Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy Ariel jest juz ogłaszany????
Jak nie to chyba mozna zacząć:cool3: wygląda fantastycznie!!
Mówię od razu,że na foty ode mnie trzeba będzie poczekać ok 2 tygodni-aparat mi padł i koło 12 maja mam go odebrać z naprawy:roll:

ps. A może chciałby ktos małego kotecka:cool3: Znalazłam w niedzielę zakatarzonego kościotrupka. Dzis jade do weta- nie wiem czy to kot czy kotka...małe toto..ale strasznie przytulaste- nic się psów nie boi....sliczny pregusek z zieolonymi oczkami do oddania.:cool3:
Mogę w piątek dostarczyc do łodzi:diabloti:

Posted

Arielek został podmieniony! To niemożliwe, że tak pieknie tak szybko wygląda... Cud po prostu! Dziewczyny, gratulacje.
Coś czuję, że nasz czarny chart zmieszany z labkiem nie zagrzeje długo miejsca u Ani :cool3:

Posted

dana napisał(a):
Nasz Arielek jest śliczny ! :loveu::loveu:
Kto podmienił tego pieska ? :crazyeye::crazyeye:

Dobre duszyczki z dogo! :loveu:

Aniu, ile psiaków masz obecnie w hoteliku? Co stosujesz na odkleszczanie?

Posted

Na dzień dzisiejszy sa 3 psiaki z dogo ;) No i 4 Aresik doberman- już sama nie wiem czy on hotelowy czy własny :mad:

Na odkleszczanie stosuje Fripiex albo Frontlain- zależy co po niższej cenie wymolestuję u weta:evil_lol:

Jejku już w piątek ruszamy po Arielka!!!!!:multi:

Posted

Witaj Agatko,
Baaardzo się cieszę ,że udało się wyleczyć Arielka i,że Piesio wraca do zdrowia. Na stronie 2 pewnie są zdjęcia, ale... u mnie otwierają sie niezrozumiałe znaczki, cyferki, literki.
Dziękuję za wszystkie informacje od Ciebie.
Pozdrawiam
Ania

Fotki będą wieczorem. Mam nadzieję, że coś wyszło. Sesje zdjęciowe z Arielkiem to osobna historia - przeważnie znika z kadru. :angryy:[/quote]

Posted

Witaj Aniu! Cieszymy sie, że znów jesteś z nami! :multi: Najnowsze zdjęcia są na str. 73. W piątek żegnamy się z Arielkiem, pewnie już na zawsze. :placz:
Postaram się być i wymiziać go na drogę. Cieszę się, chociaż pewnie będzie mi go brakować.

Posted

Gdzie Ariel będzie mieszkał?

agata51 napisał(a):
Witaj Aniu! Cieszymy sie, że znów jesteś z nami! :multi: Najnowsze zdjęcia są na str. 73. W piątek żegnamy się z Arielkiem, pewnie już na zawsze. :placz:
Postaram się być i wymiziać go na drogę. Cieszę się, chociaż pewnie będzie mi go brakować.

Posted

Aniu, daj takze znac Hani (numer podałam Ci na pw) jak bedziesz dojeźdzac do Łodzi. To Hania wtedy pojedzie do lecznicy.Wiec będą dwie cioteczki,super. Ja niestety nie moge byc, nie dam rady. Ale w lecznicy juz dzisiaj wszystko powiedziałam i reszte przekaże Hani.