Gabi79 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Chyba będzie inne imię...Państwo intensywnie myślą, a ja nie narzucam :-))) Przeprowadzka do domu jutro!! Już się nie mogę doczekać wieści i fotek z nowego domu. Czuję, że Quatro będzie szalał z radości Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 7 godzin temu, agat21 napisał: Nie mogło być inaczej :) Pierwszy telefon i od razu ten właściwy! Takie przypadki są najfajniejsze ;) Oszczędzają czas i nerwy :) Quatro będzie na pewno i kochany i szanowany. Zasłużył na taki dobry dom :) Tak Agatko, ten telefon był pierwszy, ale nie jedyny... Po kilkugodzinnych rozmowach, odwiedzinach w hotelu, wizyty przedadopcyjnej domek wydaje się naprawdę dobry!! Przegadałyśmy z Anetką i p. Arkiem wszystko Za i przeciw... Wszyscy byliśmy zgodni co do oceny państwa. Państwo będą z nami w kontakcie, mają OD RAZU zgłaszać, gdyby nie daj Boże coś się wydarzyło. To dom z doświadczeniem, zawsze mieli duże psy, w typie owczarka niemieckiego. Ostrożności nigdy nie za wiele.. Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie OK. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Już się nie mogę doczekać wieści i fotek z nowego domu. Czuję, że Quatro będzie szalał z radości Gabi, tez mam taką nadzieję! Info i fotki oczywiście wstawię, jak tylko dostanę :-)) Quote
Ellig Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Chwilę mnie nie było a tu takie cudowne wieści! Quote
Sowa Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Proponowałabym, jeśli pies reaguje na dotychczasowe imię, stopniowo wprowadzać nowe, najpierw używając podwójnego, np Luckyquatro, potem Luckuqua, potem tylko Lucky. Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 1 godzinę temu, Sowa napisał: Proponowałabym, jeśli pies reaguje na dotychczasowe imię, stopniowo wprowadzać nowe, najpierw używając podwójnego, np Luckyquatro, potem Luckuqua, potem tylko Lucky. Dziękuję Sowo, przekażę państwu. Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 3 minuty temu, Poker napisał: Ekspresówka jakniewiemco !! Sama jestem w szoku, dlatego tak bardzo ostrożnie i z rozwagą podchodzę do tej adopcji. Ogłoszenie zrobiłam tak tylko w celach "rozpoznawczych", bez wyróżniania....Nie spodziewałam się telefonów prawie że "natychmiast... Jednak Quatro ma w sobie "to coś" Quote
Nadziejka Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Z mnostwem radosci pozdrowien i kciukow dla dzielnego cudownego! Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 Faktura za wizytę u weta Quatro Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 Wyniki badań PSIAREK-uatr.pdf 1 Quote
seramarias Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Sama jestem w szoku, dlatego tak bardzo ostrożnie i z rozwagą podchodzę do tej adopcji. Ogłoszenie zrobiłam tak tylko w celach "rozpoznawczych", bez wyróżniania....Nie spodziewałam się telefonów prawie że "natychmiast... Jednak Quatro ma w sobie "to coś" To bardzo piękny,a do tego radosny psiak, nic dziwnego, że było takie zainteresowanie :) 1 Quote
mari23 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 7 godzin temu, Ellig napisał: Chwilę mnie nie było a tu takie cudowne wieści! dokładnie tak, jak ja - też kilka dni przerwy i taka wspaniała wiadomość :) bardzo się cieszę, oj, bardzo!!! Quote
Jo37 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Dnia 8.02.2021 o 10:05, Alaskan malamutte napisał: Na konto Quatro wpłynęło 40zł od jo37. Ślicznie dziękujemy To jest wpłata z bazarku zimowego II na transport.. Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 39 minut temu, Jo37 napisał: To jest wpłata z bazarku zimowego II na transport.. Mogę prosić link do bazarku w celu potwierdzenia? Quote
Jo37 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Mogę prosić link do bazarku w celu potwierdzenia? https://www.dogomania.com/forum/topic/353008-dzisiaj-koniec-dodane-dwa-nowe-kominy-5152-my-się-zimy-nie-boimy-druga-ed Quote
Alaskan malamutte Posted February 9, 2021 Author Posted February 9, 2021 6 minut temu, Jo37 napisał: https://www.dogomania.com/forum/topic/353008-dzisiaj-koniec-dodane-dwa-nowe-kominy-5152-my-się-zimy-nie-boimy-druga-ed Zrobione! Quote
Jo37 Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Zrobione! Bardzo dziękuję. Quote
Bogusik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Dopiero teraz udało mi się przeczytać wątek i bardzo się cieszę,że Ouatro okazał się tak wspaniałym psiakiem i tak szybko znalazł domek.Powodzenia chłopaku! :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 11 minut temu, Bogusik napisał: Dopiero teraz udało mi się przeczytać wątek i bardzo się cieszę,że Ouatro okazał się tak wspaniałym psiakiem i tak szybko znalazł domek.Powodzenia chłopaku! :) Witaj Bogusiu, bardzo się cieszę, że do nas tutaj zajrzałaś i pewnie zostaniesz. Quatro nas wszystkich zaskoczył swoim cudownym charakterem, zwłaszcza że info ze schroniska wcale takie "różowe" nie było....ale zaryzykowałam... Mam obiecane info z domku, zdjęcia. Trochę się stresuję, chyba bardziej niż państwo, którzy już przemeblowali pokój, położyli w spokojnym miejscu legowisko, kupili miseczki i dzisiaj jadą po Quatro. Zdam relację, jak już psiak dojedzie. 2 Quote
Bogusik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 46 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Witaj Bogusiu, bardzo się cieszę, że do nas tutaj zajrzałaś i pewnie zostaniesz. Quatro nas wszystkich zaskoczył swoim cudownym charakterem, zwłaszcza że info ze schroniska wcale takie "różowe" nie było....ale zaryzykowałam... Mam obiecane info z domku, zdjęcia. Trochę się stresuję, chyba bardziej niż państwo, którzy już przemeblowali pokój, położyli w spokojnym miejscu legowisko, kupili miseczki i dzisiaj jadą po Quatro. Zdam relację, jak już psiak dojedzie. Na pewno będziemy czekać z niecierpliwością na pierwsze relacje i zdjęcia:) Trzymam kciuki za dzisiejszy,tak ważny dzień dla wszystkich! Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Kolejne zapytanie o Quatro... "Witam. Piszę w sprawie Quattro... :) byłabym zainteresowana wzięciem pieska, jest przepiękny. Mieszkam w mieszkaniu z ogrodem, mam córkę ale ona naprawde potrafi obchodzić się z psami...ma z nimi styczność od małego. Siostra jest treserem psow woec szkolenie i wszystko co potrzebne piesek będzie miał zapewnione" W boksie był podobny piesek do Quatro....Ktoś o niego pytał na zamojskim.....Tylko ten transport....:-(((( Quote
Aska7 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Transport ? To pikuś, ale stwierdzenie "obchodzić się z psami" ? Nie halo jakoś : ( 1 Quote
Poker Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Aska, nie czepiaj się słów. Bardziej niepokoi mnie to , że głównie uroda zachwyca. A ten podobny do Quatro piesek wcale nie musi mieć podobnego charakteru. Quote
Aska7 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Ja sześć razy przeczytam zanim cokolwiek wyślę. Bez literówek i po polsku. Nie czepiam się : / Quote
Recommended Posts