gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No to ja Wam powiem, ze po naszej Kladeczce tez się zwalnia miejsce u Morii- i to miejsce "domowe"...ja je zarezerwowalam i umowiona jestem z Wiolą, zeby nikomu go nie oddawala...to naprawde okazja ogromna....za tydzien chyba juz jakas bida mogalby isc..macie jakąs na oku, zeby zrobić akcję zbierania blyskawicznego(najlepiej w okolicach Elbląga- tzn gdzies z pólnocy) ale jakby jakas z daleka najbardziej potrzebująca....myście szybko dziewczyny..bo czas nagli:roll::roll: Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 marysia55 napisał(a)::roflt::roflt::roflt: świetnie wytłumaczone, to właśnie mój człowiek :diabloti: witaj Siostro :loveu:to pijemy dziś za Elzę, żeby jej się :drinking:domek szybko zjawił i żeby:drinking:kochający ludź ją odnalazł:drink1: Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):OO!! i jeszcze za naszą Negri, żeby zawsze była taka kochana i piękna jak dotąd:beerchug: W końcu urodziny sie ma raz w roku:razz: Wszystkiego naj naj Negri:calus::Rose: O tak tak- wszystkego wszystkiego Drogiej Cioteczce:Rose::Rose::Rose::tort::tort::tort::drink1::drink1::laola: Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):Nie wiem czy dobrze zrozumiałam?? jest miejsce DS dla jakiejś bidy?? z Elbląga najlepiej?? Może Bury, on tyle czeka i nikt go nie chce , nawet w telewizorze był:shake: i niiiic NApisalam ale posty przeskoczyly0 odp na poprzedniej stronce:lol: Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):dobra energia nadeszła:multi: Ale jak to ??do domu ? na stałę?:crazyeye: Nie nie...wiola ma hotelik...ale Kladeczka miala tam miesce specjalne- w domku- bo staruszka jest...teraz jedzie do domku ( a myslalaysmy ze bedzie juz na zawsze u Morii)..w Niemczech...wieć możnaby jakąś biedę wyciąnąc zeby zaczela żyć....Wiola nie ma drogo- za Alfa (mały) płacimy 250 zł, za większego psa 300....a warunki super- bo tak chyba tylko 5 psow jest..... Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):witaj Siostro :loveu:to pijemy dziś za Elzę, żeby jej się :drinking:domek szybko zjawił i żeby:drinking:kochający ludź ją odnalazł:drink1: ooooooczywista :drinka::drinka::drinka::BIG::BIG::BIG: Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):witaj Siostro :loveu:to pijemy dziś za Elzę, żeby jej się :drinking:domek szybko zjawił i żeby:drinking:kochający ludź ją odnalazł:drink1: OO!! i jeszcze za naszą Negri, żeby zawsze była taka kochana i piękna jak dotąd:beerchug: W końcu urodziny sie ma raz w roku:razz: Wszystkiego naj naj Negri:calus::Rose: Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 no to na spacerek idziemy z Elzunią :painting: koopkę zrobić:loveu: Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 gonia66 napisał(a):No to ja Wam powiem, ze po naszej Kladeczce tez się zwalnia miejsce u Morii- i to miejsce "domowe"...ja je zarezerwowalam i umowiona jestem z Wiolą, zeby nikomu go nie oddawala...to naprawde okazja ogromna....za tydzien chyba juz jakas bida mogalby isc..macie jakąs na oku, zeby zrobić akcję zbierania blyskawicznego(najlepiej w okolicach Elbląga- tzn gdzies z pólnocy) ale jakby jakas z daleka najbardziej potrzebująca....myście szybko dziewczyny..bo czas nagli:roll::roll: dobra energia nadeszła:multi: Ale jak to ??do domu ? na stałę?:crazyeye: Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):oraaany!!! to super:crazyeye: teraz to wszyscy śpią ,ale jutro niech się wypowiedzą. Ja pomyślałam o Burym bo on taki biedulek ,nikt na niego nawet nie spojży, do innych się los uśmiecha ,a on tylko pomarzyć może:shake: Warto naprawde pomyslec, bo taka okazja nieczesto sie zdarza a do hotelikow takich jak u Wiosny czy wlasnie u Wioli, to tzreba czekac w kolejce:cool3::cool3:A juz na miejsce w domku hotlikowym- to w ogole sa małe szanse- bo raczej kojce eleganckie przeważają...no ale tereny tych hotelikow sa cudne- mostwo zieleni- tereny ogrodzone i cudowne do wybiegania sie pieskow...to tylko pomarzyć...najlepeij jednak to chybatakiego psa- ktorego trzeba zsocjalizowac, przygotować, nauczyc i wypuscic w "swiat"....ale Buraska znam..ten staruszek to juz w ogole chyba nie ma szans na wyscie ze shronu..ale gdyby poszedl do Wioli- to tzrzeba bedzie uprzedzac deklarujace osoby- ze moze to byc oplata dozywotnia....ale ja swoją dyszke od Kladeczki chętnie przekaże...no to czekam na decyzje i wypoiwedzi:loveu::loveu: Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam?? jest miejsce DS dla jakiejś bidy?? z Elbląga najlepiej?? Może Bury, on tyle czeka i nikt go nie chce , nawet w telewizorze był:shake: i niiiic Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 gonia66 napisał(a):Nie nie...wiola ma hotelik...ale Kladeczka miala tam miesce specjalne- w domku- bo staruszka jest...teraz jedzie do domku ( a myslalaysmy ze bedzie juz na zawsze u Morii)..w Niemczech...wieć możnaby jakąś biedę wyciąnąc zeby zaczela żyć....Wiola nie ma drogo- za Alfa (mały) płacimy 250 zł, za większego psa 300....a warunki super- bo tak chyba tylko 5 psow jest..... oraaany!!! to super:crazyeye: teraz to wszyscy śpią ,ale jutro niech się wypowiedzą. Ja pomyślałam o Burym bo on taki biedulek ,nikt na niego nawet nie spojży, do innych się los uśmiecha ,a on tylko pomarzyć może:shake: Quote
Negri_2008 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 cześć siostry, ale zabalowałyście a mnie znowu nie było :morning: dzięki za dobre słowa :loveu: Quote
zuzia63 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :Rose:, następnych 2008 szczęśliwych lat! :beerchug: Quote
agusiazet Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Mogę zadeklarować 20 zł miesięcznie, tylko ktoś mi musi o tym przypominać, bo pamięć mam dobrą, ale krótką:) Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='gonia66']Warto naprawde pomyslec, bo taka okazja nieczesto sie zdarza a do hotelikow takich jak u Wiosny czy wlasnie u Wioli, to tzreba czekac w kolejce:cool3::cool3:A juz na miejsce w domku hotlikowym- to w ogole sa małe szanse- bo raczej kojce eleganckie przeważają...no ale tereny tych hotelikow sa cudne- mostwo zieleni- tereny ogrodzone i cudowne do wybiegania sie pieskow...to tylko pomarzyć...najlepeij jednak to chybatakiego psa- ktorego trzeba zsocjalizowac, przygotować, nauczyc i wypuscic w "swiat"....ale Buraska znam..ten staruszek to juz w ogole chyba nie ma szans na wyscie ze shronu..ale gdyby poszedl do Wioli- to tzrzeba bedzie uprzedzac deklarujace osoby- ze moze to byc oplata dozywotnia....ale ja swoją dyszke od Kladeczki chętnie przekaże...no to czekam na decyzje i wypoiwedzi:loveu::loveu: goniu, a ja mam biedaka z Konina, 10 lat, niewidomy, siedzi w kociarni, pod krzesłem :placz: tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/ Jest jeszcze sprawa likwidowanego azylu w Świętokrzyskim, poszukują 4 wolnych miejsc, bo nie mają gdzie dać psy... ------------------------------------------------------------------- A ciotki sobie libacje tu urządziły :evil_lol: Dogorrra żyje, działa, istnieje i się rozplemia :evil_lol: Ja też dołacząm się do życzeń urodzinowych!!! :lol: :loveu: :loveu: ----------------------------------------------------------------- Ciotki, skoro na Elzę już kaska uzbierana to może zajrzycie tu? Dwa kaukazy w strasznym stanie u ciotki Biafry, dług już prawie 1000zł, a to dopiero początek leczenia :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/siwa-dakota-jest-ich-ostatnia-szansa-lokatorki-kojca-borysa-137926/ Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='__Lara']goniu, a ja mam biedaka z Konina, 10 lat, niewidomy, siedzi w kociarni, pod krzesłem :placz: tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/ Jest jeszcze sprawa likwidowanego azylu w Świętokrzyskim, poszukują 4 wolnych miejsc, bo nie mają gdzie dać psy... http://www.dogomania.pl/forum/f28/siwa-dakota-jest-ich-ostatnia-szansa-lokatorki-kojca-borysa-137926/ Dobra, to może wrzućmy tam tą ślepotkę o , której Lara mówi. I nie zastanawialmy się bo miejsce przepadnie. Jest weekend ,mało kto tu zajży. Szkoda maleństwa:shake: Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Leyla napisał(a):Dobra, to może wrzućmy tam tą ślepotkę o , której Lara mówi. I nie zastanawialmy się bo miejsce przepadnie. Jest weekend ,mało kto tu zajży. Szkoda maleństwa:shake: Ja jestem ZA. Chyba, że jest gorsza bida, sama nie wiem. Goniu, rozstrzygnij. Quote
Lionees Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='__Lara']Ja jestem ZA. Chyba, że jest gorsza bida, sama nie wiem. Goniu, rozstrzygnij. Laruś,wiesz,ze mam w domu niewidomego Antosia i teraz wiem z autopsji,że większych bid jak niewidome pieski to nie ma:shake: Jeżeli jest możliwość,to dajcie szanse Kajetankowi:modla: A tak w ogóle-Ciociu Negri...życzę Ci następnych 2008 lat :tort: :BIG: :new-bday: :BIG: :tort: Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 No ja nic nie bede rozstrzygala..ale skoro Renatka tak mowi- a jest w tej dziedzinie niekwetionowanym autorytetem- to jak najbardziej...tylko teraz muimy zebrac deklaracje...bo dla niewidomego, to miejsce w domku byloby idealne...a jesli to maly piesek to myśl,e ze Moria weźmie 250zł....muszę zadzwonic i zapytać...napiszcie dziewczyny- czy damy rade z deklaracjami????Jeszcze nie bylam na tamtym watku...ale to musimy wiedziec na pewno... Quote
__Lara Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 gonia66 napisał(a):No ja nic nie bede rozstrzygala..ale skoro Renatka tak mowi- a jest w tej dziedzinie niekwetionowanym autorytetem- to jak najbardziej...tylko teraz muimy zebrac deklaracje...bo dla niewidomego, to miejsce w domku byloby idealne...a jesli to maly piesek to myśl,e ze Moria weźmie 250zł....muszę zadzwonic i zapytać...napiszcie dziewczyny- czy damy rade z deklaracjami????Jeszcze nie bylam na tamtym watku...ale to musimy wiedziec na pewno... Dlatego ważne żeby tam jak najwięcej cioteczek zajrzało :roll: Renatko, wiem :( a Kajetankowi ponoć trzeba jedzonko pod nosek podsuwać, bo sam nie przyjdzie :placz: ponoć już nie za dobrze czuje :( Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 __Lara napisał(a):Dlatego ważne żeby tam jak najwięcej cioteczek zajrzało :roll: Renatko, wiem :( a Kajetankowi ponoć trzeba jedzonko pod nosek podsuwać, bo sam nie przyjdzie :placz: ponoć już nie za dobrze czuje :( Bidulek ,niech tam idzie jak najszybciej , a deklaracje w międzyczasie zbierzemy Quote
leni356 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Renata5 napisał(a):Laruś,wiesz,ze mam w domu niewidomego Antosia i teraz wiem z autopsji,że większych bid jak niewidome pieski to nie ma:shake: Jeżeli jest możliwość,to dajcie szanse Kajetankowi:modla: Ja też popieram i deklaruję się dołożyć co miesiąc na tego bidę Quote
gonia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cioteczki-= to wejdźcie prosze na watek Kajetana i złócie tam deklaracje konkretne proszę..bo to zawsze bardzo zachęca inne osoby do deklaracji- a czasu nie mamy za wiele- tym bardziejze jak czytam piesio coraz gorzej funkcjonuje..a Kladka chyba o ile dobrze pamietam w środę juz wyjeżdża... Quote
leni356 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Zajrzyjcie proszę też do tego bidoczka :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-wa-psie-dziecie-bartek-blakalo-sie-w-lesie-75691/index43.html Quote
Recommended Posts