Jump to content
Dogomania

Moje pięknie, niepokorne szarości za TM. SUVI - Stara, szara, bura, smutna zamojszczanka - jeszcze będzie pięknie, tylko proszę pomóż

Recommended Posts

Posted

Strasznie Ci dziękuję Aska 7 za pomoc Szari. Zawsze miałam nadzieję, że uda się jej opuścić to straszne miejsce. Zapisz proszę ode mnie 30 zł stałej i nr konta poproszę.

• Like 1
Posted
5 minut temu, mari23 napisał:

doczekała się biedulka.... czy czeka tak długo, jak czekał Feniks? Oby nie! Oby nacieszyła się jeszcze długo wolnością i miłością !!!

I domem 🙂

Posted

Wreszcie i jej udało się zawojować czyimś sercem.

Tyle co mogę teraz zrobić to wpłacić skromne 20zł

Poproszę o konto.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Mruczka napisał:

Moja deklaracja na Szarusię to 50zł co miesiąc. Dziękuję Aśka, że ją ratujesz. 

Bardzo dziękuję : )

Posted
9 godzin temu, kado napisał:

Strasznie Ci dziękuję Aska 7 za pomoc Szari. Zawsze miałam nadzieję, że uda się jej opuścić to straszne miejsce. Zapisz proszę ode mnie 30 zł stałej i nr konta poproszę.

Dziękuję pięknie : )

Posted
14 minut temu, b-b napisał:

Wreszcie i jej udało się zawojować czyimś sercem.

Tyle co mogę teraz zrobić to wpłacić skromne 20zł

Poproszę o konto.

Każda złotówka ważna, dzięki : )

Posted

Aska7, mam tylko prośbe o której pisałam już na wątku zamojskim. Bardzo proszę, żeby sunia przyjechała odpochlona. Wiem juz od Toli, że wcześniej tego w schronisku nie zrobią, ale bedę wdzięczna za przygotowanie jakiegoś oprysku  i podanie jej na drogę czy wstapienie do weta na oprysk, bo naprawdę nie nie mogę sobie zapchlić środowiska i innych psów. Mam duże psy, gdzie dawka Advocate na miesiąc kosztuje 50 zł na jednego. Nie mówiąć o tym, że nie wyobrazam sobie, że miałabym przekazać jakiegoś mojego szczeniaka z pchłami do nowego domu, a niestety jak pchły się rozgoszczą już w otoczeniu, to trudno się ich pozbyć.

Bardzo cieszę się z Twojego zaangażowania w uratowanie szarej, bo parę lat chodziła mi po głowie, ale zawsze był jakiś "gorszy" psiak.

Posted

Dołączę się do prośby o wsparcie dla suni, bo ona musi po przyjeździe jechać do weta koniecznie na przeglad, a po kwarantannie do kąpieli i fryzjera, żeby mogła isć do domu. na pewno trzeba zrobić pełne badanie krwi, zakładam że zeby w tym wieku i tyle lat zaniedbane, też bedą wymagały czyszczenia. No i obowiązkowo na dzień dobry test na lamblie i normalne badanie kału.

Posted
53 minuty temu, beataczl napisał:

Stałą na rok - 10/mc. Za 04 pójdzie dopiero razem z majowa ok.20.5 jak wrócę do kraju. Tu nie mam możliwości wpłaty niestety.

Dziękuję bardzo : )

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Sunia dostanie 200 zł ze spadku po Tyci ( zbiórka na operację.) Aska, jak możesz wyślij nr konta do Poker. 

Jejciu, super, dziękuję : )

Posted
20 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Jednorazowa 50,- dla kosmatej dziewczynki :)

Namiary na wpłatę poproszę. 

Dziękuję bardzo : )

Jeszcze chwilę i się ogarnę i powysyłam konto.

Posted

I ja się zjawiam u Szarutki.Przez lata suczka była w moich myślach.Teraz nadszedł ten cudowny czas dla niej za sprawa Aska7 i Jaaga.Wpłacę 200zł na potrzeby cudnej suni.

• Like 1