Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam że dopiero dzisiaj ale znowu mnie mniej na dogo - już piszę co u dziarskich dziadeczkó.

Lapiś już w nowym miejscu, bardzo dziękuję Anecik za opiekę nad nim :).

U kikou Lapi ok., chociaż jeszcze trochę niepewny nieśmiały, potrafi sam wyjść z domu ale jeszcze nie potrafi sam wrócić, Kasia musi go co jakiś czas przyprowadzać.Do ludzi i innych piesków macha ogonkiem.

Kasia pisała że jest przeuroczy :D.

Natomiast Pysiek na powitanie fuknął na niego.

I w ogóle Kasia pisze że Pysio to jest teraz u nich  "kierownik zamieszania" :D, wszędzie wściubia nosek.

Posted
26 minut temu, Onaa napisał:

U kikou Lapi ok., chociaż jeszcze trochę niepewny nieśmiały, potrafi sam wyjść z domu ale jeszcze nie potrafi sam wrócić, Kasia musi go co jakiś czas przyprowadzać.Do ludzi i innych piesków macha ogonkiem. 

Rozczulające to jest:)

Posted
Dnia 19.09.2018 o 21:19, Onaa napisał:

Natomiast Pysiek na powitanie fuknął na niego

Myślałam, że dziadeczki będą się trzymać razem, a tu masz, taki afront :)

Posted
Dnia 20.09.2018 o 19:24, Aska7 napisał:

Czy moja wrześniowa dotarła ?

Asiu dzisiaj najpóżńiej jutro zrobię rozliczenie, przepraszam za opóżnienie i bardzo proszę o cierpliwość Ciebie i wszystkie osoby wspierające nasze dziadeczki.

Dnia 20.09.2018 o 23:04, elik napisał:

Myślałam, że dziadeczki będą się trzymać razem, a tu masz, taki afront :)

U Anetki Pysiolek też fukał na Lapisia, łobuzek ;).

Przed chwilą, Anecik napisał:

Rozliczenie Lapisia

160 - hotel

220 - transport do kikou

---------------------------------------

380 zł

Powodzenia Dziadeczki :)

Bardzo dziękuję Anetko za całą opiekę nad Lapisiem :).

Posted

Pysiulek trzyma formę, (dopiero teraz bedziemy umawiać sie na zabieg bo ostatnio odchodził jeden kolega i ciezko było myśleć o innych sprawach :-( ) Pysio uwielbia samochód jak tylko zobaczy otwarte drzwi zaraz czeka na wycieczkę. 

20180922_153812_Film3-1.jpg

20180922_161054_Film3-1.jpg

• Like 1
Posted

Cerowany ;-) Lapiś nie jest taki bystry jak Pysiek - dopiero wczoraj czy przedwczoraj zauważył kota....i szczekal ze dwie godzinki (Mieszkaja z nami dwie kicie.)

Jest codziennie śmielszy, już przychodzi sam, wchodzi zaglada i ucieka. Musze go na noc zamykac w głębi domu bo boję się że wyjdzie w nocy i zaśnie gdzieś na dworze.

20180920_175748_Film3-1-1.jpg

20180920_175841_Film3-1-1.jpg

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, kikou napisał:

Ale swoj rozumek ma. ;-)

Ostatnio takie oto "poslanko" sobie znalazł. 

20180920_203509_Film3-1.jpg

Lapisiek kochany - on u mnie w koszyczku spał to może mu się skojarzyło :) Ale jaki dzielny, przecież ten koszyk niewiele niższy od Lapisia a łapinki Lapisiowe króciutkie przecież. Kochany maluniek...

Posted

Kikou bardzo dziękuję za relację i fotki, takie ciekawe ujęcia z życia naszych dziarskich dziadeczków. Obydwa ją przekochane :D.

Lapiś jest bardziej delikatny, pewnie jeszcze troszkę potrzebuje czasu żeby się poczuć jak u siebie. A w tym "posłanku" wygląda jak szczeniaczek :).

A Pysiek uroczy :) , ona ma taki pyszczek w wyrazem. I teraz skoro to pies samochodowy ;) to chyba trzeba będzie szukać nie domku tylko z ogródkiem ale raczej domku z samochodem :D.

Psiaczki dostały pieniążki od:

Aski70heart.gif (100zł),

jaguski 0heart.gif(25zł)

i helli 0heart.gif (75zł)

- bardzo dziękujemy :).

Miłej niedzieli Wszystkim, którzy towarzyszą Lapisiowi i Pyśkowi :).

Posted

Dobrze czytać takie pozytywne wieści o wspaniałcyh psiulach w kwiecie wieku! Pysiek jest rewelacyjny, charakter ma zdecydowanie wyrazisty ;), a Lapiś to rozczulający nieśmiały przytulak. Każdy z nich cudowny w swoim rodzaju :))

• Like 1
Posted

U nas urwanie głowy..., Lapiś jak sie juz całkiem przełamał łobuzuje. Biega za kotami i autentycznie poluje. Koty w szoku, jednego nawet trochę pokąsał zanim doskoczyłam. Caly dzień biega za kotami szczeka i usiłuje zjeść kotki. A kiedy te usiądą gdzies wyżej szczeka i podskakuje...

Trochę teskno mi do tych pierwszych dni kiedy był taki nieśmiały biedaczek.. ;-)