gonia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No nie no nie!!!!:mad::mad::mad:Gdzie sie nie rusze, to "wołanie do Elzy"..;);).:loveu::loveu:Ależ Wy cioteczki jesteście skuteczne...:lol:nie ma na Was siły i nie da się zapomnieć o Elzuni..trza tu było wleźć, a jak sie już wlazło, to trza było przeczytać..a jak sie już przeczytałó...to znowu nie da się nie zdeklarować..no więc moją kaskę od Neli- a potem dla Zuzy, która też znalazła domek- oddaje z radością Elzuni..czyli marna dyszka- ale ziarnko do ziarnka...:loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 gonia66 napisał(a):No nie no nie!!!!:mad::mad::mad:Gdzie sie nie rusze, to "wołanie do Elzy"..;);).:loveu::loveu:Ależ Wy cioteczki jesteście skuteczne...:lol:nie ma na Was siły i nie da się zapomnieć o Elzuni..trza tu było wleźć, a jak sie już wlazło, to trza było przeczytać..a jak sie już przeczytałó...to znowu nie da się nie zdeklarować..no więc moją kaskę od Neli- a potem dla Zuzy, która też znalazła domek- oddaje z radością Elzuni..czyli marna dyszka- ale ziarnko do ziarnka...:loveu::loveu::loveu: Gonia, wielkie dzięki :calus: Quote
jola_li Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ra_dunia napisał(a):kochana cioteczko - a chcesz wpłacić jednorazowo, czy może deklarujesz wpłatę stałą??:razz: Niestety jednorazowo - już wpłaciłam. Ale będę pamiętać o Elzuni i jak tylko będę mogła doślę kolejną porcję... Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Gonia :loveu: no nie da się Elzy nie zauważyć :razz: Jola_li - super :multi::loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: Oczywiście cały czas prosimy o wsparcie! Brakuje jeszcze sporo... Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No to zapraszam na bazarek bucikowo - torebkowy :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bucikowo-rozmiar-36-torebkowo-na-hotelik-dla-elzy-do-polnocy-18-06-a-139193/ Quote
Ninti Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wkleiłam Elzę do swojego profilu na Gronie. kudłata twarz Gai - grono.net Z czasem wkleję ją i na NK, ale staram sie pojedynczo, żeby ludzie zdążyli zatrzymać wzrok na jednym psie, a dziś tam wylądował Gonzio z padaczką. Może ją ktoś zauważy... Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Ninti']Wkleiłam Elzę do swojego profilu na Gronie. kudłata twarz Gai - grono.net Z czasem wkleję ją i na NK, ale staram sie pojedynczo, żeby ludzie zdążyli zatrzymać wzrok na jednym psie, a dziś tam wylądował Gonzio z padaczką. Może ją ktoś zauważy... ooo i cioteczki Ninti przybywa Witamy, witamy wielkie dzięki :loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Na pierwszy miesiąc na pewno będzie :) Więc chyba można już Elzę wydawać... :razz: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 __Lara napisał(a):J Negri, sprawa miejsca wygląda tak: jest dla Elzy jeśli uda zebrać się całość do niedzieli. Bo musimy mieć z czego zapłacić :roll: tzn. dajcie znak jak już będzie pewne, że uda się opłacić miesięczny pobyt Elzy u wiosny i Elzunia oczywiście wtedy wskakuje na miejsce przeze mnie zarezerwowane :) Idę uprawiać dalej "partyzantkę" :evil_lol: a czy Wiosna wie o tym, czy muszę do niej napisać? :lol: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Negri_2008']ja właśnie prę w tym kierunku ;) Tylko kasa u nas jeszcze trochę chora no i sprawa miejsca jeszcze do końca nie jasna. Laro, Ty partyzancie jeden :evil_lol: daj znać jak tam sytuacja z miejscem "od teraz" Acha i oczywiście mamy u Wiosny pomoc w transporcie tylko kaska potrzebna BŁAGAMY O WSPARCIE :placz: Ja partyzant? :evil_lol: ależ ja tylko przykuwam wzrok cioteczek na ten wąteczek :evil_lol: Negri, sprawa miejsca wygląda tak: jest dla Elzy jeśli uda zebrać się całość do niedzieli. Bo musimy mieć z czego zapłacić :roll: tzn. dajcie znak jak już będzie pewne, że uda się opłacić miesięczny pobyt Elzy u wiosny i Elzunia oczywiście wtedy wskakuje na miejsce przeze mnie zarezerwowane :) Idę uprawiać dalej "partyzantkę" :evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 wchodzę na wątek na apel Lary i radzę uważać bo to prawie jakbyście mafię "Dogorra" zaprosiły na wątek :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Upssss...no wiedzialam, wiedzialam, ze i tu trafi mafioso....no ale nie dziwota..Dlatego wszystkie deklarujące ciotki radze teraz z serca...wyczyścić portfele- i czekac w napieciu na numer konta do wplat- a kiedy sie pojawi- natychmiast wplacac kasę, bo...lepiej nie pisać co będzie, gdy któras się nie wywiąże...lub choćby spoźni...:mad::mad::mad: Quote
