zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ra dunia, stuknięte matki są bardzo fajne, ja też tak do końca normalna nie jestem, ale jest mi z tym bardzo dobrze:lol: Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Jeszcze tylko 50 zł bo Gonia66 dorzuciła nam wczoraj dyszkę :loveu: Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ale tu się ruch zrobił :evil_lol: zuzia63, witamy i dziękujemy za pomoc dla Elzuni :loveu: a ja idę poszukać jeszcze tych 60zł :eviltong: Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Znaczy ,że na naszym mafijnym wątku są same kobiety klasy "S" czyli bez względu na wiek, są zawsze za....iste:eviltong: juz nic nie piszę bo dostanę:ban: Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 e tam, za .... nie banują ;) No rzeczywiście - zapomniałam o pieniążkach od Goni66 :oops: POTRZEBUJEMY JESZCZE 50 ZŁ !!! Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Ja dokładam te brakujące 50 zł i zabierajcie sunię! No niesamowita jesteś:lying::loveu::loveu::loveu::sweetCyb: Quote
zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja dokładam te brakujące 50 zł i zabierajcie sunię! Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Ja dokładam te brakujące 50 zł i zabierajcie sunię! Ło matko! :crazyeye: Wspaniała jesteś :loveu::multi::loveu: To co Negri? Już chyba można przesyłać pieniążki... Zbieramy na Twoje konto? Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ciotki, czy to znaczy, że są już wszystkie stałe deklaracje? :loveu::multi: Tzn. że Elza wskakuje na moje miejsce i już może jechać do Wiosny :loveu: Quote
malicja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 o rany, ciotki, super-skuteczne jestescie :multi: czekam w takim razie na info w sprawie konta Quote
maugo Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Lara podaj konto mogę zadeklarować 20 PLn co miesiąc Quote
gonia66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No i widzę mamy nawet już 20 zł ponad program:lol:DZiękujemy maugo:loveu::loveu::loveu:To cudnie- bo na pewno będą potrzebne na "artykuły pierwszej potrzeby"...teraz to na transport:lol::lol: A WLASNIE..JAK Z TRANSPORTEM??iLE OD wAS JEST KM DO wIOSNY??kTO ją bedzie wiózł????Bo ten kto to zrobi- będzie mial bardzowazne zadanie- ucalować w różowy nosek naszego Kubolinka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 maugo napisał(a):Lara podaj konto mogę zadeklarować 20 PLn co miesiąc maugo :loveu: to nie ja zbieram kasę, zaraz powinny pojawić się ciotki, które prowadzą konto :) ja też poproszę nr konta :) Ciotki, właśnie, a jak będzie z transportem do Wiosny? Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dziękujemy, cóż więcej mogę napisać :loveu: Elza pojedzie do Wiosny i wyjdzie z mroku :fadein: Cioteczki, wszystkie wpłaty kierujcie do mnie, na moje konto. Zaraz wyśle wszystkim na PM wiadomość z nr konta i moimi danymi. Proszę, podajcie w treści przelewów swój Nick i że "dla Elzy" wtedy się nie pogubię. :oops: Księgowość będzie "wzorowa" bo ja w banku tyram na codzień :evil_lol: Jestem wzruszona naszą akcją :oops: i jednocześnie szczęśliwa. Tak bardzo doskwierała mi myśl, że zabrałyśmy Elzie Igora :shake:, jej podporę, jej miłość... :placz: Ale już jest dobrze :multi::multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 gonia66 napisał(a):No i widzę mamy nawet już 20 zł ponad program:lol:DZiękujemy maugo:loveu::loveu::loveu:To cudnie- bo na pewno będą potrzebne na "artykuły pierwszej potrzeby"...teraz to na transport:lol::lol: A WLASNIE..JAK Z TRANSPORTEM??iLE OD wAS JEST KM DO wIOSNY??kTO ją bedzie wiózł????Bo ten kto to zrobi- będzie mial bardzowazne zadanie- ucalować w różowy nosek naszego Kubolinka:loveu::loveu::loveu::loveu: Goniu, transport dzięki pomocy Wiosny mamy załatwiony :multi: Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 maugo napisał(a):Lara podaj konto mogę zadeklarować 20 PLn co miesiąc Ciocia Maugo też jest z nami :multi: Witaj w naszym/Twoim świecie ;) Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Muszę jeszcze odnaleźć naszą kochaną cioteczkę Wiki44 która też chciała pomóc Elzie i miała dla niej kasiorek uzbierany przez nią sama i jej koleżanki :loveu: Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Elzunia pojedzie i odżyje u Wiosny :loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 No to uwaga! Rozsyłam PM z nr konta do wpłat. Jeżeli któraś z cioć nie otrzyma pm ode mnie - przepraszam - ale dogo jest guuuuupie i zezwala na wysyłanie pm tylko co "milion "sekund :angryy::angryy: więc będę musiała wysyłać pm też jutro Różnie to jutro może być z moją dostępnością do kompa, bo będę miała tłum gości w domu (moje urodziny 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem pod tel. 0-691-755-754 Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Negri_2008 napisał(a): Różnie to jutro może być z moją dostępnością do kompa, bo będę miała tłum gości w domu (moje urodziny 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dorotko:loveu:, serdecznosci :new-bday: Przepraszam ze opuscilam Elze ale skupilam sie na Znajdku Jestem zaskoczona, nie wiem jak, nie wiem kiedy ale Elza idzie do hoteliku, na dodatek do Wiosny Bardzo sie ciesze ze dziewczynie tak szybko sie uda Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 marysia55 napisał(a): Do tego jeszcze raz sie potwierdza, że "Dogorra" działa sprawnie. a ja grzecznie poproszę o info co to takiego "Dogorra' i dlaczego działa sprawnie :lol: Quote
marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 wystarczy, że chwilę mnie braknie na jakimś wątku i od razu rewelacje. Do tego jeszcze raz sie potwierdza, że "Dogorra" działa sprawnie. :crazyeye: widzę tutaj swoich ludzi , więc musi byc dobrze :evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Negri_2008 napisał(a):a ja grzecznie poproszę o info co to takiego "Dogorra' i dlaczego działa sprawnie :lol: Dogorra to babska mafia, która skutecznie szuka domów dla psów. Robi zadymy i libacje na wątku. :knajpa::drink1::cunao: Quote
marysia55 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Leyla napisał(a):Dogorra to babska mafia, która skutecznie szuka domów dla psów. Robi zadymy i libacje na wątku. :knajpa::drink1::cunao: :roflt::roflt::roflt: świetnie wytłumaczone, to właśnie mój człowiek :diabloti: Quote
Recommended Posts