konfirm31 Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Ale fajnie :). Też zawołam, jak Agat, Huraaa! :) Powodzenia, Myszeczko :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Wieści z frontu. W samochodzie na poczatku była niespokojna, chciała wyjrzeć za mną przez okno. Po głaskach położyła się spokojnie obok Pani. W windzie miała podkulony ogon, ale w domu poczuła się pewnie i zajęła zwiedzaniem mieszkania. Na spacerze nie bała się ruchu ulicznego, ale każdego mijanego psa mijała łukiem i z podkulonym ogonem. W końcu usnęłą zmęczona nadmiarem wrażeń. Poradziłam Państwu kontakty z psami na ulicy zacząć od małych i szczeniaków. Nasza wiejska Luka miała podobny problem. Na wsi miała kontakty z innymi psami, nawet, większymi. A w Warszawie podkulony ogon i powarkiwanie ze strachu. Ale to minęło powolutku. Quote
Nesiowata Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Powodzenia Myszko - bądź szczęśliwa, kochaj i bądź kochana. 1 Quote
malagos Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Powodzenia Mysiaczku, dobrego życia! :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 TZ płacze za Myszą, a i mnie żal. Dobrze, że nie mieszkamy na wsi na stałe, bo mielibyśmy ze 30 psów. Plączą sie po okolicy takie do wzięcia. 1 Quote
Nesiowata Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 8 minut temu, Mazowszanka13 napisał: TZ płacze za Myszą, a i mnie żal. Dobrze, że nie mieszkamy na wsi na stałe, bo mielibyśmy ze 30 psów. Plączą sie po okolicy takie do wzięcia. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby pomóc następnej bidzie. 1 Quote
malagos Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 11 minut temu, Nesiowata napisał: Przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby pomóc następnej bidzie. No pewnie! Te wiejskie bezdomniaki bardzo potrzebują naszej pomocy......... Quote
konfirm31 Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Ale brak konkretnego tymczasa. Tego, który poszedł do ds. Doskonale rozumiem Antka i Gosię. Quote
Mazowszanka13 Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 29 minut temu, Nesiowata napisał: Przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby pomóc następnej bidzie. 16 minut temu, malagos napisał: No pewnie! Te wiejskie bezdomniaki bardzo potrzebują naszej pomocy......... Chyba wezmę na czas określony (powrót do Warszawy) 3 miesięczną szczeniorkę ze wsi. Te co się plączą to ogromne psy, samce. Nie dla mnie w obecnej psiej sytuacji. Jeden w Przasnyszu na Orliku pod sklepem. Drugi młody, chudy, o pięknym umaszczeniu wyszedł z gospodarstwa w naszej wsi. To gospodarstwo to mówiąc delikatnie ludzie "nieprzystosowani do życia", ale zwierzoluby. Nie wiem jak to robią, ale do nich garną się wszystkie psy z okolicy, mimo, że bieda piszczy i nie maja czym karmić psów. Od nich mam Lukę, Dyzia oraz tymczaskę sprzed lat Tinę. Quote
Aldrumka Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 1 minutę temu, Mazowszanka13 napisał: Chyba wezmę na czas określony (powrót do Warszawy) 3 miesięczną szczeniorkę ze wsi. to będzie już 4 tymczaska w tym roku ? superowo Quote
agat21 Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Mam wieści o Myszce po pierwszej nocy. Sunia grzecznie przespała noc w pokoju u Państwa, rano, gdy synuś się obudził, to podchodziła do niego machając ogonkiem :) Raniutko o 5.40 był pierwszy spacer z Panem, było i sioo i koo. 1 1 Quote
Figunia Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Wieści - marzenie! Myszorku, jesteś super! Bądź już zawsze szczęśliwa! Quote
Mazowszanka13 Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 4 godziny temu, Aldrumka napisał: to będzie już 4 tymczaska w tym roku ? superowo Na to wygląda :) 2 godziny temu, agat21 napisał: Mam wieści o Myszce po pierwszej nocy. Sunia grzecznie przespała noc w pokoju u Państwa, rano, gdy synuś się obudził, to podchodziła do niego machając ogonkiem :) Raniutko o 5.40 był pierwszy spacer z Panem, było i sioo i koo. Mam nadzieję, że nie w łóżku na czwartego. Dzięki za wieści, agat :) Quote
Poker Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Mazowszanko, jak ci ludzie to zwierzoluby ,ale bidują,to może wspomóc psy karmą? 1 Quote
auraa Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 A Ja godzinę temu zostałam babcią!!!!!!! Doczekałam się wnusi Zosi :) 1 Quote
Poker Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 1 godzinę temu, auraa napisał: A Ja godzinę temu zostałam babcią!!!!!!! Doczekałam się wnusi Zosi :) GRATULACJE !!!!! dla całej rodziny i zdrowia dla malutkiej. Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2018 Author Posted September 4, 2018 13 godzin temu, Poker napisał: Mazowszanko, jak ci ludzie to zwierzoluby ,ale bidują,to może wspomóc psy karmą? Można, ale to worek bez dna. 11 godzin temu, auraa napisał: A Ja godzinę temu zostałam babcią!!!!!!! Doczekałam się wnusi Zosi :) Gratulacje :) 9 godzin temu, Poker napisał: GRATULACJE !!!!! dla całej rodziny i zdrowia dla malutkiej. Quote
auraa Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Dziekuje Właśnie jadę zobaczyć malutką . Quote
Tyśka) Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Gratuluję :) niech zdrowo się chowa :) Quote
Recommended Posts