Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, Nesiowata napisał:

Kciuki i łapki mamy zaciśnięte cały czas.

A te adresatki są faktycznie diabła warte.  

Kiedyś Poker radziła aby polakierować lakierem do paznokci to nie będzie się rozkręcała ale ja także im nie wierzę,na bank jest lepsza grawerowana z dwóch stron z pełnymi danymi.

Posted
18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Bogduniu, o tym samym pani mówiłam, więc mają zamówic taką grawerowaną. Poza tym maluch będzie zaczipowany wkrótce. 

Cały czas mówię o szeleczkach, zabezpieczaniu i takie tam...mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze. Bardzo sie stresuję...

Joasiu wiem ,że nie jest to łatwe ale trzeba wierzyć,ze będzie dobrze. Inaczej byśmy na głowę dostały :/

Będziemy trzymać kciuki za to aby rodzinka okazała się najnajnja :D

6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Po spacerku obowiązkowa porcja miziania i przytulania

IMG_20180727_104921.jpg

Co za uśmiech ;)

Posted
9 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Kap, płak, płak, kap,... Alaskan płaka z tęsknicy :)))

Oj płaka, płaka... ale też wie, że tam gdzie pojechał będzie mu bardzo dobrze. Pani Ewa z ogromnym sercem i wrażliwością do zwierząt. Koko poszedł z nią na spacer jakby od zawsze się znali. Mam obiecane zdjęcia i info na bieżąco. Już jestem zaproszona na kawę. 

Oj trudne te rozstania, zwłaszcza jak się ma psiaczka pod ręką...

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
Dnia 26.07.2018 o 23:20, b-b napisał:

Fajnie,że już się szykują :)

W sobotę choć w pracy będę myślami przy Was :)

U nas ta adresatka ciągle sie sama rozkręcała aż w koncu pewnego dnia wróciliśmy ze spaceru bez zawartości i jednej części.

Ja też przerobiłam to razy kilka, a teraz od wielu lat zamawiam na allegro adresówkę metalową z wygrawerowanym imieniem psiaka obiecaną nagrodą i numerami telefonów. Adresówka jest przynitowana do szelek i nie ma takiej możliwości, żeby psiak ją zgubił.

Ostatnio zamawiałam kilka na raz, bo do letnich i zimowych szelek więc gratisowo dostałam adresówkę w kształcie łapki z wygrawerowanym moim numerem telefonu, zawieszam ją moim tymczasom i długopis z wygrawerowanym moim imieniem.

Zasłoniłam wygrawerowane numery tel.

20180728_165634.thumb.jpg.25b47f6f7f1662880f874d72ea34af39.jpg

Link do tego dostawcy. Nie wiem czy nadal oferuje takie gratisy, ale jak widać adresówki do przynitowania dalej wyrabia.

https://allegro.pl/identyfikator-grawer-na-obroze-dla-psa-gratis-i5051531334.html

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Ja też przerobiłam to razy kilka, a teraz od wielu lat zamawiam na allegro adresówkę metalową z wygrawerowanym imieniem psiaka obiecaną nagrodą i numerami telefonów. Adresówka jest przynitowana do szelek i nie ma takiej możliwości, żeby psiak ją zgubił.

Ostatnio zamawiałam kilka na raz, bo do letnich i zimowych szelek więc gratisowo dostałam adresówkę w kształcie łapki z wygrawerowanym moim numerem telefonu, zawieszam ją moim tymczasom i długopis z wygrawerowanym moim imieniem.

Zasłoniłam wygrawerowane numery tel.

20180728_165634.thumb.jpg.25b47f6f7f1662880f874d72ea34af39.jpg

Link do tego dostawcy. Nie wiem czy nadal oferuje takie gratisy, ale jak widać adresówki do przynitowania dalej wyrabia.

https://allegro.pl/identyfikator-grawer-na-obroze-dla-psa-gratis-i5051531334.html

Pokażę pani stronę, dziękuję Elu. 

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Pokażę pani stronę, dziękuję Elu. 

Można zamówić adresówki różnych rozmiarów i kształtów i w różny sposób przytwierdzane do szelek, czy obroży.

Posted
13 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Tak chłopczyk czekał na Koko

PART_1532767409894.jpeg

Babcie dopisał....hahaha :)

Powodzenia Koko w nowym domku.

• Like 1