Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie no nie!!!!:mad::mad::mad:Gdzie sie nie rusze, to "wołanie do Elzy"..;);).:loveu::loveu:Ależ Wy cioteczki jesteście skuteczne...:lol:nie ma na Was siły i nie da się zapomnieć o Elzuni..trza tu było wleźć, a jak sie już wlazło, to trza było przeczytać..a jak sie już przeczytałó...to znowu nie da się nie zdeklarować..no więc moją kaskę od Neli- a potem dla Zuzy, która też znalazła domek- oddaje z radością Elzuni..czyli marna dyszka- ale ziarnko do ziarnka...:loveu::loveu::loveu:

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
No nie no nie!!!!:mad::mad::mad:Gdzie sie nie rusze, to "wołanie do Elzy"..;);).:loveu::loveu:Ależ Wy cioteczki jesteście skuteczne...:lol:nie ma na Was siły i nie da się zapomnieć o Elzuni..trza tu było wleźć, a jak sie już wlazło, to trza było przeczytać..a jak sie już przeczytałó...to znowu nie da się nie zdeklarować..no więc moją kaskę od Neli- a potem dla Zuzy, która też znalazła domek- oddaje z radością Elzuni..czyli marna dyszka- ale ziarnko do ziarnka...:loveu::loveu::loveu:

Gonia, wielkie dzięki :calus:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
kochana cioteczko - a chcesz wpłacić jednorazowo, czy może deklarujesz wpłatę stałą??:razz:

Niestety jednorazowo - już wpłaciłam.
Ale będę pamiętać o Elzuni i jak tylko będę mogła doślę kolejną porcję...

Posted

Gonia :loveu: no nie da się Elzy nie zauważyć :razz:

Jola_li - super :multi::loveu: Bardzo dziękujemy :loveu:

Oczywiście cały czas prosimy o wsparcie! Brakuje jeszcze sporo...

Posted

[quote name='Ninti']Wkleiłam Elzę do swojego profilu na Gronie.

kudłata twarz Gai - grono.net

Z czasem wkleję ją i na NK, ale staram sie pojedynczo, żeby ludzie zdążyli zatrzymać wzrok na jednym psie, a dziś tam wylądował Gonzio z padaczką.

Może ją ktoś zauważy...
ooo i cioteczki Ninti przybywa
Witamy, witamy

wielkie dzięki :loveu:

Posted

__Lara napisał(a):
J

Negri, sprawa miejsca wygląda tak: jest dla Elzy jeśli uda zebrać się całość do niedzieli. Bo musimy mieć z czego zapłacić :roll: tzn. dajcie znak jak już będzie pewne, że uda się opłacić miesięczny pobyt Elzy u wiosny i Elzunia oczywiście wtedy wskakuje na miejsce przeze mnie zarezerwowane :)

Idę uprawiać dalej "partyzantkę" :evil_lol:

a czy Wiosna wie o tym, czy muszę do niej napisać? :lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']ja właśnie prę w tym kierunku ;)

Tylko kasa u nas jeszcze trochę chora no i sprawa miejsca jeszcze do końca nie jasna.

Laro, Ty partyzancie jeden :evil_lol: daj znać jak tam sytuacja z miejscem "od teraz"

Acha i oczywiście mamy u Wiosny pomoc w transporcie tylko kaska potrzebna

BŁAGAMY O WSPARCIE :placz:

Ja partyzant? :evil_lol: ależ ja tylko przykuwam wzrok cioteczek na ten wąteczek :evil_lol:

Negri, sprawa miejsca wygląda tak: jest dla Elzy jeśli uda zebrać się całość do niedzieli. Bo musimy mieć z czego zapłacić :roll: tzn. dajcie znak jak już będzie pewne, że uda się opłacić miesięczny pobyt Elzy u wiosny i Elzunia oczywiście wtedy wskakuje na miejsce przeze mnie zarezerwowane :)

Idę uprawiać dalej "partyzantkę" :evil_lol:

