Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jacy cudni Panstwo !

jak przecudny Irysiu

o mattuniu

ale serca uradowane nasze

bardzo bardzo stokroc pozdrawiam

i sciskam za spokojne piekne

pelne dobra

Podobny obraz

zycie

dla Panciow i Irysia

• 2 weeks later...
Posted

Nie ma sie czego obawiać,tylko cieszyc,ze psinka znalazła taki dobry dom

wszystko jest pod kontrola

Irysek chodzi na spacerki w szelkach,jest podziwiany i glaskany przez osoby zachwycone uroda psiaczka

nadal śpi z pancią,jest w nia wpatrzony, pan tolerowany

kuli sie przy gwałtowniejszych ruchach,po prostu strach,pancia robi co może ,zeby zapomniał o przeszłości

Irysek uwielbia smażone jajka,dostaje ocipinkę,apetyt wrócił

na działce wypuszczany jest ze smyczka,jest posłuszny,nie oddala sie,przybiego na zawołanie,zawsze jest blisko swojej pani

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Wspaniałe wieści przynosisz, Dora. Mimo wszystko poprosiłabym Państwa, aby kupili chociaż Iryskowi adresówkę... Strzeżonego Pan Bóg strzeże... Jakby coś się stało, tfu tfu, to potem każdy będzie pluł sobie w brodę, że Irysek nie ma chipu (bo chyba nie ma?) ani adresówki, ani żadnej innej formy identyfikacji.

Posted
21 godzin temu, teresaa118 napisał:

poszlo pare groszy na dlug Iryska na konto Murki, bedzie wszystko dobrze

Dziekuje bardzo:)

Myślę,ze dług będzie spłacony:)  a nadwyzka dla Dysi,w poniedziałek czeka ja operacja i związane z tym koszty,ale oby tylko wszystko było dobrze

Posted
Dnia 20.09.2018 o 11:39, Murka napisał:

No to rozliczenie końcowe, oby tym razem ostatnie:)

Stan konta na 5 wrzesień wynosił -54,28 zł

+50 zł Filipki

-93,50 zł hotelowanie 6-16.09

Pozostałość po hotelowaniu Iryska wynosi -97,78 zł.

Otrzymałam wpłatę 60 zł od teresaa118, tak więc dług obecnie wynosi (-97,78 zł + 60 zł) -37,78 zł.

Posted
11 godzin temu, Murka napisał:

Otrzymałam wpłatę 60 zł od teresaa118, tak więc dług obecnie wynosi (-97,78 zł + 60 zł) -37,78 zł.

8 godzin temu, Madie napisał:

Jutro wpłacę tę końcówkę na Wasze konto  i to zakończy nasz dług u Ciebie za Iryska

Bardzo dziekuje:) Irysek bez długu:)

Posted

Irysek w swoim domku,jest szcześliwy i kochany 

dziekuję wszystkim za pomoc finasowa,za obecność na watku,za uratowanie psiaka:)

oczywiście jestem w kontakcie z DS ,i jak bedą nowe zdjecia to pojawia sie na wątku.

Posted
Dnia 17.10.2018 o 20:25, Murka napisał:

Otrzymałam wpłatę 38 zł od Madie:) Także długu już nie ma.

Nadpłatę 0,22 zł przekazują na Dysię.

Posted

Skoro dzięki dobroci cioteczek długu Iryska nie ma , to kaskę z bazarku zbieraną na Iryska przekażę na Dysię, pierwszy przelew poleci w weekend

Posted
7 godzin temu, sharka napisał:

Skoro dzięki dobroci cioteczek długu Iryska nie ma , to kaskę z bazarku zbieraną na Iryska przekażę na Dysię, pierwszy przelew poleci w weekend

Bardzo dziękuję sharka:) Dysię w poniedziałek czeka operacja,koszt napewno będzie duży,ale najważniejsze,zeby wszystko sie udalo.

• 4 weeks later...