mari23 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Wcale by mnie to nie zdziwiło:-)) On z całej czwórki najbardziej uchachany:-)) Obieżyświat? :) śliczny jest, a te oczy na czarnym tle - niezwykłe :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 2 minuty temu, mari23 napisał: Obieżyświat? :) śliczny jest, a te oczy na czarnym tle - niezwykłe :) No cudny jest!!! Jeśli płynie w nim choć troszeczkę krwi husky, to obieżyświat jak nic!! Oj, będzie ktoś miał pociechę ze wspólnych podróży!! Quote
Gabi79 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 O rany, jaki on piękny, te niebieskie oczy i białe, dropiate końcówki łapek, cudo!!! 1 Quote
Poker Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 1 godzinę temu, Tianku napisał: Piekny Szaman :) ciekawe czy wyjdzie z niego jednak niebieskookość Hihi A może on ma też błękitną krew? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 2 minuty temu, Poker napisał: A może on ma też błękitną krew? Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 48 minut temu, Gabi79 napisał: O rany, jaki on piękny, te niebieskie oczy i białe, dropiate końcówki łapek, cudo!!! Gabi, zdjęcia nie oddają jego urody!! On jest boski!! Quote
Onaa Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Szamanka pogłaskałam przez kraty, był chętny na kontakt z człowiekiem. Na żywo dopiero widać, że ma swój urok :). 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 2 minuty temu, Onaa napisał: Szamanka pogłaskałam przez kraty, był chętny na kontakt z człowiekiem. Na żywo dopiero widać, że ma swój urok :). Prawda, że w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej niż na zdjęciach? Quote
Tola Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Niebieskie oczy, niebieska krew - Szamanek vel Księciunio;). Cieszę się jego szczęściem, tyle się wystał i wyczekał przy tej siatce, zawsze najbliżej, zawsze pierwszy. 1 Quote
Nadziejka Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Radujemy ogromnie radujemy az sie placze ze hoho Szamciu niezwykly Szamanski Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Jeszcze nie dojechali.... 52 minuty temu, Tola napisał: Niebieskie oczy, niebieska krew - Szamanek vel Księciunio;). Cieszę się jego szczęściem, tyle się wystał i wyczekał przy tej siatce, zawsze najbliżej, zawsze pierwszy. Ale ślicznie go Tolu nazwałaś Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Jeszcze nie dojechali.... Quote
limonka80 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 56 minut temu, Tola napisał: tyle się wystał i wyczekał przy tej siatce, zawsze najbliżej, zawsze pierwszy. Aż dziw że nikt z adoptujących takiego ładnego i przyjaznego psa nie wybrał. Ale w końcu Szaman wolny i mam nadzieję wkrótce szczęśliwy. Trawa pod łapkami... Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Dojechał. Wyszedł z samochodu, przywitał się z anecik, napił się wody, zrobił co trzeba po czym położył się na podusi, podwinął łapki i poszedł spać. Jutro więcej info. 4 Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 Na koncie Szamanka jest 20 zł od mdk8 i 50zł od p.Eli. Ślicznie dziękuję Quote
Poker Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Dzielny chłopak. Wiedział co i gdzie zrobić ,a o resztę niech się martwią inni. Ciekawe co przyniesie jutro. Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 Fajnie, że tak dobrze zniósł przeprowadzkę. Quote
Alaskan malamutte Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 50 minut temu, Poker napisał: Dzielny chłopak. Wiedział co i gdzie zrobić ,a o resztę niech się martwią inni. Ciekawe co przyniesie jutro. Jestem z niego dumna!! Mój niebieskooki kofany Też jestem ciekawa, jak nocka pierwsza na wolności minie... Quote
Nesiowata Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Witaj na wolności księciuniu! Najważniejsze masz za sobą, wszystko złe jest przeszłością. Quote
Tianku Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Dzień dobry Szamanku :) cudownego dnia :) Quote
Nadziejka Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Witaj witaj Szamaniu piekny wyobrazilam sobie ...jak Szamcio zaczyna szalec radowac wolnoscia a Aneciki fruwaja ...biegaja za ksieciuniem coby okielznac duzutkiego Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 10 godzin temu, Ewa Marta napisał: Fajnie, że tak dobrze zniósł przeprowadzkę. 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj na wolności księciuniu! Najważniejsze masz za sobą, wszystko złe jest przeszłością. 2 godziny temu, Tianku napisał: Dzień dobry Szamanku :) cudownego dnia :) 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Witaj witaj Szamaniu piekny wyobrazilam sobie ...jak Szamcio zaczyna szalec radowac wolnoscia a Aneciki fruwaja ...biegaja za ksieciuniem coby okielznac duzutkiego Niebieskooki Księciunio spokojnie zniósł noc, wypił wodę, ale karmy nie ruszył.....Anetkę przywitał merdaniem ogonka, nastawiał pychol do głaskania. Cały czas zachodzę w głowę, i nie mogę zrozumieć, jakim cudem taki pozytywny pies siedział tyle lat w schoronisku... Quote
Alaskan malamutte Posted February 24, 2021 Author Posted February 24, 2021 Księciunio na wolności!!! Biega, przybiega, przytula się, wącha, kombinuje .... 3 Quote
Recommended Posts