Jump to content
Dogomania

**Bernardyn** CIĄGNIĘTY ZA AUTEM PRZEZ 4 KM !!!!!! PiSdZ ... Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja się odważyłam wejść na watek biednego i psa. I co ? :crazyeye:
Same przepychanki od kilku postów, co może rzeczywiście zniechęcić nowych użytkowników dogo i nie tylko :shake:

Posted

[quote name='Mike i Morgan']Słońce już zaszło a info dalej nie ma:mad:

Ale weekend chyba się jeszcze nie skończył ?

I to jest chyba kolejny przykład na temat "czytania tekstu ze zrozumieniem".

Poza tym chyba pretensje o brak informacji to raczej nie do mnie - to nie jest MÓJ wątek.

Posted

Mike i Morgan napisał(a):
Słońce już zaszło a info dalej nie ma:mad:

Ale jeszcze jasno i Weronia pewnie kupki szufluje , albo czas karmirnia zwierzakow jest ,albo czas czesania jest .
Wiecznie wracamy do tego czasu :roll:.

Posted

[quote name='Maupa4']Ale weekend chyba się jeszcze nie skończył ?

I to jest chyba kolejny przykład na temat "czytania tekstu ze zrozumieniem".

Poza tym chyba pretensje o brak informacji to raczej nie do mnie - to nie jest MÓJ wątek.

No to skoro to nie twój wątek to nie broń Weroni za jej brak odpowiedzialności:shake:
Ja tez jestem wolontariuszem w schronie i jakoś mam czas na wszystko a nie tłumacze się każdemu jego brakiem:shake:
Czyli mamy czekać na te info do godziny 24.00 a potem dopiero się upominać o nie jak ich nie poda dziwne metody są na tym watku podawania info.:shake:

Posted

Wolontariusz, a " wolontariusz" to roznica. Niektorzy tylko od czasu do czasu pieski miziaja, przychodza do schronu lub przytuliska wymalowane , jak na dyskoteke, na wysokich obcasikach, a niektorzy w gumiakach zapierniczaja od rana do nocy przy psiakach. I nie maja czasu, aby siedziec przy computerze. Weronia, masz moje cale uznanie, jak i PiSdZ.:loveu:

Posted

[quote name='pajunia']Wolontariusz, a " wolontariusz" to roznica. Niektorzy tylko od czasu do czasu pieski miziaja, przychodza do schronu lub przytuliska wymalowane , jak na dyskoteke, na wysokich obcasikach,

Prawde mowiac nic malowanie nie ma do rzeczy, owszem jak nawet przychodza tak ubrane to mają ubranie do zmiany, w schronisku.
Nie kazdy kto pomaga psom musi wygladac jak łachmaniarz na ulicy.
Kazdy kto przychodzi do schroniska wie, ze stykac sie moze z roznymi chorobami wiec conajmnie buty stosowne ma w zapasie.
Ja widzialam pracownice schronow natomiast co mają tipsy" jak trza":razz:

Nie jestem za tym aby wolontariusze musieli wywalac 'g..." od tego jest personel wlasnie schroniska, za to im placa a wolontariat jest wlasnie od miziania, socjalizacji psow, to jest najwazniejsze dla psa wlasnie, po przejsciach, do adopcji. Uczenie chodzenia na smyczyy, przebywania wsrod roznych ludzi. Jak ktos lubi robic inne prace, fizyczne np: g....sprzatanie, mycie naczyn, niech robi to ale dobrowolnie.

Kazda praca na rzec zwierzat schroniskowych jest bezcenna i wazna, nawet robienie tylko zdjec i oglaszanie psow do adopcji. Dziwie sie, ze tak podchodzisz do wolontariatu, wybiorczo:shake:
Ta panienka na obcasach i wymalowana moze np. zaproponwac raz w tygodniu pomoc z transportem. Odrzucisz to bo ma obcasy i jest wymalowana?:roll:

Posted

A ja mam taką małą sugestię, może Maupa4 jako osoba nadzorująca wątek pousuwasz te nie potrzebne posty, przepychanki słowne itd. Tak aby zostało tylko to co jest z bernardynem bezpośrednio związane. :cool3:
To taka mała sugestia :oops:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A ja mam taką małą sugestię, może Maupa4 jako osoba nadzorująca wątek pousuwasz te nie potrzebne posty, przepychanki słowne itd. Tak aby zostało tylko to co jest z bernardynem bezpośrednio związane. :cool3:
To taka mała sugestia :oops:Hi, to zostanie tylko pierwszy post....

