Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to ja Wam powiem, ze po naszej Kladeczce tez się zwalnia miejsce u Morii- i to miejsce "domowe"...ja je zarezerwowalam i umowiona jestem z Wiolą, zeby nikomu go nie oddawala...to naprawde okazja ogromna....za tydzien chyba juz jakas bida mogalby isc..macie jakąs na oku, zeby zrobić akcję zbierania blyskawicznego(najlepiej w okolicach Elbląga- tzn gdzies z pólnocy) ale jakby jakas z daleka najbardziej potrzebująca....myście szybko dziewczyny..bo czas nagli:roll::roll:

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
:roflt::roflt::roflt: świetnie wytłumaczone, to właśnie mój człowiek :diabloti:

witaj Siostro :loveu:to pijemy dziś za Elzę, żeby jej się :drinking:domek szybko zjawił i żeby:drinking:kochający ludź ją odnalazł:drink1:

Posted

Leyla napisał(a):
OO!! i jeszcze za naszą Negri, żeby zawsze była taka kochana i piękna jak dotąd:beerchug: W końcu urodziny sie ma raz w roku:razz: Wszystkiego naj naj Negri:calus::Rose:

O tak tak- wszystkego wszystkiego Drogiej Cioteczce:Rose::Rose::Rose::tort::tort::tort::drink1::drink1::laola:

Posted

Leyla napisał(a):
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam?? jest miejsce DS dla jakiejś bidy?? z Elbląga najlepiej?? Może Bury, on tyle czeka i nikt go nie chce , nawet w telewizorze był:shake: i niiiic

NApisalam ale posty przeskoczyly0 odp na poprzedniej stronce:lol:

Posted

Leyla napisał(a):
dobra energia nadeszła:multi: Ale jak to ??do domu ? na stałę?:crazyeye:

Nie nie...wiola ma hotelik...ale Kladeczka miala tam miesce specjalne- w domku- bo staruszka jest...teraz jedzie do domku ( a myslalaysmy ze bedzie juz na zawsze u Morii)..w Niemczech...wieć możnaby jakąś biedę wyciąnąc zeby zaczela żyć....Wiola nie ma drogo- za Alfa (mały) płacimy 250 zł, za większego psa 300....a warunki super- bo tak chyba tylko 5 psow jest.....

Posted

Leyla napisał(a):
witaj Siostro :loveu:to pijemy dziś za Elzę, żeby jej się :drinking:domek szybko zjawił i żeby:drinking:kochający ludź ją odnalazł:drink1:

ooooooczywista :drinka::drinka::drinka::BIG::BIG::BIG:

Posted

Leyla napisał(a):

OO!! i jeszcze za naszą Negri, żeby zawsze była taka kochana i piękna jak dotąd:beerchug: W końcu urodziny sie ma raz w roku:razz: Wszystkiego naj naj Negri:calus::Rose:

Posted

gonia66 napisał(a):
No to ja Wam powiem, ze po naszej Kladeczce tez się zwalnia miejsce u Morii- i to miejsce "domowe"...ja je zarezerwowalam i umowiona jestem z Wiolą, zeby nikomu go nie oddawala...to naprawde okazja ogromna....za tydzien chyba juz jakas bida mogalby isc..macie jakąs na oku, zeby zrobić akcję zbierania blyskawicznego(najlepiej w okolicach Elbląga- tzn gdzies z pólnocy) ale jakby jakas z daleka najbardziej potrzebująca....myście szybko dziewczyny..bo czas nagli:roll::roll:

dobra energia nadeszła:multi: Ale jak to ??do domu ? na stałę?:crazyeye:

Posted

Leyla napisał(a):
oraaany!!! to super:crazyeye: teraz to wszyscy śpią ,ale jutro niech się wypowiedzą. Ja pomyślałam o Burym bo on taki biedulek ,nikt na niego nawet nie spojży, do innych się los uśmiecha ,a on tylko pomarzyć może:shake:

