Chandler Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kahoona napisał(a): i nie ma się co obrażać - odpowiadaj jak człowiek i nie doszukuj się intryg wiesz, że Emir również planował zabrać tego psa - my zrobilibyśmy takie badania, dlatego dziwne jest dla mnie, gdzie wy go leczycie O rany! A ja się zastanawiałam, o co znowu chodzi...:lol: Quote
kahoona Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Chandler napisał(a):O rany! A ja się zastanawiałam, o co znowu chodzi...:lol: nam o psa, a Tobie? znów będziesz wojować, bo logo Emira się pojawiło? uczciwie sobie odpowiedz czy nie zrobiłabyś temu psu badań? cóż dziwnego jest w takich pytaniach? Quote
Chandler Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kahoona napisał(a):nam o psa, a Tobie? :cool3: kahoona napisał(a):znów będziesz wojować, bo logo Emira się pojawiło?? :lol: kahoona napisał(a):uczciwie sobie odpowiedz czy nie zrobiłabyś temu psu badań?? Zrobiłabym. kahoona napisał(a):cóż dziwnego jest w takich pytaniach? Masz rację - "w takich pytaniach". EOT Quote
kahoona Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Chandler napisał(a)::cool3: :lol: Zrobiłabym. Masz rację - "w takich pytaniach". EOT ja też bym zrobiła takie badania, bo chodziłoby mi o psa - nie ma więc między nami nieporozumień Quote
ANETTTA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zamiast tych przepychanek ... krótka inf o psie badaniach przeswietleniach i cicho na watku .......:angryy::angryy::angryy: wszyscy spokojni ......na pare dni Quote
Mike i Morgan Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To oczekujemy na te wieści o nim:loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Mike i Morgan napisał(a):To oczekujemy na te wieści o nim:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 black_cat napisał(a):ale sweet :loveu: I znowu Cię cytuję - Black cat ! ;) Dobre dobre ! :evil_lol: Quote
kako80 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 czy cos wiadomo? rtg, usg, morfologia? czy ktos bedzie wystepowal jako oskarzyciel posilakowy przeciwko facetowi? czy wiadomo co z sunia bernardynka na jego posesji? Quote
Maupa4 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='black_cat']ale sweet :loveu: To ja ze swojej strony przypomnę, że wątek jest moderowany. Quote
Asior Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kako80 napisał(a):czy cos wiadomo? rtg, usg, morfologia? czy ktos bedzie wystepowal jako oskarzyciel posilakowy przeciwko facetowi? czy wiadomo co z sunia bernardynka na jego posesji? tak SE mozemy pytać, ale jak widać odpowiedzi niet :shake: Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 I jak wyniki ?? Wiadomo już coś? Martwimy się :-( Quote
iwi10 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja już się nawet nie pytam tylko cierpliwie czekam:cool1: Quote
black_cat Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Maupa4']To ja ze swojej strony przypomnę, że wątek jest moderowany. A to przypomnienie jest dla mnie czy dla kogo? A jeśli dla mnie to w związku z czym? Quote
Maupa4 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='black_cat']A to przypomnienie jest dla mnie czy dla kogo? A jeśli dla mnie to w związku z czym? Nie - nie dla Ciebie. Tak "ogólnie" przypominam. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Paulina_mickey napisał(a):I jak wyniki ?? Wiadomo już coś? Martwimy się :-( Co z bernardynem , czy wiadomo coś więcej ? Quote
ANETTTA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Maupa4']Nie - nie dla Ciebie. Tak "ogólnie" przypominam. a ja nie wiem o co chodzi jasniej prosze ... co z CEZAREMMMMMMMMM to mnie interesuje najbardziej :mad: Quote
gagata Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Trzeba uzbroic się w cierpliwość, by PiSdZ zdążył psa wyciągnąć z ukrycia, wykąpać i nakręcić filmik,,,, Quote
Saint Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Gagata - idź - pomóż xxxx uśpić kilka kolejnych psów "ludojadów terroryzujących miasto" zamiast takie głupoty pisać. Quote
black_cat Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Maupa4']Nie - nie dla Ciebie. Tak "ogólnie" przypominam. Aha, no to ok :):razz: Quote
ARKA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Saint']Gagata - idź - pomóż xxxx uśpić kilka kolejnych psów "ludojadów terroryzujących miasto" zamiast takie głupoty pisać. ;)asty tez byly zabite-jak to mawia andzia-i andzia jakos sie nie pieklila..czy ona kocha asty czy sama siebie?:evil_lol: Jakbys nie wiedzial gdzie szukac to tu: http://www.dogomania.pl/forum/11415734-post467.html Quote
Recommended Posts