Alaskan malamutte Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach. To ogłoszenie nie jest promowane... https://www.olx.pl/oferta/max-wesoly-energiczny-pies-do-adopcji-CID103-IDvpwRF.html Ewa, czy jakiś sugestie co do zmiany miasta? Quote
Ellig Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 14 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach. To ogłoszenie nie jest promowane... https://www.olx.pl/oferta/max-wesoly-energiczny-pies-do-adopcji-CID103-IDvpwRF.html Ewa, czy jakiś sugestie co do zmiany miasta? Maksio ma ogłoszenia na Będzien (OLX) i na Katowice (Gumtree) Quote
Anecik Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 11 minut temu, Ellig napisał: Maksio ma ogłoszenia na Będzien (OLX) i na Katowice (Gumtree) Proponuję zmienić z Będzina na Katowice na olx Quote
Alaskan malamutte Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Proponuję zmienić z Będzina na Katowice na olx Katowice olx ma u mnie https://www.olx.pl/oferta/max-wesoly-energiczny-pies-do-adopcji-CID103-IDvpwRF.html tylko nie jest wypromowane.... Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Bardzo Was przepraszam za nieobecność. Nie mam kiedy zajrzeć, tyle pracy:( Zaraz wyróżnię ogłoszenie na Katowice Maksiowi. Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2018 Author Posted October 7, 2018 Maks zasiedział się trochę u Anecik, a my tymczasem mamy nową podopieczną. Zapraszamy serdecznie choćby z dobrym słowem do maluszka:) Quote
Ewa Marta Posted October 8, 2018 Author Posted October 8, 2018 Ale super domek się odezwał.... Przeszli maglowanie i pytania i teraz przyjadą poznać Maksa. Bardzo prosimy o mocne trzymanie kciuków, bo dom skrojony dla tego szaleńca:) Aktywny, traktujący jego ADHD jako atut:) Państwo mają umówić się na wizytę i jeśli Maks okaże się "tym" psem, zrobimy wizytę PA. Aż sie boję zapeszyć.... 3 1 Quote
Figunia Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Cichutko, by licho nie uslyszalo, ale mocno zaciskam... 1 Quote
Ellig Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 2 godziny temu, Anecik napisał: KCIUKI!!! Jutro o 18.00 Trzymamy bardzo mocno! 1 Quote
MALWA Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 I ja dołączam się do kciukających za Maksia i wizytę PA :) 1 Quote
Tyśka) Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Ale byłoby SUPER EXTRA! kciuki na pokład!! /Piękny... zachwycający Maksio... no nie może być inaczej, zachwyci... :) / Quote
Ellig Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 11 godzin temu, Anecik napisał: Piękne zdjęcia Maksia :) Quote
Anecik Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 12 minut temu, Ellig napisał: Piękne zdjęcia Maksia :) Mam nadzieję że już nie będą potrzebne na olx :D 1 Quote
Ellig Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 4 godziny temu, Anecik napisał: Mam nadzieję że już nie będą potrzebne na olx :D Ja też mam taką nadzieję :) Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Im bliżej godziny 18, tym bardziej jestem zestresowana.... Quote
Figunia Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Czekam z zapartym tchem. .. Już chyba wiadomo co i jak... Quote
Joanienka Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Ale piękny pies! Prawie jak mój Yoru... ;) Quote
Recommended Posts