jola_li Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Przepraszam, nie mam czasu czytać wszystkich postów - na jakie konto można wpłacić na Elzę? Quote
ewa36 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jestem i ja. Mogę wysłać rzeczy na bazarek dla Elzuni. Na jaki adres i do kogo ? Ściskam Ciocia Ewa Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Dziewczyny :loveu: Wspólnymi siłami na pewno pomożemy Elzie :multi: Bardzo prosimy o dalsze stałe deklaracje... :modla: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ewa36 napisał(a):Jestem i ja. Mogę wysłać rzeczy na bazarek dla Elzuni. Na jaki adres i do kogo ? Ściskam Ciocia Ewa Cioteczki, czy któraś z Was może przyjąć te rzeczy? ja nie mam już miejsca w domu :roll: Ciotki, decyzję o miejcu u wiosny dla Elzy muszę podjąć do soboty, góra niedzieli, bo czekają też inne piesy, konkretnie jeden, na którego kasa jest już uzbierana, więc trzeba się sprężyć. Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 jola_li napisał(a):Przepraszam, nie mam czasu czytać wszystkich postów - na jakie konto można wpłacić na Elzę? juz przesyłam dane na PM dziękuję w imieniu Elzy :-( Quote
madcat1981 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja mogę przyjąć, poniewaz i tak miałam robić swój bazar dla Elzy. Szczegóły na pw:) Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Leyla napisał(a):deklaruję Elzie 50 zł miesięcznie Leyla, cudowna dziewczyna z Ciebie :loveu: Lecę wszystko pozapisywać w pierwszy post i porachować :multi: Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja mogę przyjąć, poniewaz i tak miałam robić swój bazar dla Elzy. Szczegóły na pw:) Mad :loveu: jak zwykle niezastąpiona :multi: Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Leyla napisał(a):deklaruję Elzie 50 zł miesięcznie :loveu::multi::loveu: Leyla :loveu::multi::loveu: ogromnie dziękujemy w imieniu Elzy Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Leyla napisał(a):deklaruję Elzie 50 zł miesięcznie Poniewaz posty skacza napisze jeszcze raz, zeby sie nie zgubiło ;) Leyla, cudowna dziewczyna z Ciebie :loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='jola_li']Przepraszam, nie mam czasu czytać wszystkich postów - na jakie konto można wpłacić na Elzę? kochana cioteczko - a chcesz wpłacić jednorazowo, czy może deklarujesz wpłatę stałą??:razz: Tak sobie podliczyłam i mi wychodzi (uwzględniając cioteczkę Renatę) 190 PLN deklaracji... BRAKUJE NAM CO NAJMNIEJ 260 PLN DEKLARACJI !!! :modla: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Nasze deklaracje wzrosły do 190 zł Najchętniej wyściskałabym Was wszystkie za deklaracje, bazarki, banerki, za miejsce w hoteliku, za wszystko...... :loveu: zbieramy dalej Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Negri_2008']Nasze deklaracje wzrosły do 190 zł Najchętniej wyściskałabym Was wszystkie za deklaracje, bazarki, banerki, za miejsce w hoteliku, za wszystko...... :loveu: zbieramy dalej To rozsyłam zaproszenia na wątek dalej :p Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Negri_2008 napisał(a):ja też ślę ;) W grupie siła :lol: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 __Lara napisał(a):To rozsyłam zaproszenia na wątek dalej :p ja też ślę ;) Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: Wiosna pooglądała zdjęcia Elzy i napisała, że można wstępnie uznać że Elza jest średnim pieskiem :multi: Płacimy tylko 10 zł za dobę czyli 300 zeta miesięcznie Brakuje "tylko" 110 zł w deklaracjach Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Negri_2008 napisał(a):ja też ślę ;) Dotarło zaproszenie...aż mnie serce ścisnęło,gdy pomyślałam,co Elza musi teraz czuć...jak bardzo jest samotna...jak bardzo porzucona:-( ...tym bardzię też,że nie mogę bezpośrednio teraz pomóc...Elzo,ale zaznaczę sobie i będę myślała!Jeśli pojawi się szansa,że w czymś pomóc będę mogła...zrobię to!Jaka szkoda,że zaineresowanie ciotek nie jest w stanie zmniejszyć Twej samotności:oops: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 zuzlikowa napisał(a):Dotarło zaproszenie...aż mnie serce ścisnęło,gdy pomyślałam,co Elza musi teraz czuć...jak bardzo jest samotna...jak bardzo porzucona:-( ...tym bardzię też,że nie mogę bezpośrednio teraz pomóc...Elzo,ale zaznaczę sobie i będę myślała!Jeśli pojawi się szansa,że w czymś pomóc będę mogła...zrobię to!Jaka szkoda,że zaineresowanie ciotek nie jest w stanie zmniejszyć Twej samotności:oops: zostań z nami cioteczko :loveu: i wspieraj nas, to też ogromnie dużo Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 JUPI!!! Wiosna jest kochana :loveu::multi::loveu: Mam nadzieję, że Elza nie urośnie :evil_lol: Negri - ja bym Elze dała do Wiosenki teraz. Na pierwszy miesiąc zaraz będziemy miały. A widzę, że bombardowanie cioteczek zaproszeniami i partyzantka _Lary na innych wątkach - przynoszą efekty :multi: Tu chciałabym przeprosić wszystkie dobre duszyczki, które dostały po parę zaproszeń na ten wątek :evil_lol: bo domyślam się, że możemy się z Negri trochę dublować :razz: BRAKUJE 110 ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI PROSIMY O WSPARCIE :modla: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Ra_dunia']Jak bazarki ruszą z kopyta, to nas trochę poratują... Ale wsparcie PILNIE POTRZEBNE!!! Może zmień tytuł na bardziej dramatyczny? Bo tu serio kasa pilnie potrzebna... właśnie myślę :razz: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Ra_dunia']Negri - ja bym Elze dała do Wiosenki teraz. Na pierwszy miesiąc zaraz będziemy miały. ja właśnie prę w tym kierunku ;) Tylko kasa u nas jeszcze trochę chora no i sprawa miejsca jeszcze do końca nie jasna. Laro, Ty partyzancie jeden :evil_lol: daj znać jak tam sytuacja z miejscem "od teraz" Acha i oczywiście mamy u Wiosny pomoc w transporcie tylko kaska potrzebna BŁAGAMY O WSPARCIE :placz: Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jak bazarki ruszą z kopyta, to nas trochę poratują... Ale wsparcie PILNIE POTRZEBNE!!! Może zmień tytuł na bardziej dramatyczny? Bo tu serio kasa pilnie potrzebna... Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zuzlikowa - nie tylko wsparcie finansowe się liczy :loveu: Jak wiadomo - w kupie siła, im nas więcej, tym lepiej. Quote
Recommended Posts