Posted

Upssss...no wiedzialam, wiedzialam, ze i tu trafi mafioso....no ale nie dziwota..Dlatego wszystkie deklarujące ciotki radze teraz z serca...wyczyścić portfele- i czekac w napieciu na numer konta do wplat- a kiedy sie pojawi- natychmiast wplacac kasę, bo...lepiej nie pisać co będzie, gdy któras się nie wywiąże...lub choćby spoźni...:mad::mad::mad:

Posted

gonia66 napisał(a):
Upssss...no wiedzialam, wiedzialam, ze i tu trafi mafioso....no ale nie dziwota..Dlatego wszystkie deklarujące ciotki radze teraz z serca...wyczyścić portfele- i czekac w napieciu na numer konta do wplat- a kiedy sie pojawi- natychmiast wplacac kasę, bo...lepiej nie pisać co będzie, gdy któras się nie wywiąże...lub choćby spoźni...:mad::mad::mad:

Gonia czy ja dobrze rozumiem, że Ty cioteczki straszysz moją osobą. Przeciez każdy wie , że ja jestem nad podziw spokojny, stateczny, ułożony człowiek :evil_lol: prawie jak miód na serce każdego dogomaniaka. Jutro zaglądnie tu Lara i wszystko oczywiście potwierdzi :mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia czy ja dobrze rozumiem, że Ty cioteczki straszysz moją osobą. Przeciez każdy wie , że ja jestem nad podziw spokojny, stateczny, ułożony człowiek :evil_lol: prawie jak miód na serce każdego dogomaniaka. Jutro zaglądnie tu Lara i wszystko oczywiście potwierdzi :mad:

JA??????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:MAryśno skądże znowu..straszę???jakżebym mogła w ogóle...:cool1::cool1:JA tylko tak..yyyyy...no wiesz...yyyyy...no tak tylko napisalam, zeby wszyscy wiedzieli, co maja robić...yyyyyyyy no..tak tego...no wiesz.......:megagrin::shocked!::shocked!:

Posted

Leyla napisał(a):
to jak już będziecie zbierać deklaracje,poproszę nr konta na pw, żebym nie przeoczyła;):p

To Ty cioteczko lepiej czuwaj i miej rękę na pulsie..ja Ci dobrze radzę:eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
wchodzę na wątek na apel Lary i radzę uważać bo to prawie jakbyście mafię "Dogorra" zaprosiły na wątek :evil_lol::evil_lol:

..a to znaczy ,że wszystko będzie git, bo kasa musi się znaleźć:mad:

Posted

[quote name='Leyla']:drinking:spoko

o kurcze, ale tu się w nocy działo :megagrin:

A ja zamiast z ciotka Leylą :drinking:i innymi ciotkami poszłam spać :splat:

Ciotki, spoko ja zajmę się zbiórką kasy a ja to iście delikatna istota. :evil_lol:

A w ogóle to zmieniłam tytuł wątku i coś tam doskrobałam w pierwszym poście.

Zbiórka kasy nadal trwa!!!

Posted

No wreszcie zrobiło się normalnie na wątku :evil_lol:
Mafia jest, picie się zaczęło ;) Elza - nie martw się, teraz to już na pewno dobrze będzie :cool3:

PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE NA HOTELIK!!!

Posted

[quote name='marysia55']Gonia czy ja dobrze rozumiem, że Ty cioteczki straszysz moją osobą. Przeciez każdy wie , że ja jestem nad podziw spokojny, stateczny, ułożony człowiek :evil_lol: prawie jak miód na serce każdego dogomaniaka. Jutro zaglądnie tu Lara i wszystko oczywiście potwierdzi :mad:

Mafia wszędzie swoje packi wciska :evil_lol: teraz jak już się przyssała to koniec, ciotki i wujkowie, uważajcie! :evil_lol:

Oczywiście, że marysia55 to spokojny i stateczny człowiek ;) każda mafia ma dwa oblicza :evil_lol:

Ciotki, POTRZEBNE STAŁE DEKLARACJE!!! POMÓŻCIE CHOCIAŻ 5,00ZŁ!!!!

Dobrze ciotki, żeście wątek zmieniły!