Jump to content
Dogomania

Nowe sunie z W. Nie wyjadą :(( Zabierzemy sunie z GH na podlasiu- psie smutne historie i MY- po to by je odmienić :) Muszka, Kropcia, Żabka, Efi i Ivi MAJĄ DOMY <3

Recommended Posts

Posted

Radość życia jest :-)) Sunie nie wyglądają wcale na wystraszone, raczej takie małe łobuzice.

Bardzo podobają mi się ich imiona, a zwłaszcza Muszka, miałam Muszkę jako dziecko, moja pierwsza sunia. 

Posted
1 godzinę temu, limonka80 napisał:

Radość życia jest :-)) Sunie nie wyglądają wcale na wystraszone, raczej takie małe łobuzice.

Bardzo podobają mi się ich imiona, a zwłaszcza Muszka, miałam Muszkę jako dziecko, moja pierwsza sunia. 

Hehe a u moich dziadkow była Zabcia i Kropcia, to moje sunie z dzieciństwa. Zabcia była ukochana sunia babci. A Kropcia dziadka :) Dlatego tak je nazwała, przywołują dobre wspomnienia. 

A Ty miałaś Muszke :)fajnie

3 godziny temu, Mruczka napisał:

Fantastyczne, kochane i posłuszne (przynajmniej jedna). :)

Hihi Zabcia widać że powsinoga :) 

1 godzinę temu, Poker napisał:

Lubię wiejskie burki... Fajne sunie  wreszcie na wolności.

Ja też lubię, są najkochansze i najmadrzejsze. 

Bardzo mi te sunie dzisiaj dodaly otuchy. Dobrze ze je mamy 

Posted
Dnia 11.03.2021 o 16:36, beataczl napisał:

poszlo 20 zl/stala 3,4/

Dziękuje - 20 zł jest juz na koncie :)

7 godzin temu, Jo37 napisał:

juz jest na koncie- 65 zł z Twojego bazarku <3

A na minus jest 62 zł, które zwracam Kasi za zakup tabletek na odrobaczenie i kropelek na pchły i kleszcze. Paragon zaraz wrzuce.

Posted

Chwilke pisałam wczoraj z Kasią. Pierwszą do adopcji będziemy szykować Żabke. Oceniamy że ma ona 4-5 lat (w ksiązeczce nie ma o tym inormacji, ale na więcej ona nie wygląda), waży ok. 10 kg, jest proludzka i łagodna zarówno do ludzi, dzieci jak i innych zwierząt, jest też wysterylizowana. Urode ma radiową, ale wierze, że przemówimy do kogoś kto szuka psa o złotym sercu. Mam nadzieje, że uda sie Kasi zrobić dziś kilka zdjęć Żabki.

Posted
Dnia 14.03.2021 o 07:39, kiyoshi napisał:

Chwilke pisałam wczoraj z Kasią. Pierwszą do adopcji będziemy szykować Żabke. Oceniamy że ma ona 4-5 lat (w ksiązeczce nie ma o tym inormacji, ale na więcej ona nie wygląda), waży ok. 10 kg, jest proludzka i łagodna zarówno do ludzi, dzieci jak i innych zwierząt, jest też wysterylizowana. Urode ma radiową, ale wierze, że przemówimy do kogoś kto szuka psa o złotym sercu. Mam nadzieje, że uda sie Kasi zrobić dziś kilka zdjęć Żabki.

i całkiem przyzwoicie chodzi na smyczy :-)

IMG_7038.JPG

IMG_7043.JPG

IMG_7050.JPG

IMG_7052.JPG

IMG_7053.JPG

IMG_7070.JPG

IMG_7075.JPG

IMG_7083.JPG

IMG_7087.JPG

IMG_7095.JPG

IMG_7096.JPG

IMG_7110.JPG

IMG_7114.JPG

IMG_7115.JPG

IMG_7212.JPG

IMG_7224.JPG

IMG_7227.JPG

IMG_7235.JPG

IMG_7239.JPG

IMG_7241.JPG

IMG_7245.JPG

• Like 3
Posted

Jaka fajowska :) parę lat temu na dogo był taki piesek Misiek, bardzo podobny do Żabki. Pamiętam, że to był wątek, przez który wciągnęłam się w dział PwP. Mam sentyment do psów typu Miśka.

PS: Żabka - przeurocze imię :)

• Like 1
Posted

Kasiu dziękuję :)) prze prze piękne fotki :))) od razu Zabulec łapie za serce. Ale prxy okazji jakie fajnie stado. Wszystkie prześliczne.

No to ruszam pełna para z ogłoszeniami Zabki. 

Posted

To prawda - zdjęcia urocze! :) A Żabka wcale nie ma urody radiowej tylko zdecydowanie jest amantką filmowo - zdjęciową :)  Oczuchy wyraziste, spojrzenie powłóczyste acz intensywne, no i uśmiech jak reklama perfum co najmniej ;)

Posted
2 godziny temu, agat21 napisał:

To prawda - zdjęcia urocze! :) A Żabka wcale nie ma urody radiowej tylko zdecydowanie jest amantką filmowo - zdjęciową :)  Oczuchy wyraziste, spojrzenie powłóczyste acz intensywne, no i uśmiech jak reklama perfum co najmniej ;)

wyjęłąś mi to z ust dosłownie :)   Dla mnie tez jest prześliczna <3

Posted

Matko....Prawie zemdlałam wchodząc na konto !! Sunie zyskały kolejnego anioła- mamy wpłate 450 zł od Helli. DZIĘKUJE DZIĘKUJE DZIĘKUJE <3 to ogromny zastrzy gotówki! 1,5 m-ca zycia dla którejś z suń :D DZIĘKUJE

SĄ też wpłaty: 50 zł od Kasi (fb) i 20 zł od janka@. WAM RÓWNIEZ DZIĘKUJE CAŁYM SERCEM :) Naprawde się wzruszyłam

• Like 1
Posted
Dnia 14.03.2021 o 07:39, kiyoshi napisał:

Pierwszą do adopcji będziemy szykować Żabke. Urode ma radiową, ale wierze, że przemówimy do kogoś kto szuka psa o złotym sercu. 

Zastanawiałam się czy się nie obrazić w imieniu Żabki :-)

Radiowa uroda, też coś - przecież ona jest cudna. A jej urodę można nazwać  -  nieoczywistą :-))

Drużyna Pierścienia ....aż serce się śmieje, cudna banda, wyglądają na takie radosne łobuziaki.

Posted
12 minut temu, limonka80 napisał:

Zastanawiałam się czy się nie obrazić w imieniu Żabki :-)

Radiowa uroda, też coś - przecież ona jest cudna. A jej urodę można nazwać  -  nieoczywistą :-))

Drużyna Pierścienia ....aż serce się śmieje, cudna banda, wyglądają na takie radosne łobuziaki.

hehe :D oczywiście że masz racje :D

Nasza nietzuinkowa miss polonia ;) prezentuje się już na olx:

Kraków: https://www.olx.pl/d/oferta/kochajaca-ludzi-zabka-sunia-nieduza-radosna-adopcja-CID103-IDIhHDl.html

Bielsko-Biała: https://www.olx.pl/d/oferta/kochajaca-ludzi-zabka-sunia-nieduza-radosna-adopcja-CID103-IDIhHDl.html

Będe więcej dorabiac jeszcze :) te dwa są w spadku wyróznione jeszcze na 13 dni.

• Like 1