Jump to content
Dogomania

Żegnaj CUDNY CUKIERKU.... (') No i co ja robię!!? Co ja robię? Kolejny pies ma szansę na nowe życie - to jest najważniejsze - PIES JUŻ MA NOWE ŻYCIE :)))).

Recommended Posts

Posted
9 minut temu, Sara2011 napisał:

Ale wieści ! Nie było mnie kilka dni na Dogo a tu taka niespodzianka. Gratulacje agat21. Pieguskowi dużo miłości we własnym domku :). To kiedy następny radysiak ? Obyś znowu trafiła na takiego agresora jak Piegusek , haha.

Dzięki wielkie :) Mam nadzieję, że życzenia Pieguskowi się spełnią. Na razie wygląda to ok, bo co Piegusek robi?

Żąda głaskania głaskania i jeszcze raz głaskania! :D

94880840_3813503582056553_71093561398248

• Like 1
Posted

Nie wiem kiedy następny psiak. Wszyscy mnie o to pytają.. a ja na razie muszę wiedzieć na czym będę stać za chwilę w pracy i w domu. Przepraszam Was, ale potrzebuję chwili.

• Like 2
Posted

sanvalentin_73.gif

Cudny Niezwykly Piesiuniu Najpiekniejszego Tobie 

Posted

A dzisiaj piegowaty szczęściarz wybył na działkę :) Okazuje się, że jak ma mięciutko wyścielone pod pupskiem, to całkiem grzecznie podróżuje i nie usiłuje wchodzic pod niczyją pachę :D 

received_1155319008137448.jpeg

received_227867381800901.jpeg

received_451064115703242.jpeg

• Like 4
Posted

W ogóle okazało się dziś nad ranem, że on księciunio na ziarnku grochu jest, bo pani odkryła na jego posłaniu poduszki, które sobie ściągnął z kanapy i umościł miękkie łóżeczko do spania ;)

• Like 3
  • Upvote 1