marysia55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 gonia66 napisał(a):Upssss...no wiedzialam, wiedzialam, ze i tu trafi mafioso....no ale nie dziwota..Dlatego wszystkie deklarujące ciotki radze teraz z serca...wyczyścić portfele- i czekac w napieciu na numer konta do wplat- a kiedy sie pojawi- natychmiast wplacac kasę, bo...lepiej nie pisać co będzie, gdy któras się nie wywiąże...lub choćby spoźni...:mad::mad::mad: Gonia czy ja dobrze rozumiem, że Ty cioteczki straszysz moją osobą. Przeciez każdy wie , że ja jestem nad podziw spokojny, stateczny, ułożony człowiek :evil_lol: prawie jak miód na serce każdego dogomaniaka. Jutro zaglądnie tu Lara i wszystko oczywiście potwierdzi :mad: Quote
Leyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 to jak już będziecie zbierać deklaracje,poproszę nr konta na pw, żebym nie przeoczyła;):p Quote
gonia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia czy ja dobrze rozumiem, że Ty cioteczki straszysz moją osobą. Przeciez każdy wie , że ja jestem nad podziw spokojny, stateczny, ułożony człowiek :evil_lol: prawie jak miód na serce każdego dogomaniaka. Jutro zaglądnie tu Lara i wszystko oczywiście potwierdzi :mad: JA??????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:MAryśno skądże znowu..straszę???jakżebym mogła w ogóle...:cool1::cool1:JA tylko tak..yyyyy...no wiesz...yyyyy...no tak tylko napisalam, zeby wszyscy wiedzieli, co maja robić...yyyyyyyy no..tak tego...no wiesz.......:megagrin::shocked!::shocked!: Quote
gonia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Leyla napisał(a):to jak już będziecie zbierać deklaracje,poproszę nr konta na pw, żebym nie przeoczyła;):p To Ty cioteczko lepiej czuwaj i miej rękę na pulsie..ja Ci dobrze radzę:eviltong::eviltong: Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 marysia55 napisał(a):wchodzę na wątek na apel Lary i radzę uważać bo to prawie jakbyście mafię "Dogorra" zaprosiły na wątek :evil_lol::evil_lol: ..a to znaczy ,że wszystko będzie git, bo kasa musi się znaleźć:mad: Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 gonia66 napisał(a):To Ty cioteczko lepiej czuwaj i miej rękę na pulsie..ja Ci dobrze radzę:eviltong::eviltong: :drinking:spoko Quote
agata51 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Matko, znowu ta mafia mnie namierzyła! To ja może od razu jutro wpłacę, dajcie ten nr konta i będzie po sprawie. Toż każdy wątek Dogorra opanowała. Ale tutaj cię jeszcze nie było, kochana! Taka mocna jesteś? Spróbuj! http://www.dogomania.pl/forum/f28/dygus-nie-zyje-blagamy-o-pomoc-dla-dygusiowej-razem-odmienmy-jej-los-pomocy-104533/ Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Leyla']:drinking:spoko o kurcze, ale tu się w nocy działo :megagrin: A ja zamiast z ciotka Leylą :drinking:i innymi ciotkami poszłam spać :splat: Ciotki, spoko ja zajmę się zbiórką kasy a ja to iście delikatna istota. :evil_lol: A w ogóle to zmieniłam tytuł wątku i coś tam doskrobałam w pierwszym poście. Zbiórka kasy nadal trwa!!! Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 No wreszcie zrobiło się normalnie na wątku :evil_lol: Mafia jest, picie się zaczęło ;) Elza - nie martw się, teraz to już na pewno dobrze będzie :cool3: PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE NA HOTELIK!!! Quote
__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='marysia55']Gonia czy ja dobrze rozumiem, że Ty cioteczki straszysz moją osobą. Przeciez każdy wie , że ja jestem nad podziw spokojny, stateczny, ułożony człowiek :evil_lol: prawie jak miód na serce każdego dogomaniaka. Jutro zaglądnie tu Lara i wszystko oczywiście potwierdzi :mad: Mafia wszędzie swoje packi wciska :evil_lol: teraz jak już się przyssała to koniec, ciotki i wujkowie, uważajcie! :evil_lol: Oczywiście, że marysia55 to spokojny i stateczny człowiek ;) każda mafia ma dwa oblicza :evil_lol: Ciotki, POTRZEBNE STAŁE DEKLARACJE!!! POMÓŻCIE CHOCIAŻ 5,00ZŁ!!!! Dobrze ciotki, żeście wątek zmieniły! Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Bambino napisał(a):poczytam w spokoju, ale też coś dorzucę. :lol: dorzuć cioteczko, dorzuć :thumbs: Quote
Recommended Posts