Posted

pajunia napisał(a):
Wolontariusz, a " wolontariusz" to roznica. Niektorzy tylko od czasu do czasu pieski miziaja, przychodza do schronu lub przytuliska wymalowane , jak na dyskoteke, na wysokich obcasikach, a niektorzy w gumiakach zapierniczaja od rana do nocy przy psiakach. I nie maja czasu, aby siedziec przy computerze. Weronia, masz moje cale uznanie, jak i PiSdZ.:loveu:

Po pierwsze to jestem chłopakiem i nie ubieram sie tak jak mówisz:eviltong:
A po drugie jeżeli ty tak się ubierasz do schronu to twój problem ja tam chodzę by pomagać jak się tylko da i jak najdłużej :multi:
A Weronia niech nie robi z siebie taka psią Matkę Teresę bo nie uwierzę że siedzie w schronie od rana do późnej nocy i nie ma czasu by nawet wejść na kompa na 5 minut i dodać nowych fotek i info. o psie :shake:
Skoro nie ma na to czasu to niech przekaże ten wątek komuś kto ma więcej czasu wolnego.

Posted

A po drugie jeżeli ty tak się ubierasz do schronu to twój problem

Drogo Panie!!! Ja nie musze chodzic do schronu i sie tam tak ubierac, ja mieszkam tam prawie 6 miesiecy w roku, prowadzac nasze przytulisko i Fundacje. A jesli juz ktos, jako wolontariusz do nas chce przyjechac, to nie tylko, aby miziac psiaki, ale aby przy nich tez pomagac.
A zreszta, mam co innego do roboty. Kloccie sie dalej.:evil_lol:

Posted

pajunia napisał(a):
A jesli juz ktos, jako wolontariusz do nas chce przyjechac, to nie tylko, aby miziac psiaki, ale aby przy nich tez pomagac.

Ok. rozumiem ale nie kazdy wolontariusz 'na dzien dobry" chyba o tym wie,co Ty bys sobie zyczyla.
Dwa, w Polsce( i na swiecie tez) istniej ustawa o wolontariacie i to dziala w dwie strony. Masz regulamin wolontariatu, co gwarantujesz wolontariuszom? Sa wymagania ale sa tez i zobowiazania!
My sie o wolontariat nie klocimy. Ty nagle, "ni z gruszki ni z pietruszki" poruszylas temat wolontariatu:roll:

Posted

[quote name='Maupa4']Weroniu - weekend minął.
Nie dotrzymałaś słowa.

:roll: i jakie wnioski? Co dalej Maupa4, zamkniesz wątek, dasz punkty karne?:roll:
Powiem szczerze, jest to wszystko naprawde smieszne a zarazem smutne.
Po co takie watki rzucane w eter??PiSDZ uratowal psa, no niezla reklama, moge taki watki plodzic 10 na dzien, jaki sens ich istninia i logika, kiedy o psie ZERO info!! Na dogo jest wystarczajaca rzesza "informatorow"z PiSDZ aby podawac info na biezaco!!

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: i jakie wnioski? Co dalej Maupa4, zamkniesz wątek, dasz punkty karne?:roll:
Powiem szczerze, jest to wszystko naprawde smieszne a zarazem smutne.
Po co takie watki rzucane w eter??PiSDZ uratowal psa, no niezla reklama, moge taki watki plodzic 10 na dzien, jaki sens ich istninia i logika, kiedy o psie ZERO info!! Na dogo jest wystarczajaca rzesza "informatorow"z PiSDZ aby podawac info na biezaco!!

Nastał ranek a info dalej nie ma:shake:
Zgadzam się z tobą ARKA powinni go zamknąć albo ukarać Weronie :mad:
To jest totalne olewanie ludzi z dogo narobiła szumu a teraz się nie odzywa.Może w tym PiSDZ są jacyś bardziej odpowiedzialni ludzie co jakieś info podadzą :cool3:

Posted

Info faktycznie nie ma,ale szczerze mówiąc,nie wierzyłam,że sie pojawi..
Natomiast zamknięcie wątku spowoduje to,że benio juz całkowicie gdzies zniknie i nikt sie jego losem nie zainteresuje.

Posted

gagata napisał(a):
Info faktycznie nie ma,ale szczerze mówiąc,nie wierzyłam,że sie pojawi..
Natomiast zamknięcie wątku spowoduje to,że benio juz całkowicie gdzies zniknie i nikt sie jego losem nie zainteresuje.

A może on już zniknął lub umarł i głupio im się przyznać że nie uratowali go ??
:shake: