Jump to content
Dogomania

Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. PONGO już w hotelu. Zapraszam do dropiatego biedaka - Ponguś zamieszkał we Wrocławiu!! ♡♡♡.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Sowa napisał:

I co z tym rozlizanym miejscem, wet. widział?

Niestety, tak prędko to się nie stanie. Anecik straciła właśnie bliską osobę. :(

Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Niestety, tak prędko to się nie stanie. Anecik straciła właśnie bliską osobę. :(

:( :( wyrazy współczucia :( :(

Posted

Rozmawiałam dziś rano z Anecik. W poniedziałek Ponguś pojedzie do weta. Niestety cały czas sobie majstruje przy tym włókniczku czy norośli. Tak poza tym wszystko z nim ok, jest bardzo pogodny i spokojny zarazem. Jak przyjechała pani poznać Chesterka, Ponguś też wyszedł z nim do ogródka, żeby dodać Chesterowi ducha ;) Bez najmniejszych oporów poszedł pierwszy do pani, przywitał się, wysępił trochę głasków i spokojnie poszedł na inspekcje swoich włości :) No gospodarz pełną gębą. Spokojny, kulturalny, obyty ;) 

No cudowna psina ❤

• Like 7
Posted
18 minut temu, agat21 napisał:

Rozmawiałam dziś rano z Anecik. W poniedziałek Ponguś pojedzie do weta. Niestety cały czas sobie majstruje przy tym włókniczku czy norośli. Tak poza tym wszystko z nim ok, jest bardzo pogodny i spokojny zarazem. Jak przyjechała pani poznać Chesterka, Ponguś też wyszedł z nim do ogródka, żeby dodać Chesterowi ducha ;) Bez najmniejszych oporów poszedł pierwszy do pani, przywitał się, wysępił trochę głasków i spokojnie poszedł na inspekcje swoich włości :) No gospodarz pełną gębą. Spokojny, kulturalny, obyty ;) 

No cudowna psina ❤

Od pierwszego spojrzenia skradł mi serce, chciałam go wziąć na BDT, ale Wasza decyzja o wyciągnięciu go uprzedziła moja decyzję....i zrobiła miejsce dla Kubusia i Fenisia ;)

ale wciąż z mojego serducha Pongo wyleźć nie chce :)

• Like 2
Posted
2 minuty temu, mari23 napisał:

Od pierwszego spojrzenia skradł mi serce, chciałam go wziąć na BDT, ale Wasza decyzja o wyciągnięciu go uprzedziła moja decyzję....i zrobiła miejsce dla Kubusia i Fenisia ;)

ale wciąż z mojego serducha Pongo wyleźć nie chce :)

Oj, to dobrze, że zrobił miejsce ;)

Posted
4 minuty temu, mari23 napisał:

W sercu to duuuuużo ich się mieści, gorzej z domem, choć duży to dom....

U mnie gorzej, bo serce duże, a mieszkanie i możliwości małe. Wyłącznie na 2 psiaki 

Posted
6 minut temu, Gabi79 napisał:

U mnie gorzej, bo serce duże, a mieszkanie i możliwości małe. Wyłącznie na 2 psiaki 

Mój dom pęka w szwach, a serce....nie tylko w szwach :( :( :(

Posted
Przed chwilą, mari23 napisał:

Mój dom pęka w szwach, a serce....nie tylko w szwach :( :( :(

Wiem, jak to jest gdy się widzi zdjęcia tych wszystkich biedaków, serce pęka 

• Like 1
Posted
28 minut temu, KrystynaS napisał:

Kochany, grzeczny, mądry, kulturalny Pongo. Ktoś będzie miał psa prawie doskonałego

Dlaczego "prawie"?? Hę? To przez pomyłkę słowo to zostało użyte? ;)