Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi:
Udało się
Elza już w nowym świecie.

Podróż była długa ale skuteczna. Cały czas byle prędzej do przodu :cool1:

Wiosenka ulokowała Elzę w kojcu.
Biedactwo, leżało sobie obok budki i rozglądało dookoła niepewnie. Na pewno ma wielki zamęt w głowie; nowe miejsce, nowe psy i ludzie...ech....że tez to wszystko musi być takie stresujące.:shake:

Czuję się odpowiedzialna za ten jej stres ale w słusznej sprawie. :p

Na razie takie wieści, bo nic się jeszcze nie wydarzyło oprócz ulokowania Elzuni ;)
Elza dostała kolacyjkę.

W ogóle to fajnie tam u Wiosny musi być. Taka wiejska cisza w słuchawce i tylko fajne szczekanie piesków w oddali. A gdzieś tam w tle pewnie nasz Kubuś darł ryja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciotki, wygrałyśmy z losem jaki Elzie mógł być pisany :cool1:

Biorę się za liczenie wpłat i zaraz wszystko napiszę :lol:

• Replies 996
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dzień 9.06. mamy:

deklaracje:
Lara - 5 zł
Malicja - 10 zł
Maugo - 40 zł
Ra_dunia - 30 zł
Zuzia63 - 100 zł

Wpłaty jednorazowe:
Ra_dunia - 20 zł
Żabusia - 50 zł

Dziękujemy :Rose:

Ciocia Żabusia już kolejny raz mocno nas zasiliła.:loveu:
Zapraszamy Żabusiu na wątek ;)

Lece wszystko zapisać w pierwszego posta :lol:

Posted

BArdzo bardzo sie cieszę, ze kolejna bidulinka pojechala po nowe lepsze życie do ludzi- ktorzy kochaja zwierzęta nad życie:loveu::loveu::loveu:
Tylko ciągle nie mam numeru konta:razz::razz::razz:Negri...Ty sie normalnie nie wyrobisz jak bedziesz musiala stawiac flaszkę za flaszką jako rekompensate:p

Posted

gonia66 napisał(a):
BArdzo bardzo sie cieszę, ze kolejna bidulinka pojechala po nowe lepsze życie do ludzi- ktorzy kochaja zwierzęta nad życie:loveu::loveu::loveu:
Tylko ciągle nie mam numeru konta:razz::razz::razz:Negri...Ty sie normalnie nie wyrobisz jak bedziesz musiala stawiac flaszkę za flaszką jako rekompensate:p

Goniu, kurczaki pieczone .... zaraz tam do Ciebie pojadę chyba i Cie wyściskam na przeprosiny. :oops:

Już ślę

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Goniu, kurczaki pieczone .... zaraz tam do Ciebie pojadę chyba i Cie wyściskam na przeprosiny. :oops:

Już ślę

No to predziutko predziutko do mnie- zapraszam(tylko z flaszką;)):eviltong::loveu::loveu::loveu:

Posted

Elzunia wystraszona, biedulka. Leży i patrzy, gdy podeszłam, trzęsła się przerażona :placz:
kolacji nie zjadła, rano posiedziałam z nią trochę, ale wyjść z kojca nie chciała. Zostawiłam jej śniadanie - przy mnie nie jadła.

Biedne psisko ;( Mam nadzieję, że szybko zorentuje się, że nie ma czego się bać.

Posted

wiosna napisał(a):
Elzunia wystraszona, biedulka. Leży i patrzy, gdy podeszłam, trzęsła się przerażona :placz:
kolacji nie zjadła, rano posiedziałam z nią trochę, ale wyjść z kojca nie chciała. Zostawiłam jej śniadanie - przy mnie nie jadła.

Biedne psisko ;( Mam nadzieję, że szybko zorentuje się, że nie ma czego się bać.

Biedna mała:-(ale co najgorsze za nia,teraz bedzie tylko lepiej.

Posted

Teraz to pewnie trzeba jej odrobinę czasu, jak suczynka zobaczy, że krzywdy nikt nie robi, ma michę i mizianko, dojdzie do siebie.
Ja też mam lęki jak jestem w nowym miejscu i nie wiem co mnie czeka:p

Posted

wiosna napisał(a):

Bidulka :( to co ona musiała w schronisku przechodzić :( ciotki, jak dobrze żeśmy ją stamtąd wyciągnęły!

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ojejej a ja myślałam, że jednak coś zjadła :-(
Biedna mała.
Długa podróż za nią i przed....

Mam nadzieję, że się pozbiera :placz:

Doris, badzmy dobrej mysli

A Igor? Nie pamietasz jak ganialas za nim po krzakach zeby zrobic mu zdjecie?
A kto teraz panoszy sie w ogrodku i donosi na Krecika?
Pamietasz jakie mialysmy obawy, ze jeszcze wiele czasu uplynie i co?
Igor otworzyl sie blyskawicznie

A Elzunia chyba byla bardziej smiala
Dla niej to nowy swiat, wszystko nowe, czuje sie pewnie samotnie, jeszcze troche, troszeczke... bedzie dobrze

Posted

Cioteczki, macie racje. :loveu:

Wszystko się ułoży. Potrzebny jest czas, czas i jeszcze raz czas...

Mam kolejne wpłaty od:
Renatki - 25 zł ( 10 zł górka na poczet przyszłego miesiąca) :loveu:
Gonia66 10 zł

Cioteczki, mam jeszcze jedną, nie zbyt miłą wiadomość.

TZ Wiosny zabierając Elzę ze schronu musiał zapłacić opłatę adopcyjną w kwocie 50 zł :angryy::angryy::angryy:

Musimy rodzinie "Wiosna" oddać te pieniądze.
Ja o tym nie pomyślałam i nie uprzedziłam Was, że tak może się zdarzyć :oops:
i znowu Was zaskakuję jakimiś kosztami.:oops::oops::oops:

Ale nie martwmy się. Dopisuje nam szczęście jeżeli chodzi o pieniądze i we wpłatach jednorazowych mamy fundusz na pokrycie tej opłaty.

Wczoraj nie mogłam wejść na dogo i dopiero dziś zrobię przelew dla Wiosny na pokrycie opłaty za hotel i tej nieszczęsnej opłaty adopcyjnej.

Koszty transportu możemy pokryć tylko w części, ale Bazarek Ra_duni dobrze stoi i nie będzie kłopotu z pozostałą kwotą.

Wszystko w pierwszym poście.
I znowu zmieniłam tytuł wątku :evil_lol: