Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 minut temu, elik napisał:

Wiadomo już czy jest szansa na operacyjne poprawienie jego pyszczka tak, aby mógł samodzielnie jeść?

Elu nie mam pojęcia. 

Posted
18 godzin temu, ewu napisał:

Jeśli coś zostanie i jeśli deklarowicze się zgodzą chciałabym bardzo pomóc biednemu psiakowi o imieniu Dunaj. Dunaj cierpi na jakąś chorobę autoimmunologiczna ktora spowodowała deformacje uniemożliwiające samodzielne jedzenie. Dunaj całe życie spędził na łańcuchu. To niesamowicie proludzki i uroczy psiak. Dziewczyny na niego zbierają ale potrzebne są ogromne pieniądze. Dunaj teraz jest w lecznicy w Wieliczce ale co dalej.... 

Niewiele wpłaciłam, ale jestem jak najbardziej na tak. Dunaj jest porażający do szpiku kości :((((

Posted
8 minut temu, agat21 napisał:

Niewiele wpłaciłam, ale jestem jak najbardziej na tak. Dunaj jest porażający do szpiku kości :((((

Dziękuję

Posted

Przepraszam za nieobecność ale przedwczoraj odeszła moja ukochana Tonia. Potworny atak, który nie przechodził nawet w śpiączce farmakologicznej. Prawdopodobnie był to udar mózgu który wyglądał jak padaczka. Tonia miała 17 lat była z nami 15 lat. Dobra, kochana, wspaniała. Była wyjątkowo delikatna, wrażliwa. Nie umiem się pogodzić z jej odejściem. Tyle nieszczęść w tym sierpniu, tyle bólu. 

Posted
37 minut temu, ewu napisał:

Przepraszam za nieobecność ale przedwczoraj odeszła moja ukochana Tonia. Potworny atak, który nie przechodził nawet w śpiączce farmakologicznej. Prawdopodobnie był to udar mózgu który wyglądał jak padaczka. Tonia miała 17 lat była z nami 15 lat. Dobra, kochana, wspaniałą. Była wyjątkowo delikatna, wrażliwa. Nie umiem się pogodzić z jej odejściem. Tyle nieszczęść w tym sierpniu, tyle bólu.

Basiu kochana serdecznie Ci współczuję. Ależ ten sierpień jest dla nas ciężki. Gdzie nie zajrzeć, tam same nieszczęścia.

Myślami jestem z Tobą i przytulam Basiu. Jedyne co może ukoić ból, to myśl, że była szczęśliwym psem odkąd Ciebie poznała do końca jej dni.

Tońciu kochana  1181270875_wieczkazapk.jpg.c9e3fe59c1d41430da324b43189d96af.jpg       951100359_zatczowymmost.jpg.84b2a63269918c1f68077fb8f2331416.jpg

Dobrze, że ten miesiąc już się kończy. Może wrzesień będzie łaskawszy.

Posted
3 godziny temu, ewu napisał:

Przepraszam za nieobecność ale przedwczoraj odeszła moja ukochana Tonia. Potworny atak, który nie przechodził nawet w śpiączce farmakologicznej. Prawdopodobnie był to udar mózgu który wyglądał jak padaczka. Tonia miała 17 lat była z nami 15 lat. Dobra, kochana, wspaniała. Była wyjątkowo delikatna, wrażliwa. Nie umiem się pogodzić z jej odejściem. Tyle nieszczęść w tym sierpniu, tyle bólu. 

Mój ukochany piesek odszedł w ten sam sposób.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Odpocznij trochę , bo padniesz.

Czy są długi po Rafim ?

Nie wiem, fakturę dostanę 2 września.