Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis ponownie Pan zadzwonil, żeby konkretnie sie umówić, bo bal sie ze jest Maro zainteresowanie, a on moze przyjechać dopiero w poniedziałek. Będzie ok. 15.40.

Posted

Wszyscy są na "tak"🙂. Prawdopodobnie pojutrze będzie wizyta PA. Maro bardzo się spodobał, jemu państwo także. Pan go zapytał: dasz łapkę? I Maro mu podał 😙 Pani zapytała czy jej też poda i również to zrobił. Musial już wczesniej musial byc tego uczony. Jeszcze nie wiedzą, że jak pora na posiłek, to trzyma miskę w zębach 😉

Pani, mama tego pana miala na jego widok łzy w oczach, bo przypomnial jej ich ukochanego zmarłego owczarka. Powiedziala , że kazdy dzień bez psa jest dla niej bardzo trudny i smutny. Maro zapowiada się więc kochajaca rodzina.

• Like 11
  • Upvote 1
Posted
Dnia 14.02.2022 o 22:47, Jaaga napisał:

Wszyscy są na "tak"🙂. Prawdopodobnie pojutrze będzie wizyta PA. Maro bardzo się spodobał, jemu państwo także. Pan go zapytał: dasz łapkę? I Maro mu podał 😙 Pani zapytała czy jej też poda i również to zrobił. Musial już wczesniej musial byc tego uczony. Jeszcze nie wiedzą, że jak pora na posiłek, to trzyma miskę w zębach 😉

Pani, mama tego pana miala na jego widok łzy w oczach, bo przypomnial jej ich ukochanego zmarłego owczarka. Powiedziala , że kazdy dzień bez psa jest dla niej bardzo trudny i smutny. Maro zapowiada się więc kochajaca rodzina.

Aleee!!! 😃 no bomba! 

Posted
Dnia 16.02.2022 o 19:00, Jaaga napisał:

Wszystko jak najlepiej, Maro moze sie pakować.  Eysle dzis Toli dane Panstwa, żeby wypisała i wyslala im umowę adopcyjną. 

Cudownie!😊

• Like 1
Posted
Dnia 16.02.2022 o 19:28, limonka80 napisał:

Szybko znalazł dom, a tak by pewnie wciąż siedział w schronie ....

Dokladnie. Dzis zrobiłam zdjęcia Andżeli i wyslalam do Toli z prośbą o zmniejszenie i wstawienie. Sama, bez psów jest bardzo fajną suczką. Mam prośbę, żebyście pomogli mi ją ogłaszać.  Może też znajdzie dom jak Maro. Takiej rodziny życzyłabym sobie dla każdego psa.

Posted
Dnia 16.02.2022 o 19:00, Jaaga napisał:

Wszystko jak najlepiej, Maro moze sie pakować.  Eysle dzis Toli dane Panstwa, żeby wypisała i wyslala im umowę adopcyjną. 

Z wielką przyjemnością zmieniłam tytuł wątku. Maro ma dom!! Będzie kochany, szanowany, traktowany tak, jak na to zasługuje!!❤️

• Like 4