Niewiasta_21 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Z transportem damy jeszcze znac. Jak juz wiemy mniej wiecej kiedy to mozna zacząc myslec. Chciałabym tylko wiedziec dokłądnie w który dzien moze zawitac,bo to czasem wazne przy ustalaniu transportu. Jesli chodzi o karme,to nie musi byc na jakiejs specjalnej,ważne zeby jadł jedną karmę. Teraz jest na Purinie. Co do stanu jego skóry to dowiem sie wszystkiego dokładnie i przekaże wiesci. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Transport na 1 maja;) To już niedługo ;) Quote
sonikowa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Alez Arielkowi ładnie śierść odrasta! I jeszcze za tydzien sie przeprowadza do Ani :loveu: Wspaniałe wiadomości. Aniu, cieszę sie, że kolejna bieda jedzie do ciebie na wakacje. Arielek oszaleje ze szczęscia na tych twoich łąkach i parowach :-) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 A gdzie on ma ogonek???:diabloti: Bezie się całą dupką cieszył:loveu: Oby te wakacje u mnie były krótkie!!!!I domek szybko się znalazł. Czy on jest zabezpieczony na kleszcze??? Quote
agata51 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Aniu, zobaczysz, jak on potrafi się cieszyć! I dupką, i całym sobą! Już nie mogę się doczekać, kiedy będzie u ciebie! Odkleszczany chyba nie był. Dowiem się i ewentualnie mu zafunduję. Już nie jest taki przeraźliwie chudy. On ma taką sylwetkę. To taki doberman-miniaturka! Quote
Onaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ale golutką poopcie ma Arielek :cool3:. Jak to dobrze, że już wszystko z nim dobrze, a taki biduś był. Teraz Arielek po swój kochający domek idzie :) ! Quote
__Lara Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jak on ładnie porósł :loveu: widać, że już jest lepiej :D Dziewczyny, to dyplomy będą dopiero wysyłane? bo ktoś się mnie już pytał o nie, bo jeszcze nie dostał. Quote
hanka456 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Arielek zaczyna upodabniać się do psa w aksamitnej szacie. Quote
bico Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 o kurcze, ale Arielkowi szczecinka porosła:multi: wygląda już znaaacznie lepiej:loveu: faktycznie, na to tałatajstwo - kleszcze, to zabezpieczyć go trzeba obowiązkowo, żeby go znów jakieś choróbsko nie dopadło;) Nawet nie tyle, że chce offować ale muszę się Wam tu wszystkim pochwalić, bo może ktoś będzie zainteresowany, tak jak ja byłam i się nie zawiodłam:cool3::cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/koszulki-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-kup-teraz-do-30-04-na-zywiec-130855/ Kupiłam sobie tutaj dwie koszulki z długim i krótkim rękawem i są po po prostu świetne:multi::multi::multi: a dookoła same szalone ciotki i wujkowie, więc któż z nich by nie chciał mieć takiej koszulki:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jejku Arielku jakiś ty cudny :loveu: Jak dobrze, że już za tydzień jedziesz do Ani:multi:! Quote
monika083 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ale Arielek wypieknial:loveu: przytyl i w ogole taki pychol usmiechniety ..moj bruno tez byl taki mini dobermann jak go wzielismy ze schroniska (nawet wet powiedzial ,ze chartowaty:)-a on taki chudy byl ) teraz to mini rottek :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 piękny Ariel :loveu: i podniose przy okazji Quote
_ogonek_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 monika083 napisał(a):ale Arielek wypieknial:loveu: przytyl i w ogole taki pychol usmiechniety ..moj bruno tez byl taki mini dobermann jak go wzielismy ze schroniska (nawet wet powiedzial ,ze chartowaty:)-a on taki chudy byl ) teraz to mini rottek :evil_lol: słuchaj to masz 3 w 1, skąd takiego wytrzasnelas, bo ja tez chce :evil_lol: Quote
agata51 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ariel z charcika też coś ma! Ale rottkiem to on chyba nigdy nie będzie! Chociaż, przy jego apetycie! :evil_lol: Przy okazji, dziewczyny, doszła moja kaska? I przypominam stałym darczyńcom, że miesiąc już minął! :lol: Anna Rapp coś się nie pokazuje. Macie z nią kontakt? Synostwu przypomnę jutro. :mad: Quote
_ogonek_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 agata znowu po nocach sie po dogo szwęda :evil_lol: Quote
hanka456 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dzisiaj jak zwykle Ariel dał popis radości jaka nie może się w nim pomiescić gdy wychodzi na spacer. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 U mnie się wybiega za wszystkie czasy;) Dostał maila,że moga być problemy z dogo-podaje dane do mnie kontaktowe jakby nie dało się wejść do czasu transportu. [email protected] tel 725133141 gg3629676 Quote
agata51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Arielku, serce ty moje, już niedługo będziesz hasał po zielonej trawce! Czy transport już dogadany? Quote
bico Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Błagam, pomocy, grozi mu uśpienie, ma poważne kłopoty z łapami:-(:-(:-( To łagodny olbrzym benek, młody jeszcze, śliczny, nikt tam nie zagląda, on jest taki kochany, poczciwy, to przytulanka, a na serio grozi mu śmierć, nie wiem co robić, każdy go olewa, jestem bezsilna:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-kochany-benek-dysplazja-pomoz-mu-136121/ Quote
agata51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 To ja znowu weekend zamawiam. :lol: Może uda mi się poznać Anię! :multi: 1 maja wciąż jest świętem? Quote
Niewiasta_21 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Tak, transport ustalony. Ania przyjedzie po Arielka osobiście 1 maja. Koszt wyniesie ok 150 zł. Dzisiaj moze uda sie porobic jeszcze troszke zdięc Arielkowi. Quote
Recommended Posts