Poker Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Wy jesteście w wspaniali , a psy rewelacyjne. Na szczęście nie wyglądają na skrzywdzone przez człowieka. Nie były zadbane i kochane, ale może nikt nie krzywdził. Oboje są śliczni. Niestety nie wspomogę teraz finansowo, bo popłynęłam z Wiwą już na ponad 1700 zł. Przy okazji najlepsze życzenia urodzinowe. Męża masz wspaniałego , co wiemy już od dawna. 1 Quote
Ellig Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Szkoła Jacka, to spokój , Ewuni c upewnianie psiaków o tym ,że są bezpieczne i kochane. Quote
Nesiowata Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Lajków to ja nie mam ale napatrzeć się nie mogę na to stadko szczęśliwych, roześmianych psiaków. 2 Quote
Ellig Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Ewunia mówiła mi ,ze psiaki grinują ( uśmiechają się) może kiedyś uda się zrobić zdjęcie. Na razie jeszcze jeden filmik ze spaceru. 1 Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 32 minuty temu, Poker napisał: Wy jesteście w wspaniali , a psy rewelacyjne. Na szczęście nie wyglądają na skrzywdzone przez człowieka. Nie były zadbane i kochane, ale może nikt nie krzywdził. Oboje są śliczni. Niestety nie wspomogę teraz finansowo, bo popłynęłam z Wiwą już na ponad 1700 zł. Przy okazji najlepsze życzenia urodzinowe. Męża masz wspaniałego , co wiemy już od dawna. Bardzo dziękuję:) Po prostu bądź z nami, to też wielka pomoc:) Czasem były przeganiane, to wiemy i to widać jak się zrobi gwałtowny ruch przy nich. Quote
dorcia01 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Melduję się na wątku u Luki i Baloo. Deklaruję stałą dla Luki - 20 zł, dla Baloo - 20 zł 🙂 Czy nr konta ten sam? Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 Przed chwilą, Poker napisał: Popełnię prywatę zaproszę na bazarek z podpisu 🙂 Bardzo dobrze, zapraszamy:) Zamówiłam dla Balou karmę z gratisami. JOSERA Kids dla szczeniąt 15 kg + Premium GRATISY (9990111378) 1 x 144,80 zł 144,80 zł DOSTAWA Allegro Kurier DPD(płatne z góry) 12,99 zł 0,00 zł RAZEM Z DOSTAWĄ 144,80 zł ADRES DOSTAWY Ewa Kostecka ZAMÓWIENIE Nr 0a7f5420-ba32-11eb-8da2-27b0b841a2d9 TWOJA WIADOMOŚĆ DO SPRZEDAJĄCEGO Brak Twoja przesyłka PRZEWIDYWANY CZAS DOSTAWY wt. 25 maj. - czw. 27 maj. Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 1 minutę temu, dorcia01 napisał: Melduję się na wątku u Luki i Balou. Deklaruję stałą dla Luki - 20 zł, dla Balou - 20 zł 🙂 Czy nr konta ten sam? Hej Kochana, bardzo dziękujemy!!! Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za Martę:) Czy masz moje konto ING? Jeśli tak, to ten sam numer. Jeśli nie, to podam Ci właściwy numer na pw. Quote
dorcia01 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 3 minuty temu, Ewa Marta napisał: Hej Kochana, bardzo dziękujemy!!! Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za Martę:) Czy masz moje konto ING? Jeśli tak, to ten sam numer. Jeśli nie, to podam Ci właściwy numer na pw. Mam Bank Handlowy, czyli na ten nowy numer również dla Natki? (w maju jeszcze poleciało na stary 🙂 Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 4 minuty temu, dorcia01 napisał: Mam Bank Handlowy, czyli na ten nowy numer również dla Natki? (w maju jeszcze poleciało na stary 🙂 Najchętniej prosiłabym o zmianę wszystkich psich wpłat na to nowe, ale jak wpłacasz na stare, to sama sobie przerzucam. Ale jeśli to nie problem, to poproszę na nowe. Może być zbiorczo, tylko z opisem dla kogo:) Już wysyłam numer konta i bardzo dziękuję za wszystko:) Quote
dorcia01 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 57 minut temu, Ewa Marta napisał: Najchętniej prosiłabym o zmianę wszystkich psich wpłat na to nowe, ale jak wpłacasz na stare, to sama sobie przerzucam. Ale jeśli to nie problem, to poproszę na nowe. Może być zbiorczo, tylko z opisem dla kogo:) Już wysyłam numer konta i bardzo dziękuję za wszystko:) Nie ma problemu, będzie szło wszystko na nowe 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Niesamowite istotki niesamowite Sercem calem pozdrawiam dziekuje za wszystkie cuda cuda cudenka zycie nowe dla Lukuni i Balou Niechaj moc bedzie z Wami 1 Quote
b-b Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 20zł mogę dać. Przepraszam ale w tej chwili oferuję tylko na rok. Podzielcie jak chcecie Ewo. Poproszę o dane do wpłaty. Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 Poprawiłam pisownię imienia psiaka. Powinno być Baloo:) Jesteśmy po kolejnym spacerze. Psiaki coraz lepiej chodzą na smyczy. Po powrocie rzuciły się na obiad. Luka usiłuje zjeść swoje i jeszcze zabrać Baloo, ale nie pozwoliliśmy na to. 1 Quote
Ellig Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Przed chwilą, b-b napisał: 20zł mogę dać. Przepraszam ale w tej chwili oferuję tylko na rok. Podzielcie jak chcecie Ewo. Poproszę o dane do wpłaty. Serdecznie dziękujemy Kochana ❤️, Ewunia poda numer konta Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 2 minuty temu, b-b napisał: 20zł mogę dać. Przepraszam ale w tej chwili oferuję tylko na rok. Podzielcie jak chcecie Ewo. Poproszę o dane do wpłaty. Bardzo Ci dziękujemy. Zapiszę po prostu na wspólne konto. B-b ma mój numer konta:) Quote
Nadziejka Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 7 minut temu, Ewa Marta napisał: Poprawiłam pisownię imienia psiaka. Powinno być Baloo:) Jesteśmy po kolejnym spacerze. Psiaki coraz lepiej chodzą na smyczy. Po powrocie rzuciły się na obiad. Luka usiłuje zjeść swoje i jeszcze zabrać Baloo, ale nie pozwoliliśmy na to. Nadziejeczka mysli mysli i zaraz wyczaruje chocby maluczki chocby ciutenki kramik choc juz nie za bardzo mam fantuskowa ale mam ciasteczka i jakies knizki jeszcze Najlepszego Wam calej druzynce zasylam z calego serca Quote
Ewa Marta Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Nadziejeczka mysli mysli i zaraz wyczaruje chocby maluczki chocby ciutenki kramik choc juz nie za bardzo mam fantuskowa ale mam ciasteczka i jakies knizki jeszcze Najlepszego Wam calej druzynce zasylam z calego serca Bardzo Ci dziękujemy! Quote
Nadziejka Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Rosa Montano,Bednarek,Christer,bellwita,bizu..Sercem dla Luki i Balou Zajrzyj Dobraduszko 2.06! Quote
Anula Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 I ja zajrzałam na wątek.Psiaki są bardzo fajne i ładne a Ewę i Jacka to chyba wszystkie psiaki kochają bez wyjątku.Mają bardzo spokojny, ujmujący głos. 1 Quote
Tola Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Psie rodzeństwo miało szczęście, że trafiło pod Waszą opiekę, zaczęły nowe, inne, szczęśliwe życie:). Psiaki są cudowne, życzę im najwspanialszych domów, będę im kibicować:) 1 Quote
Recommended Posts