mari23 Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Ależ te psiaki cudne i kochane! <3 A do tego szczęśliwe i radosne :) 1 Quote
guccio Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 3 godziny temu, Ellig napisał: Fajnie mają.Ja tez chcę na taki kemping. 1 Quote
Ellig Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 55 minut temu, mari23 napisał: Ależ te psiaki cudne i kochane! ❤️ A do tego szczęśliwe i radosne 🙂 39 minut temu, guccio napisał: Fajnie mają.Ja tez chcę na taki kemping. Te "wczasy" są rzeczywiscie dla psiaków 😀 Sjesta. 4 Quote
UlaFeta Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 2 godziny temu, guccio napisał: Fajnie mają.Ja tez chcę na taki kemping. Ja to chyba poprosze Ewcie, żeby mnie zaadoptowała.🤔Nawet mogę poprasowac 😂 1 Quote
Ewa Marta Posted June 18, 2021 Author Posted June 18, 2021 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Ja to chyba poprosze Ewcie, żeby mnie zaadoptowała.🤔Nawet mogę poprasowac 😂 to bardzo kusząca propozycją kochana:) 1 Quote
guccio Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 3 godziny temu, UlaFeta napisał: Ja to chyba poprosze Ewcie, żeby mnie zaadoptowała.🤔Nawet mogę poprasowac 😂 Super pomysl z ta adipcja.Ja z Ula.O jak mi się marzy taki chlodzik nad wodą. 1 Quote
Nadziejka Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Ja to chyba poprosze Ewcie, żeby mnie zaadoptowała.🤔Nawet mogę poprasowac 😂 i ja i ja i ja sercem calem jeno ze bez prasowanka o nie.... 1 Quote
UlaFeta Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: i ja i ja i ja sercem calem jeno ze bez prasowanka o nie.... 2 godziny temu, guccio napisał: Super pomysl z ta adipcja.Ja z Ula.O jak mi się marzy taki chlodzik nad wodą. Tyle chętnych to Ewcia nie ogarnie ☹️ 1 Quote
Nadziejka Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 32 minuty temu, UlaFeta napisał: Tyle chętnych to Ewcia nie ogarnie ☹️ siem nie zmieszczem do ciocinkow Ewunkow nie zmieszczem siem ,boc ja z moimi lapunkami i rzezbenkami...to zajmujemy pol hektara hihi...i trzeba nas w cieniu ulokowac zara.... 1 Quote
b-b Posted June 18, 2021 Posted June 18, 2021 Muszę napisać, że oglądam filmiki z wielkim uśmiechem 😄 Cieszy ,że psiaki tak dobrze dzięki Wam już radzą sobie ze światem, którego nie znały. 1 Quote
Ewa Marta Posted June 19, 2021 Author Posted June 19, 2021 14 godzin temu, Poker napisał: Jak Wy oddacie Lukę? Nie myślę o tym, bo to trudny temat. Skupiamy się w tej chwili na jej leczeniu, nauce funkcjonowania wśród ludzi i w mieście. Za wszelką cenę staram się do niej nie przywiązywać i przypominam Jackowi, że ona szuka domu... Quote
Nesiowata Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: Kolejka ustawia sie na kemping jak widzę🥰 🤩 Jeszcze lista społeczna będzie! 1 Quote
Ellig Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Jeszcze lista społeczna będzie! Bardzo mozliwe😅 Quote
Ellig Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 "po spacerze i śniadaniu całe towarzystwo poszło spać. Ja wreszcie mogę poczytać. Luka wyszła dzisiaj sama do mnie i do sąsiadki, która przyszła porozmawiać. Zgodnie z uwagami behawiorystki nie zwracała ba Luka uwagi i nie patrzyła jej w oczy. Luka stała ko mnie spokojnie. Za to Baloo pogonił małego yorczka, który przyszedł w odwiedziny. Skorygowany natychmiast odpuścił i uśmiechał się tymi pięknymi ząbkami " 2 Quote
Ellig Posted June 19, 2021 Posted June 19, 2021 "oba psiaki są dzisiaj na długich linkach, bo jest dużo ludzi. Zwiększymy czas spacerów, żeby nie były pokrzywdzone. Linki są długie i mogą beż problemu wchodzic do wody." 2 Quote
Recommended Posts