Warto naprawde pomyslec, bo taka okazja nieczesto sie zdarza a do hotelikow takich jak u Wiosny czy wlasnie u Wioli, to tzreba czekac w kolejce:cool3::cool3:A juz na miejsce w domku hotlikowym- to w ogole sa małe szanse- bo raczej kojce eleganckie przeważają...no ale tereny tych hotelikow sa cudne- mostwo zieleni- tereny ogrodzone i cudowne do wybiegania sie pieskow...to tylko pomarzyć...najlepeij jednak to chybatakiego psa- ktorego trzeba zsocjalizowac, przygotować, nauczyc i wypuscic w "swiat"....ale Buraska znam..ten staruszek to juz w ogole chyba nie ma szans na wyscie ze shronu..ale gdyby poszedl do Wioli- to tzrzeba bedzie uprzedzac deklarujace osoby- ze moze to byc oplata dozywotnia....ale ja swoją dyszke od Kladeczki chętnie przekaże...no to czekam na decyzje i wypoiwedzi:loveu::loveu:

Posted

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam?? jest miejsce DS dla jakiejś bidy?? z Elbląga najlepiej?? Może Bury, on tyle czeka i nikt go nie chce , nawet w telewizorze był:shake: i niiiic

Posted

gonia66 napisał(a):
Nie nie...wiola ma hotelik...ale Kladeczka miala tam miesce specjalne- w domku- bo staruszka jest...teraz jedzie do domku ( a myslalaysmy ze bedzie juz na zawsze u Morii)..w Niemczech...wieć możnaby jakąś biedę wyciąnąc zeby zaczela żyć....Wiola nie ma drogo- za Alfa (mały) płacimy 250 zł, za większego psa 300....a warunki super- bo tak chyba tylko 5 psow jest.....

oraaany!!! to super:crazyeye: teraz to wszyscy śpią ,ale jutro niech się wypowiedzą. Ja pomyślałam o Burym bo on taki biedulek ,nikt na niego nawet nie spojży, do innych się los uśmiecha ,a on tylko pomarzyć może:shake:

Posted

[quote name='gonia66']Warto naprawde pomyslec, bo taka okazja nieczesto sie zdarza a do hotelikow takich jak u Wiosny czy wlasnie u Wioli, to tzreba czekac w kolejce:cool3::cool3:A juz na miejsce w domku hotlikowym- to w ogole sa małe szanse- bo raczej kojce eleganckie przeważają...no ale tereny tych hotelikow sa cudne- mostwo zieleni- tereny ogrodzone i cudowne do wybiegania sie pieskow...to tylko pomarzyć...najlepeij jednak to chybatakiego psa- ktorego trzeba zsocjalizowac, przygotować, nauczyc i wypuscic w "swiat"....ale Buraska znam..ten staruszek to juz w ogole chyba nie ma szans na wyscie ze shronu..ale gdyby poszedl do Wioli- to tzrzeba bedzie uprzedzac deklarujace osoby- ze moze to byc oplata dozywotnia....ale ja swoją dyszke od Kladeczki chętnie przekaże...no to czekam na decyzje i wypoiwedzi:loveu::loveu:

goniu, a ja mam biedaka z Konina, 10 lat, niewidomy, siedzi w kociarni, pod krzesłem :placz: tu jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/

Jest jeszcze sprawa likwidowanego azylu w Świętokrzyskim, poszukują 4 wolnych miejsc, bo nie mają gdzie dać psy...

-------------------------------------------------------------------

A ciotki sobie libacje tu urządziły :evil_lol: Dogorrra żyje, działa, istnieje i się rozplemia :evil_lol:

Ja też dołacząm się do życzeń urodzinowych!!! :lol: :loveu: :loveu:

-----------------------------------------------------------------

Ciotki, skoro na Elzę już kaska uzbierana to może zajrzycie tu? Dwa kaukazy w strasznym stanie u ciotki Biafry, dług już prawie 1000zł, a to dopiero początek leczenia :placz:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/siwa-dakota-jest-ich-ostatnia-szansa-lokatorki-kojca-borysa-137926/

Posted

[quote name='__Lara']goniu, a ja mam biedaka z Konina, 10 lat, niewidomy, siedzi w kociarni, pod krzesłem :placz: tu jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/

Jest jeszcze sprawa likwidowanego azylu w Świętokrzyskim, poszukują 4 wolnych miejsc, bo nie mają gdzie dać psy...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/siwa-dakota-jest-ich-ostatnia-szansa-lokatorki-kojca-borysa-137926/

Dobra, to może wrzućmy tam tą ślepotkę o , której Lara mówi. I nie zastanawialmy się bo miejsce przepadnie. Jest weekend ,mało kto tu zajży. Szkoda maleństwa:shake:

Posted

Leyla napisał(a):
Dobra, to może wrzućmy tam tą ślepotkę o , której Lara mówi. I nie zastanawialmy się bo miejsce przepadnie. Jest weekend ,mało kto tu zajży. Szkoda maleństwa:shake:

Ja jestem ZA. Chyba, że jest gorsza bida, sama nie wiem. Goniu, rozstrzygnij.

Posted

[quote name='__Lara']Ja jestem ZA. Chyba, że jest gorsza bida, sama nie wiem. Goniu, rozstrzygnij.
Laruś,wiesz,ze mam w domu niewidomego Antosia i teraz wiem z autopsji,że większych bid jak niewidome pieski to nie ma:shake:
Jeżeli jest możliwość,to dajcie szanse Kajetankowi:modla:

A tak w ogóle-Ciociu Negri...życzę Ci następnych 2008 lat
:tort: :BIG: :new-bday: :BIG: :tort:

Posted

No ja nic nie bede rozstrzygala..ale skoro Renatka tak mowi- a jest w tej dziedzinie niekwetionowanym autorytetem- to jak najbardziej...tylko teraz muimy zebrac deklaracje...bo dla niewidomego, to miejsce w domku byloby idealne...a jesli to maly piesek to myśl,e ze Moria weźmie 250zł....muszę zadzwonic i zapytać...napiszcie dziewczyny- czy damy rade z deklaracjami????Jeszcze nie bylam na tamtym watku...ale to musimy wiedziec na pewno...

Posted

gonia66 napisał(a):
No ja nic nie bede rozstrzygala..ale skoro Renatka tak mowi- a jest w tej dziedzinie niekwetionowanym autorytetem- to jak najbardziej...tylko teraz muimy zebrac deklaracje...bo dla niewidomego, to miejsce w domku byloby idealne...a jesli to maly piesek to myśl,e ze Moria weźmie 250zł....muszę zadzwonic i zapytać...napiszcie dziewczyny- czy damy rade z deklaracjami????Jeszcze nie bylam na tamtym watku...ale to musimy wiedziec na pewno...

Dlatego ważne żeby tam jak najwięcej cioteczek zajrzało :roll:

Renatko, wiem :( a Kajetankowi ponoć trzeba jedzonko pod nosek podsuwać, bo sam nie przyjdzie :placz: ponoć już nie za dobrze czuje :(

Posted

__Lara napisał(a):
Dlatego ważne żeby tam jak najwięcej cioteczek zajrzało :roll:

Renatko, wiem :( a Kajetankowi ponoć trzeba jedzonko pod nosek podsuwać, bo sam nie przyjdzie :placz: ponoć już nie za dobrze czuje :(

Bidulek ,niech tam idzie jak najszybciej , a deklaracje w międzyczasie zbierzemy

Posted

Renata5 napisał(a):
Laruś,wiesz,ze mam w domu niewidomego Antosia i teraz wiem z autopsji,że większych bid jak niewidome pieski to nie ma:shake:
Jeżeli jest możliwość,to dajcie szanse Kajetankowi:modla:

Ja też popieram i deklaruję się dołożyć co miesiąc na tego bidę

Posted

Cioteczki-= to wejdźcie prosze na watek Kajetana i złócie tam deklaracje konkretne proszę..bo to zawsze bardzo zachęca inne osoby do deklaracji- a czasu nie mamy za wiele- tym bardziejze jak czytam piesio coraz gorzej funkcjonuje..a Kladka chyba o ile dobrze pamietam w środę juz wyjeżdża...