Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzia63 napisał(a):
Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać).
Deklaruję dla elzy 50zł. Ok?

Zuzia, kochanie :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy stokrotnie

Elza, psinko Ty moja - wschodzi słoneczko dla Ciebie :multi::placz:

Posted

Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać).

Posted

zuzia63 napisał(a):
a może mi ktoś powiedzieć, co zrobić, żeby mi wątek nie uciekł? nie potrafię się jeszcze tu poruszać:oops:

Narzędzia wątku -> Subskrybuj ten temat

Posted

zuzia63 napisał(a):

oooooooooo..... jak cudownie!!! "tylko finansowo" powiadasz??;) pieniadze są psiakom potrzebne ,one zmieniają ich los. Dziękujemy Ci Cioteczko za deklarację i za to,że z nami jesteś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzia63']Jestem "nowa" na dogo, zarejestrowałam się przy adopcji majki z Olsztyna, ale mam nadzieję, że będę Wam czasem przydatna (z racji pewnych ograniczeń, niestety, tylko finansowo mogę wspomagać).
O matko,no jasne,że OK:sweetCyb:
Zuzia,z nieba nam(znaczy sie Elzuni) spadłaś....Dziekujemy:Rose:

Posted

Witamy wszystkie nowo przybyłe Cioteczki :loveu::multi::loveu:

Elzuniu - nawet nie wiesz ile dobrych duszyczek chce ci pomóc :multi:

Zuzia63 to wszystko nie jest takie skomplikowane na jakie wygląda ;) A dogomania wciąga, oj wciąga, więc niedługo będziesz śmigała po wszystkich wątkach :lol:

Posted

zuzia63 napisał(a):
a może mi ktoś powiedzieć, co zrobić, żeby mi wątek nie uciekł? nie potrafię się jeszcze tu poruszać:oops:

pewnie chodzi Ci o przeskakujące posty?? one tak skaczą ciągla:mad:a wątek znajdziesz w szybkie menu ,a potem subskrypcje tematów;)

Posted

zuzia63 napisał(a):

Na samej górze jest napisane...PLIK,EDYCJA......ZAKŁADKI.Klikasz na zakładki i na dodaj zakładkę i gotowe;)

Posted

[quote name='zuzia63']Ja mam 6-letnią wnuczkę...:eviltong:, i drugą 2-letnią:multi:

Liczy się duch a nie metryczka ;) Zresztą - wnuki o niczym nie świadczą :cool3: zawsze można wcześnie zacząć :cool1: Babcia mojej przyjaciółki jest w wieku mojej mamy :eviltong:

Posted

zuzia63 napisał(a):
Dzięki, chyba już załapuję..., ale w moim wieku to już nie jest takie proste i oczywiste

No wiesz....my też nie małolaty;)
To,że mam przy imieniu 5,wcale nic nie znaczy...mam znaaacznie więcej lat:cool3:

Posted

[quote name='Renata5']No właśnie...moja znajoma została babcią w wieku 33 lat,za sprawą swojej 13-letniej córki:roll:
O matko - to ja już bym mogła być babcią?? :crazyeye: Na razie mi nie grozi, bo nawet potomstwa się nie dorobiłam :roll: Może to i lepiej, bo kto wytrzymał z taką stukniętą matką :megagrin:
A tak w ogóle to znowu czas na dogo wariuje... więc moje posty możecie sobie czytać tak mniej więcej 2-4 posty przed waszymi :evil_lol:

I PRZYPOMINAMY, ŻE KASĘ NADAL ZBIERAMY :razz:

Posted

zuzia63 napisał(a):
Ja mam 6-letnią wnuczkę...:eviltong:, i drugą 2-letnią:multi:

Ja jeszcze wnuków nie mam,ale mam prawie 18-letniego i 12-letniego syna;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Liczy się duch a nie metryczka ;) Zresztą - wnuki o niczym nie świadczą :cool3: zawsze można wcześnie zacząć :cool1: Babcia mojej przyjaciółki jest w wieku mojej mamy :eviltong:
No właśnie...moja znajoma została babcią w wieku 33 lat,za sprawą swojej 13-letniej córki:roll:

Posted

Moja córka ma 31 lat, a ja...:cool3: Ale dzięki, już mi lepiej:p, też uważam, że duch najważniejszy!
A mogę poprosić dane do wpłaty? no i najważniejsze, czy już mam wysłać, czy czekać na hasło

Posted

[quote name='Negri_2008']gdyby tak było ta ja miałbym 2008 lat

ihaaaaaaaaaaaa

:loveu:
Negri - Ty się nie ciesz, że taka stara jesteś :evil_lol: tylko aktualizuj pierwszy post o 50 zł od Zuzi ;)

Jeśli dobrze liczę... a powinnam, bo jestem po matematyce...[SIZE=2] brakuje nam 60 zł deklaracji !!!

Posted

Renata5 napisał(a):
No wiesz....my też nie małolaty;)
To,że mam przy imieniu 5,wcale nic nie znaczy...mam znaaacznie więcej lat:cool3:

gdyby tak było ta ja miałbym 2008 lat

ihaaaaaaaaaaaa

:loveu:

Posted

[quote name='zuzia63']Ra dunia, stuknięte matki są bardzo fajne, ja też tak do końca normalna nie jestem, ale jest mi z tym bardzo dobrze:lol:
Zuzia,witaj w klubie:roll::diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Negri - Ty się nie ciesz, że taka stara jesteś :evil_lol:

A może taka młoda....może to rok Jej urodzenia?:hmmmm::diabloti::cool3:

Normalnie to dogo jaja Se robi...sama siebie przeskoczyłam z postami:roll::cool1: