__Lara Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bambino napisał(a):poczytam w spokoju, ale też coś dorzucę. :lol: Bambino, witamy :loveu: chociaż 5,00zł miesięcznie, prosimy... Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Elza, ty sunieczko się już niczym nie martw, bo już niedługo będziesz się uśmiechać:loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać). Deklaruję dla elzy 50zł. Ok? Zuzia, kochanie :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy stokrotnie Elza, psinko Ty moja - wschodzi słoneczko dla Ciebie :multi::placz: Quote
zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać). Deklaruję dla elzy 50zł. Ok? Quote
leni356 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):a może mi ktoś powiedzieć, co zrobić, żeby mi wątek nie uciekł? nie potrafię się jeszcze tu poruszać:oops: Narzędzia wątku -> Subskrybuj ten temat Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać). Deklaruję dla elzy 50zł. Ok? oooooooooo..... jak cudownie!!! "tylko finansowo" powiadasz??;) pieniadze są psiakom potrzebne ,one zmieniają ich los. Dziękujemy Ci Cioteczko za deklarację i za to,że z nami jesteś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='zuzia63']Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać). Deklaruję dla elzy 50zł. Ok? O matko,no jasne,że OK:sweetCyb: Zuzia,z nieba nam(znaczy sie Elzuni) spadłaś....Dziekujemy:Rose: Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witamy wszystkie nowo przybyłe Cioteczki :loveu::multi::loveu: Elzuniu - nawet nie wiesz ile dobrych duszyczek chce ci pomóc :multi: Zuzia63 to wszystko nie jest takie skomplikowane na jakie wygląda ;) A dogomania wciąga, oj wciąga, więc niedługo będziesz śmigała po wszystkich wątkach :lol: Quote
zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 a może mi ktoś powiedzieć, co zrobić, żeby mi wątek nie uciekł? nie potrafię się jeszcze tu poruszać:oops: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bambino napisał(a):poczytam w spokoju, ale też coś dorzucę. :lol: Bambino,Dziękujemy:Rose: WSZYSTKIM CIOTECZKOM SERDECZNE DZIĘKI:Rose::Rose::Rose: Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):a może mi ktoś powiedzieć, co zrobić, żeby mi wątek nie uciekł? nie potrafię się jeszcze tu poruszać:oops: pewnie chodzi Ci o przeskakujące posty?? one tak skaczą ciągla:mad:a wątek znajdziesz w szybkie menu ,a potem subskrypcje tematów;) Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):a może mi ktoś powiedzieć, co zrobić, żeby mi wątek nie uciekł? nie potrafię się jeszcze tu poruszać:oops: Na samej górze jest napisane...PLIK,EDYCJA......ZAKŁADKI.Klikasz na zakładki i na dodaj zakładkę i gotowe;) Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='zuzia63']Ja mam 6-letnią wnuczkę...:eviltong:, i drugą 2-letnią:multi: Liczy się duch a nie metryczka ;) Zresztą - wnuki o niczym nie świadczą :cool3: zawsze można wcześnie zacząć :cool1: Babcia mojej przyjaciółki jest w wieku mojej mamy :eviltong: Quote
zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dzięki, chyba już załapuję..., ale w moim wieku to już nie jest takie proste i oczywiste Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Dzięki, chyba już załapuję..., ale w moim wieku to już nie jest takie proste i oczywiste No wiesz....my też nie małolaty;) To,że mam przy imieniu 5,wcale nic nie znaczy...mam znaaacznie więcej lat:cool3: Quote
zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja mam 6-letnią wnuczkę...:eviltong:, i drugą 2-letnią:multi: Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Renata5']No właśnie...moja znajoma została babcią w wieku 33 lat,za sprawą swojej 13-letniej córki:roll: O matko - to ja już bym mogła być babcią?? :crazyeye: Na razie mi nie grozi, bo nawet potomstwa się nie dorobiłam :roll: Może to i lepiej, bo kto wytrzymał z taką stukniętą matką :megagrin: A tak w ogóle to znowu czas na dogo wariuje... więc moje posty możecie sobie czytać tak mniej więcej 2-4 posty przed waszymi :evil_lol: I PRZYPOMINAMY, ŻE KASĘ NADAL ZBIERAMY :razz: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 zuzia63 napisał(a):Ja mam 6-letnią wnuczkę...:eviltong:, i drugą 2-letnią:multi: Ja jeszcze wnuków nie mam,ale mam prawie 18-letniego i 12-letniego syna;) Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Ra_dunia']Liczy się duch a nie metryczka ;) Zresztą - wnuki o niczym nie świadczą :cool3: zawsze można wcześnie zacząć :cool1: Babcia mojej przyjaciółki jest w wieku mojej mamy :eviltong: No właśnie...moja znajoma została babcią w wieku 33 lat,za sprawą swojej 13-letniej córki:roll: Quote
zuzia63 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moja córka ma 31 lat, a ja...:cool3: Ale dzięki, już mi lepiej:p, też uważam, że duch najważniejszy! A mogę poprosić dane do wpłaty? no i najważniejsze, czy już mam wysłać, czy czekać na hasło Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Negri_2008']gdyby tak było ta ja miałbym 2008 lat ihaaaaaaaaaaaa :loveu: Negri - Ty się nie ciesz, że taka stara jesteś :evil_lol: tylko aktualizuj pierwszy post o 50 zł od Zuzi ;) Jeśli dobrze liczę... a powinnam, bo jestem po matematyce...[SIZE=2] brakuje nam 60 zł deklaracji !!! Quote
Negri_2008 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Renata5 napisał(a):No wiesz....my też nie małolaty;) To,że mam przy imieniu 5,wcale nic nie znaczy...mam znaaacznie więcej lat:cool3: gdyby tak było ta ja miałbym 2008 lat ihaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='zuzia63']Ra dunia, stuknięte matki są bardzo fajne, ja też tak do końca normalna nie jestem, ale jest mi z tym bardzo dobrze:lol: Zuzia,witaj w klubie:roll::diabloti: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ra_dunia napisał(a):Negri - Ty się nie ciesz, że taka stara jesteś :evil_lol: A może taka młoda....może to rok Jej urodzenia?:hmmmm::diabloti::cool3: Normalnie to dogo jaja Se robi...sama siebie przeskoczyłam z postami:roll::cool1: Quote
Lionees Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Negri_2008 napisał(a):gdyby tak było ta ja miałbym 2008 lat ihaaaaaaaaaaaa :loveu: No nieźle byś się trzymała jak na te lata:cool3: Quote
Recommended Posts