Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Livka napisał:

Tak, oczywiście - miejsce w hoteliku czeka na Dredzika.

Ale się cieszę!!!

Dredziku, trzymaj się kochany, już niedługo rozpoczniesz nowe życie

Posted
14 godzin temu, kiyoshi napisał:

Anula, to juz jest troche cios poniżej pasa....zdjęćie jest zbiórki, dzieci ze szkoły kupiły oszczedzając ze swojego kieszonkowego. Nie masz pojęcia jak to jest gdy ludzie z dobroci serca przynoszą Ci wielkie wory Puffy i innych Chappi, a Ty po prostu musisz i CHCESZ przyjąć bo to ktoś dał od siebie, starał się....

Wiadome że potem trzeba troszke podedukowac, ale delikatnie baaardzo bo nie chodzi o to, żeby kogos urazić, zniechęcić...

My tez dostajemy wory karm ....za wsze prosimy tylko o mokre a i tak ludzie kupuja co chcą....trzeba potem mieszać ...wiadome, dokupować duzo lepszą jakościowo...

tak to jest, ale nie oceniaj tutaj dobrego hoteliku że karmi psy darami najgorszej jakości, plisss

no i sami ludzie często  tym samym karmią swoje psy - wcale nie jest łatwo im wytłumaczyć, racjonalnie, co maja kupować innego zamiast

bardzo trudne to jest

Posted

Bardzo ładny ten pies.

A to ze strony Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Strzyżowicach:

W ramach akcji zbiórki żywności dla psów zorganizowanej przez Szkolny Klub Wolontariatu, 7 listopada odbył się wyjazd do Hotelu i schroniska dla Zwierząt w Górze Siewierskiej „PsiArek”. Uczniowie bardzo chętnie przynosili karmę, koce, miski oraz zabawki, które zostały przekazane przez wolontariuszy z naszej szkoły. Głównym założeniem i celem akcji było uwrażliwienie uczniów na los bezdomnych zwierząt oraz chęć kształtowania u młodzieży gotowości niesienia pomocy bezbronnym i skrzywdzonym zwierzętom, rozwijanie umiejętności pracy zespołowej jak również uwrażliwienie uczniów na sprawy społeczne oraz pokazanie w jaki sposób sami mogą pomóc i wpłynąć na poprawę sytuacji zwierząt. Uczniowie mieli również okazję uczestniczyć w prelekcji na temat zachowania zwierząt w sytuacjach trudnych przez właściciela schroniska, który jest behawiorystą. Pobyt ten dostarczył dzieciom wiele niezapomnianych wrażeń. Na pewno wolontariusze powrócą tam nie jeden raz…….

Posted
Dnia 6.01.2020 o 21:05, Livka napisał:

Tak, oczywiście - miejsce w hoteliku czeka na Dredzika.

Livko - koniecznie skontaktuj się z Tolą i Szafirką. Sprawa pilna. 

Posted

Już jestem.

Przepraszam za moją nieobecność - Mama się rozchorowała :(

Z tego co czytałam transport jest w sobotę.

Zaraz dam znać Dexterce.

Posted
3 minuty temu, Livka napisał:

Już jestem.

Przepraszam za moją nieobecność - Mama się rozchorowała :(

Z tego co czytałam transport jest w sobotę.

Zaraz dam znać Dexterce.

Zadzwoń do szafirków, bo czekają na kontakt

Posted

Dredzik prawdopodobnie od razu trafi do boksu wewnętrznego - bardzo się cieszę :)

Na początek będzie odrobaczony i dostanie krople przeciw pchłom i kleszczom.

Z niecierpliwością czekam na sobotę. Żeby tylko wszystko poszło zgodnie z planem.