Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z transportem damy jeszcze znac. Jak juz wiemy mniej wiecej kiedy to mozna zacząc myslec. Chciałabym tylko wiedziec dokłądnie w który dzien moze zawitac,bo to czasem wazne przy ustalaniu transportu.
Jesli chodzi o karme,to nie musi byc na jakiejs specjalnej,ważne zeby jadł jedną karmę. Teraz jest na Purinie.
Co do stanu jego skóry to dowiem sie wszystkiego dokładnie i przekaże wiesci.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alez Arielkowi ładnie śierść odrasta! I jeszcze za tydzien sie przeprowadza do Ani :loveu: Wspaniałe wiadomości.
Aniu, cieszę sie, że kolejna bieda jedzie do ciebie na wakacje. Arielek oszaleje ze szczęscia na tych twoich łąkach i parowach :-)

Posted

Aniu, zobaczysz, jak on potrafi się cieszyć! I dupką, i całym sobą!
Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie u ciebie! Odkleszczany chyba nie był. Dowiem się i ewentualnie mu zafunduję.
Już nie jest taki przeraźliwie chudy. On ma taką sylwetkę. To taki doberman-miniaturka!

Posted

Ale golutką poopcie ma Arielek :cool3:.
Jak to dobrze, że już wszystko z nim dobrze, a taki biduś był.
Teraz Arielek po swój kochający domek idzie :) !

Posted

Jak on ładnie porósł :loveu: widać, że już jest lepiej :D

Dziewczyny, to dyplomy będą dopiero wysyłane? bo ktoś się mnie już pytał o nie, bo jeszcze nie dostał.

Posted

o kurcze, ale Arielkowi szczecinka porosła:multi: wygląda już znaaacznie lepiej:loveu:
faktycznie, na to tałatajstwo - kleszcze, to zabezpieczyć go trzeba obowiązkowo, żeby go znów jakieś choróbsko nie dopadło;)

Nawet nie tyle, że chce offować ale muszę się Wam tu wszystkim pochwalić, bo może ktoś będzie zainteresowany, tak jak ja byłam i się nie zawiodłam:cool3::cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/koszulki-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-do-30-04-na-zywiec-130855/

Kupiłam sobie tutaj dwie koszulki z długim i krótkim rękawem i są po po prostu świetne:multi::multi::multi: a dookoła same szalone ciotki i wujkowie, więc któż z nich by nie chciał mieć takiej koszulki:evil_lol:

Posted

ale Arielek wypieknial:loveu:

przytyl i w ogole taki pychol usmiechniety

..moj bruno tez byl taki mini dobermann jak go wzielismy ze schroniska (nawet wet powiedzial ,ze chartowaty:)-a on taki chudy byl ) teraz to mini rottek :evil_lol:

Posted

monika083 napisał(a):
ale Arielek wypieknial:loveu:

przytyl i w ogole taki pychol usmiechniety

..moj bruno tez byl taki mini dobermann jak go wzielismy ze schroniska (nawet wet powiedzial ,ze chartowaty:)-a on taki chudy byl ) teraz to mini rottek :evil_lol:

słuchaj to masz 3 w 1, skąd takiego wytrzasnelas, bo ja tez chce :evil_lol:

Posted

Ariel z charcika też coś ma! Ale rottkiem to on chyba nigdy nie będzie! Chociaż, przy jego apetycie! :evil_lol:

Przy okazji, dziewczyny, doszła moja kaska? I przypominam stałym darczyńcom, że miesiąc już minął! :lol: Anna Rapp coś się nie pokazuje. Macie z nią kontakt? Synostwu przypomnę jutro. :mad: