Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa36 napisał(a):
Jestem i ja.
Mogę wysłać rzeczy na bazarek dla Elzuni.
Na jaki adres i do kogo ?
Ściskam Ciocia Ewa

Cioteczki, czy któraś z Was może przyjąć te rzeczy? ja nie mam już miejsca w domu :roll:

Ciotki, decyzję o miejcu u wiosny dla Elzy muszę podjąć do soboty, góra niedzieli, bo czekają też inne piesy, konkretnie jeden, na którego kasa jest już uzbierana, więc trzeba się sprężyć.

Posted

[quote name='jola_li']Przepraszam, nie mam czasu czytać wszystkich postów - na jakie konto można wpłacić na Elzę?

kochana cioteczko - a chcesz wpłacić jednorazowo, czy może deklarujesz wpłatę stałą??:razz:

Tak sobie podliczyłam i mi wychodzi (uwzględniając cioteczkę Renatę) 190 PLN deklaracji...

BRAKUJE NAM CO NAJMNIEJ 260 PLN DEKLARACJI !!! :modla:

Posted

Nasze deklaracje wzrosły do 190 zł

Najchętniej wyściskałabym Was wszystkie za deklaracje, bazarki, banerki, za miejsce w hoteliku, za wszystko...... :loveu:

zbieramy dalej

Posted

[quote name='Negri_2008']Nasze deklaracje wzrosły do 190 zł

Najchętniej wyściskałabym Was wszystkie za deklaracje, bazarki, banerki, za miejsce w hoteliku, za wszystko...... :loveu:

zbieramy dalej

To rozsyłam zaproszenia na wątek dalej :p

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi:
Wiosna pooglądała zdjęcia Elzy i napisała, że można wstępnie uznać że Elza jest średnim pieskiem :multi:

Płacimy tylko 10 zł za dobę

czyli 300 zeta miesięcznie

Brakuje "tylko" 110 zł w deklaracjach

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ja też ślę ;)

Dotarło zaproszenie...aż mnie serce ścisnęło,gdy pomyślałam,co Elza musi teraz czuć...jak bardzo jest samotna...jak bardzo porzucona:-(
...tym bardzię też,że nie mogę bezpośrednio teraz pomóc...Elzo,ale zaznaczę sobie i będę myślała!Jeśli pojawi się szansa,że w czymś pomóc będę mogła...zrobię to!Jaka szkoda,że zaineresowanie ciotek nie jest w stanie zmniejszyć Twej samotności:oops:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dotarło zaproszenie...aż mnie serce ścisnęło,gdy pomyślałam,co Elza musi teraz czuć...jak bardzo jest samotna...jak bardzo porzucona:-(
...tym bardzię też,że nie mogę bezpośrednio teraz pomóc...Elzo,ale zaznaczę sobie i będę myślała!Jeśli pojawi się szansa,że w czymś pomóc będę mogła...zrobię to!Jaka szkoda,że zaineresowanie ciotek nie jest w stanie zmniejszyć Twej samotności:oops:

zostań z nami cioteczko :loveu: i wspieraj nas, to też ogromnie dużo

Posted

JUPI!!! Wiosna jest kochana :loveu::multi::loveu:
Mam nadzieję, że Elza nie urośnie :evil_lol:
Negri - ja bym Elze dała do Wiosenki teraz. Na pierwszy miesiąc zaraz będziemy miały. A widzę, że bombardowanie cioteczek zaproszeniami i partyzantka _Lary na innych wątkach - przynoszą efekty :multi:

Tu chciałabym przeprosić wszystkie dobre duszyczki, które dostały po parę zaproszeń na ten wątek :evil_lol: bo domyślam się, że możemy się z Negri trochę dublować :razz:

BRAKUJE 110 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI PROSIMY O WSPARCIE :modla:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Jak bazarki ruszą z kopyta, to nas trochę poratują...
Ale wsparcie PILNIE POTRZEBNE!!!

Może zmień tytuł na bardziej dramatyczny? Bo tu serio kasa pilnie potrzebna...

właśnie myślę :razz:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Negri - ja bym Elze dała do Wiosenki teraz. Na pierwszy miesiąc zaraz będziemy miały.

ja właśnie prę w tym kierunku ;)

Tylko kasa u nas jeszcze trochę chora no i sprawa miejsca jeszcze do końca nie jasna.

Laro, Ty partyzancie jeden :evil_lol: daj znać jak tam sytuacja z miejscem "od teraz"

Acha i oczywiście mamy u Wiosny pomoc w transporcie tylko kaska potrzebna

BŁAGAMY O WSPARCIE :placz:

Posted

Jak bazarki ruszą z kopyta, to nas trochę poratują...
Ale wsparcie PILNIE POTRZEBNE!!!

Może zmień tytuł na bardziej dramatyczny? Bo tu serio kasa pilnie potrzebna...