Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze jakes bzarki, moze jakies allegro cegiełkowe.

Lecznica jest, opieke tez miałby zapewniona, tylko niestety nie udzwigniemy kosztów, moze razem nam sie uda.
Musimy sie spieszyc.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ogłoszeń rzeczywiście nie ma co robić,ale allegro cegiełkowe jak najbardziej!
Wyróżnione i pogrubione!I najlepiej na 14dni.

Czy ktoś może je zrobić?:oops:

Czy ktoś może zrobić allegro cegiełkowe...wyróżnione i pogrubione na 14dni????

Posted

Dziewczyny, napiszcie bardziej szczegółowo jaki jest plan i możliwości. Ile potrzeba na leczenie? Ile kosztowałoby w klinice? Przede wszystkim - czy widzial go wet i jaka jest diagnoza i rokowania?
Czy wiadomo co się psu stało?
Czy jako fundacja mozecie wystawić aukcje cegiełkową?

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, mogę zrobić allegro cegiełkowe, ale:

1) ktoś musi mi przelać (zadeklarować) 15zł za wystawienie wyróżnionego allegro, ( w przypadku Janki to wystawiłam allegro wyróżnione, pogrubione i podświetlone, opłata 22zł razem),

2) ktoś musi zadeklarować opłatę prowizji

3) co jeśli ktoś będzie chciał dostać dyplom papierowy? pieniądze będą przelewane na podane na konto, a ja muszę je potem za coś wysłać.

Takie tempo, że posty przeskakują. Lara, ile potrzebujesz na początek?

Posted

__Lara napisał(a):

1) ktoś musi mi przelać (zadeklarować) 15zł za wystawienie wyróżnionego allegro, ( w przypadku Janki to wystawiłam allegro wyróżnione, pogrubione i podświetlone, opłata 22zł razem),

3) co jeśli ktoś będzie chciał dostać dyplom papierowy? pieniądze będą przelewane na podane na konto, a ja muszę je potem za coś wysłać.

zaplacé 22zl za allegro wyróznione plus prowizjé. Ile to bédzie razem za np. 100 cegielek?

Posted

Posted

Prawda jest taka, ze przedewszystkim liczy sie czas.
Psa ogladał jeden wet, ale uwazam ze nie nalezy sie sugerowac ta diagnoza, orzekl, ze pies nie zarosnie prawdopodobnie.
W schronie nie ma szans na adopcje, na wyleczenie rowniez przy tej ilosci psów, raczej nie.
Jest lecznica, w ktorej sa miejsca.
Kosztów leczenia nie znamy, zalezy od tego jaka bedzie diagnoza.
Potem pozostaje koszt hotelowania to okolo 300 złotych miesiecznie.
O charakterze psa mozemy powiedziec tylko tyle, ze narazie jest maksymalnie przerazony.
Jego kondycja ogolna tez pozostawia wiele do zyczenia.
Byc moze okaze sie, ze to nie tylko skóra bedzie wymagala leczenia.
Przydało by sie to cegiełkowe alllegro.
Jesli jest to koszt 22 złotych to ja pokryje ten koszt.

Posted

emilia2280 napisał(a):
zaplacé 22zl za allegro wyróznione plus prowizjé. Ile to bédzie razem za np. 100 cegielek?

Hmmm...np. przy aukcji Cygana z Rzeszowa jak poszło ok. 250 cegieł to była prowizja ok.40zł. Myślę żeby narazie mi przelać te 22zł, a za prowizję + ew. koszty wysyłki dyplomów później, jak już będzie wiadomo. Ważne Emilio, że się zadeklarujesz, mi to starczy :) Może być?

Posted

olgaj napisał(a):

Jesli jest to koszt 22 złotych to ja pokryje ten koszt.

To może Ty zapłacisz za wystawienie, a Emilia za prowizję + ew. koszty wysyłki dyplomu?