżeli ktoś może pomóc chociaż w kawałku transportu to będzie taniej. Nie miejcie mi tego za złe.:oops: Quote
Lionees Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 wiosna napisał(a):Kwota jest strasznie duża, wiem o tym:shake: My jeździmy po 50gr/km, auto pali dość dużo, poza tym jeździmy bardzo często, więc musimy choć trochę brać pod uwagę nasz czas i naprawy samochodu, który wiecznie na samym paliwie jeździł nie będzie. Przykro mi i głupio i nie chcę wyciągać od Was pieniędzy, tym bardziej, że to prawie miesiąc hotelu, ale my inaczej nie możemy:shake: Jeżeli ktoś może pomóc chociaż w kawałku transportu to będzie taniej. Nie miejcie mi tego za złe.:oops: Ty się Wiosenko nie tłumacz,Negri wyjaśniła,ze 285km jest w jedną stronę,więc w obydwie prawie 600.Większość z nas ma samochody,więc wiemy jak to jest,że nie tylko paliwo sie zużywa;) Quote
Negri_2008 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Wiosno, bardzo Cię proszę abyś o nic się nie martwiła i nie czuj sie głupio. Cioteczki, mamy fundusz wpłat jednorazowych zasilony dzisiaj wpłatą 50 zł od cioci Joli_li :loveu:, której bardzo dziekujemy za serducho dla Elzy :loveu: Mamy na tym funduszu już 170 zł i może jeszcze coś uzbieramy. Przecież to nie pierwszy raz, że pies przez pół Polski jedzie. Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Najważniejsze, że jest transport :) Uważam, że dla Elzy to lepiej jak nie będzie jechała "z przesiadkami". Stanowczo nie potrzebny jej żaden dodatkowy stres. Wiosenko - niech Ci nie będzie głupio. Rzadko kto w ogóle by się zdecydował jechać po psa tak daleko. Quote
Negri_2008 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ja do dzisiaj pamietam jak wsadzaliśmy z Krisem Igora do samochodu :shake: i jeszcze długo będę to pamiętać. To dobrze, że z takim psem ja Elza pojedzie doświadczona osoba Quote
Ra_dunia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ponieważ Elza jedzie do Wiosny... komu zaproponować jej miejsce w hoteliku u Murki? Wiem, że dziewczyny od "dzikiej spanielki z obory" mają uzbierane pieniążki na hotel...http://www.dogomania.pl/forum/f28/spanielka-z-obory-brakuje-50-zl-stalych-deklaracji-kto-moze-pomoc-131787/ Tzn, oczywiście mogę po prostu Elzę wypisać, ale chyba warto skorzystać, do już trochę w kolejce odstała ;) Quote
Negri_2008 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ra_dunia :loveu: Jak zwykle myslisz o wszystkim. Tak, spanielka z obory potrzebuje tego miejsca. :klacz: Już wszystko z Wiosną ustalone. Ze schroniskiem też. Elza spędza dziś ostatnią noc w schronisku. Jutro podróż. :bigcool: Quote
Recommended Posts