ewu Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 21 minut temu, elik napisał: Wiadomo już czy jest szansa na operacyjne poprawienie jego pyszczka tak, aby mógł samodzielnie jeść? Elu nie mam pojęcia. Quote
agat21 Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 18 godzin temu, ewu napisał: Jeśli coś zostanie i jeśli deklarowicze się zgodzą chciałabym bardzo pomóc biednemu psiakowi o imieniu Dunaj. Dunaj cierpi na jakąś chorobę autoimmunologiczna ktora spowodowała deformacje uniemożliwiające samodzielne jedzenie. Dunaj całe życie spędził na łańcuchu. To niesamowicie proludzki i uroczy psiak. Dziewczyny na niego zbierają ale potrzebne są ogromne pieniądze. Dunaj teraz jest w lecznicy w Wieliczce ale co dalej.... Niewiele wpłaciłam, ale jestem jak najbardziej na tak. Dunaj jest porażający do szpiku kości :(((( Quote
ewu Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 8 minut temu, agat21 napisał: Niewiele wpłaciłam, ale jestem jak najbardziej na tak. Dunaj jest porażający do szpiku kości :(((( Dziękuję Quote
ewu Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 Agat21 czy mogę Ci wysłać link do zbiorki żeby tu zamieścić. Niestey ja nie umiem z telefonu a komp nie działa. Quote
ewu Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 15 minut temu, agat21 napisał: Jasne. Proszę bardzo :) Dunaj zbiórka Dziękuję Quote
Nesiowata Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 16 minut temu, ewu napisał: Proszę też o rozsyłanie. Zrobione. Quote
ewu Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Zrobione. Dziękuję Quote
Nadziejka Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 matko ziemio nasza ...iskiereczku ewu zaraz rozsylam i wklejam na bazareczki wolajmy ile sil o pomoc 1 Quote
elik Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 5 godzin temu, ewu napisał: Proszę też o rozsyłanie. Udostępniłam biedaka na fb :( 1 Quote
ewu Posted August 30, 2020 Author Posted August 30, 2020 Przepraszam za nieobecność ale przedwczoraj odeszła moja ukochana Tonia. Potworny atak, który nie przechodził nawet w śpiączce farmakologicznej. Prawdopodobnie był to udar mózgu który wyglądał jak padaczka. Tonia miała 17 lat była z nami 15 lat. Dobra, kochana, wspaniała. Była wyjątkowo delikatna, wrażliwa. Nie umiem się pogodzić z jej odejściem. Tyle nieszczęść w tym sierpniu, tyle bólu. Quote
Livka Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Tak bardzo mi przykro ... Posyłam ciepłe myśli i słowa otuchy. Quote
Poker Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Współczuję. Paskudny okres. Tyle bliskich nam psiaczkow odeszło. Na pocieszenie, że nasze miały dobre życie. Quote
elik Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 37 minut temu, ewu napisał: Przepraszam za nieobecność ale przedwczoraj odeszła moja ukochana Tonia. Potworny atak, który nie przechodził nawet w śpiączce farmakologicznej. Prawdopodobnie był to udar mózgu który wyglądał jak padaczka. Tonia miała 17 lat była z nami 15 lat. Dobra, kochana, wspaniałą. Była wyjątkowo delikatna, wrażliwa. Nie umiem się pogodzić z jej odejściem. Tyle nieszczęść w tym sierpniu, tyle bólu. Basiu kochana serdecznie Ci współczuję. Ależ ten sierpień jest dla nas ciężki. Gdzie nie zajrzeć, tam same nieszczęścia. Myślami jestem z Tobą i przytulam Basiu. Jedyne co może ukoić ból, to myśl, że była szczęśliwym psem odkąd Ciebie poznała do końca jej dni. Tońciu kochana Dobrze, że ten miesiąc już się kończy. Może wrzesień będzie łaskawszy. Quote
Nesiowata Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Ewu - trzymaj się z całych sił, koszmar musi się kiedyś skończyć. Quote
rozi Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 3 godziny temu, ewu napisał: Przepraszam za nieobecność ale przedwczoraj odeszła moja ukochana Tonia. Potworny atak, który nie przechodził nawet w śpiączce farmakologicznej. Prawdopodobnie był to udar mózgu który wyglądał jak padaczka. Tonia miała 17 lat była z nami 15 lat. Dobra, kochana, wspaniała. Była wyjątkowo delikatna, wrażliwa. Nie umiem się pogodzić z jej odejściem. Tyle nieszczęść w tym sierpniu, tyle bólu. Mój ukochany piesek odszedł w ten sam sposób. Quote
agat21 Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Trzymaj się Basiu, tak bardzo mi przykro. Przytulam mocno. Quote
Tyśka) Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Ależ nieszczęścia i bólu spadło na naszą kochaną ewu :( Mocno współczuję, ściskam... i wspieram :( Quote
ewu Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 Bardzo Wam dziękuję. Przyznam że jestem w marnej formie psychicznej. Quote
Poker Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 Odpocznij trochę , bo padniesz. Czy są długi po Rafim ? Quote
ewu Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Odpocznij trochę , bo padniesz. Czy są długi po Rafim ? Nie wiem, fakturę dostanę 2 września. Quote
Recommended Posts