Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Poker napisał:

czy moja dla wpłynęła ?

Będę dzisiaj robić rozliczenia wszystkich psiaków to sprawdzę.

Ostatnio namnożyło mi się obowiązków i gonię w piętkę. Przepraszam.

Posted

Na konto Cebulka wpłynęły poniższe kwoty:

•  40,00 zł od Poker  deklaracja VIII-IX  -  19.08.
  •  10,00 zł od Jolanta08  deklaracja VIII  -  19.08.
  •  50,00 zł od teresaa118 deklaracja IX  -  23.08.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1781949815_kwiatki15.jpeg.ca96ec9a645adc4b623dc0c7b026e8a0.jpeg

Posted

Poker w swoim przelewie napisałaś, że to deklaracja za VII-VIII, ale za lipiec zapłaciłaś 15.07. chyba, że miała to być deklaracja dla innego pieska?

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Poker w swoim przelewie napisałaś, że to deklaracja za VII-VIII, ale za lipiec zapłaciłaś 15.07. chyba, że miała to być deklaracja dla innego pieska?

to niech będzie za sierpień i wrzesień jak już to ujęłaś.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 7.09.2019 o 20:44, Poker napisał:

A może by jakieś wiadomości o Cebulku się pojawiły?  Czy będzie miał ogłoszenia?

Malwa miala poprosic Kasie o ladne zdjecia do ogloszen. Napisze do niej dzisiaj, jak ogarne swoja nowa podopieczna. 

Posted
Dnia 10.09.2019 o 22:57, Ewa Marta napisał:

Piękny Sebuś, tylko pazurki chyba za długie. Kasiu, dałabyś rade przyciąć mu je troszkę?

Apropos pazurkow i przy okazji ogłoszeń Cebulka. To jest cudowny pies, towarzyszy mi na kazdym kroku, śpi najbardziej wtulony ze wszystkich w moja reke lub nogę czy szyję. Jest bystry, oddany, niebywały. Ale to NIE jest pies dla rodziny z dzieciakami ponieważ wszystkie zabiegi typu zagladanie do uszu, pazurki itp trzeba robić w kagańcu ponieważ Cebulek kiedy nie ma na coś ochoty ochoczo pokazuje zęby. Nawet jeśli zajmie miejsce czlowieka na fotelu i ktoś probuje go przesunąć,  jeśli uzna "wyższość", to sie przesunie jeśli nie, chetnie "pokaże co o tym myśli". ;-)

Posted
30 minut temu, kikou napisał:

Apropos pazurkow i przy okazji ogłoszeń Cebulka. To jest cudowny pies, towarzyszy mi na kazdym kroku, śpi najbardziej wtulony ze wszystkich w moja reke lub nogę czy szyję. Jest bystry, oddany, niebywały. Ale to NIE jest pies dla rodziny z dzieciakami ponieważ wszystkie zabiegi typu zagladanie do uszu, pazurki itp trzeba robić w kagańcu ponieważ Cebulek kiedy nie ma na coś ochoty ochoczo pokazuje zęby. Nawet jeśli zajmie miejsce czlowieka na fotelu i ktoś probuje go przesunąć,  jeśli uzna "wyższość", to sie przesunie jeśli nie, chetnie "pokaże co o tym myśli". ;-)

To ważne informacje. Na pewno cos trzeba o braku dzieci napisać w ogłoszeniu, a restzę powiedzieć podczas rozmowy, gdyby ktoś zadzwonił. Potrzebne sa tylko ładne zdjęcia Cebulka.

Posted

Na konto Cebulka wpłynęły poniższe kwoty:

•  30,00 zł   Agnieszka znajoma  elik deklaracja IX  -  12.09.
  •  10,00 zł    guccio  deklaracja IX  -  13.09.
  •  10,00 zł   Jolanta08 deklaracja IX  -  19.09.

Bardzo serdecznie dziękujemy

1781949815_kwiatki15.jpeg.ca96ec9a645adc4b623dc0c7b026e8a0.jpeg