Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znaczy ,że na naszym mafijnym wątku są same kobiety klasy "S" czyli bez względu na wiek, są zawsze za....iste:eviltong: juz nic nie piszę bo dostanę:ban:

Posted

zuzia63 napisał(a):
Ja dokładam te brakujące 50 zł i zabierajcie sunię!

Ło matko! :crazyeye: Wspaniała jesteś :loveu::multi::loveu:
To co Negri? Już chyba można przesyłać pieniążki... Zbieramy na Twoje konto?

Posted

Ciotki, czy to znaczy, że są już wszystkie stałe deklaracje? :loveu::multi:

Tzn. że Elza wskakuje na moje miejsce i już może jechać do Wiosny :loveu:

Posted

No i widzę mamy nawet już 20 zł ponad program:lol:DZiękujemy maugo:loveu::loveu::loveu:To cudnie- bo na pewno będą potrzebne na "artykuły pierwszej potrzeby"...teraz to na transport:lol::lol:
A WLASNIE..JAK Z TRANSPORTEM??iLE OD wAS JEST KM DO wIOSNY??kTO ją bedzie wiózł????Bo ten kto to zrobi- będzie mial bardzowazne zadanie- ucalować w różowy nosek naszego Kubolinka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

maugo napisał(a):
Lara podaj konto mogę zadeklarować 20 PLn co miesiąc

maugo :loveu: to nie ja zbieram kasę, zaraz powinny pojawić się ciotki, które prowadzą konto :) ja też poproszę nr konta :)

Ciotki, właśnie, a jak będzie z transportem do Wiosny?

Posted

Dziękujemy,
cóż więcej mogę napisać :loveu:

Elza pojedzie do Wiosny i wyjdzie z mroku :fadein:

Cioteczki, wszystkie wpłaty kierujcie do mnie, na moje konto.

Zaraz wyśle wszystkim na PM wiadomość z nr konta i moimi danymi.

Proszę, podajcie w treści przelewów swój Nick i że "dla Elzy" wtedy się nie pogubię. :oops:
Księgowość będzie "wzorowa" bo ja w banku tyram na codzień :evil_lol:

Jestem wzruszona naszą akcją :oops: i jednocześnie szczęśliwa.
Tak bardzo doskwierała mi myśl, że zabrałyśmy Elzie Igora :shake:, jej podporę, jej miłość... :placz:
Ale już jest dobrze :multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
No i widzę mamy nawet już 20 zł ponad program:lol:DZiękujemy maugo:loveu::loveu::loveu:To cudnie- bo na pewno będą potrzebne na "artykuły pierwszej potrzeby"...teraz to na transport:lol::lol:
A WLASNIE..JAK Z TRANSPORTEM??iLE OD wAS JEST KM DO wIOSNY??kTO ją bedzie wiózł????Bo ten kto to zrobi- będzie mial bardzowazne zadanie- ucalować w różowy nosek naszego Kubolinka:loveu::loveu::loveu::loveu:

Goniu, transport dzięki pomocy Wiosny mamy załatwiony :multi:

Posted

No to uwaga!

Rozsyłam PM z nr konta do wpłat.

Jeżeli któraś z cioć nie otrzyma pm ode mnie - przepraszam - ale dogo jest guuuuupie i zezwala na wysyłanie pm tylko co "milion "sekund :angryy::angryy:

więc będę musiała wysyłać pm też jutro

Różnie to jutro może być z moją dostępnością do kompa, bo będę miała tłum gości w domu (moje urodziny 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem pod tel. 0-691-755-754

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Różnie to jutro może być z moją dostępnością do kompa, bo będę miała tłum gości w domu (moje urodziny 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dorotko:loveu:, serdecznosci
:new-bday:

Przepraszam ze opuscilam Elze ale skupilam sie na Znajdku
Jestem zaskoczona, nie wiem jak, nie wiem kiedy ale Elza idzie do hoteliku, na dodatek do Wiosny
Bardzo sie ciesze ze dziewczynie tak szybko sie uda

Posted

marysia55 napisał(a):
Do tego jeszcze raz sie potwierdza, że "Dogorra" działa sprawnie.

a ja grzecznie poproszę o info co to takiego "Dogorra' i dlaczego działa sprawnie
:lol:

Posted

wystarczy, że chwilę mnie braknie na jakimś wątku i od razu rewelacje. Do tego jeszcze raz sie potwierdza, że "Dogorra" działa sprawnie. :crazyeye: widzę tutaj swoich ludzi , więc musi byc dobrze :evil_lol::evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
a ja grzecznie poproszę o info co to takiego "Dogorra' i dlaczego działa sprawnie
:lol:

Dogorra to babska mafia, która skutecznie szuka domów dla psów. Robi zadymy i libacje na wątku. :knajpa::drink1::cunao:

Posted

Leyla napisał(a):
Dogorra to babska mafia, która skutecznie szuka domów dla psów. Robi zadymy i libacje na wątku. :knajpa::drink1::cunao:

:roflt::roflt::roflt: świetnie wytłumaczone, to właśnie mój człowiek :diabloti: