Jump to content
Dogomania

Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. PONGO już w hotelu. Zapraszam do dropiatego biedaka - Ponguś zamieszkał we Wrocławiu!! ♡♡♡.

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.03.2021 o 11:40, agat21 napisał:

Mimo tylu smutnych rzeczy wokół jest pewne pyszczydełko zawsze miłe i towarzyskie :) 

received_419195379175072.jpeg

Nie mam już lajków Pongusiu  a Ty jaki ciapciaczek słodki :).

Posted
Dnia 7.03.2021 o 16:51, mari23 napisał:

to miało być ogłoszenie, a nie wyciskacz łez ;) ryczę, że ledwie widzę klawiaturę

człowiek z sercem adoptuje go od razu, jak przeczyta!

Agatko piękne ogłoszenie :).  To teraz tylko czekać na Ten Domek.

Dnia 6.03.2021 o 20:07, KrystynaS napisał:

Ciekawe jak się ma dziś nasz wielokropek

Fajna nazwa :). A dla mnie on nakrapiany makiem :D.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję Wam pięknie za zaglądanie do Pongusia. Na razie wieści żadnych nowych nie mam. Jest po prostu grzecznym cichutkim przytulastym psiakiem. Ktoś, kto go adoptuje będzie miał miodzio - nie psa! :D

• Like 1
Posted

No niestety, dzisiaj nie będzie różowo. Pongo ma na ciele kilka takich włokniaczków. I w sumie to nic by to przeszkadzało, ale jednego sobie wciąż rozlizuje :/

Chyba trzeba wetowi to pokazać :(

received_456576205492015.jpeg

Posted

Na jednym z portali weterynaryjnych widziałam, jak z bardzo podobnych krwawiących guzów wielkości orzecha włoskiego w  skórze psa wyciągano larwę gza. Czasowo to by się zgadzało nawet - jaja gza, złożone w lecie, przeistaczają się w postać larwalną na wiosnę...

Posted
50 minut temu, konfirm31 napisał:

Piękna taka niedziela :) 

Piękna :) Chociaż widzę, że Pongo najszczęśliwszy jest, jak Anecik jest blisko. Przy obcych ma taką minę jakby się bał, że go zabiorą :)

Przy okazji bardzo Ci dziękuję za wpłatę deklaracji dla Pongusia :)

Posted
2 minuty temu, agat21 napisał:

Konfirm, właśnie się zorientowałam, że w marcu już płaciłaś - 1 marca. Czy tę drugą potraktować już jako kwietniową deklarację?

To policz marzec podwójnie ;). Kwiecień dopiero będzie 

• Like 1
Posted

Ale mają fajną niedzielę, wczesnowiosenny spacer po olbrzymim ogrodzie. Ciekawe jak Pongo radzi sobie na smyczy, czy ładnie chodzi. Puchatek po kąpieli. Bardzo mi się podoba Chester, taki mój typ z urody.

• Like 1
Posted
6 godzin temu, agat21 napisał:

Piękna :) Chociaż widzę, że Pongo najszczęśliwszy jest, jak Anecik jest blisko. Przy obcych ma taką minę jakby się bał, że go zabiorą :)

I zabiorą....do najwspanialszego, kochającego domku ! To jest ten jedyny minus domów tymczasowych i hotelików - psiak się przywiązuje, człowiek też...a tu dla szczęścia psiaka nagle trzeba się rozstać...