Niewiasta_21 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 To tylko dzięki Waszemu wsparciu udało się uratować Arielka. Ten psiak dzięki Wam dostał szanse na nowe życie. Z całęgo serca Wam za to dziękuje :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Czy Ariel jest juz ogłaszany???? Jak nie to chyba mozna zacząć:cool3: wygląda fantastycznie!! Mówię od razu,że na foty ode mnie trzeba będzie poczekać ok 2 tygodni-aparat mi padł i koło 12 maja mam go odebrać z naprawy:roll: ps. A może chciałby ktos małego kotecka:cool3: Znalazłam w niedzielę zakatarzonego kościotrupka. Dzis jade do weta- nie wiem czy to kot czy kotka...małe toto..ale strasznie przytulaste- nic się psów nie boi....sliczny pregusek z zieolonymi oczkami do oddania.:cool3: Mogę w piątek dostarczyc do łodzi:diabloti: Quote
sonikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Arielek został podmieniony! To niemożliwe, że tak pieknie tak szybko wygląda... Cud po prostu! Dziewczyny, gratulacje. Coś czuję, że nasz czarny chart zmieszany z labkiem nie zagrzeje długo miejsca u Ani :cool3: Quote
agata51 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Będę się upierać przy dobku miniaturce. Ew. zmiksowanym z charcikiem. :evil_lol: Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Nasz Arielek jest śliczny ! :loveu::loveu: Kto podmienił tego pieska ? :crazyeye::crazyeye: Quote
agata51 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 dana napisał(a):Nasz Arielek jest śliczny ! :loveu::loveu: Kto podmienił tego pieska ? :crazyeye::crazyeye: Dobre duszyczki z dogo! :loveu: Aniu, ile psiaków masz obecnie w hoteliku? Co stosujesz na odkleszczanie? Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Arielku - piękniejesz w oczach :loveu::loveu::loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Na dzień dzisiejszy sa 3 psiaki z dogo ;) No i 4 Aresik doberman- już sama nie wiem czy on hotelowy czy własny :mad: Na odkleszczanie stosuje Fripiex albo Frontlain- zależy co po niższej cenie wymolestuję u weta:evil_lol: Jejku już w piątek ruszamy po Arielka!!!!!:multi: Quote
Anna Rapp Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witaj Agatko, Baaardzo się cieszę ,że udało się wyleczyć Arielka i,że Piesio wraca do zdrowia. Na stronie 2 pewnie są zdjęcia, ale... u mnie otwierają sie niezrozumiałe znaczki, cyferki, literki. Dziękuję za wszystkie informacje od Ciebie. Pozdrawiam Ania Fotki będą wieczorem. Mam nadzieję, że coś wyszło. Sesje zdjęciowe z Arielkiem to osobna historia - przeważnie znika z kadru. :angryy:[/quote] Quote
olgaj Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Cioteczki bardzo poproszę o plakat Ariela bo mam awarie, zaginął mi gdzie ten plakat. Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witaj Aniu! Cieszymy sie, że znów jesteś z nami! :multi: Najnowsze zdjęcia są na str. 73. W piątek żegnamy się z Arielkiem, pewnie już na zawsze. :placz: Postaram się być i wymiziać go na drogę. Cieszę się, chociaż pewnie będzie mi go brakować. Quote
Anna Rapp Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Gdzie Ariel będzie mieszkał? agata51 napisał(a):Witaj Aniu! Cieszymy sie, że znów jesteś z nami! :multi: Najnowsze zdjęcia są na str. 73. W piątek żegnamy się z Arielkiem, pewnie już na zawsze. :placz: Postaram się być i wymiziać go na drogę. Cieszę się, chociaż pewnie będzie mi go brakować. Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 W hoteliku Ani w Brodnicy. A potem to już w swoim domku. :lol: Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 A gdzie są relacje z wizyt pon/wt/śr? :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cioteczki powiedzcie aby jutro Ariela w lecznicy nie karmili. Chyba ,że bardzo wcześnie rano trochę... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Takie mam plany;) Podaj do siebie tel , to w trasie napisze ci smsa jak nam idzie i o której dotrzemy...bo rozumiem,ze cioteczka przybędzie na pożegnanie Arielka???:cool3: Quote
agata51 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pewnie, że przyjadę się pożegnać! Mam nadzieję, że nie będę ryczeć. :lol: Quote
Niewiasta_21 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Aniu, daj takze znac Hani (numer podałam Ci na pw) jak bedziesz dojeźdzac do Łodzi. To Hania wtedy pojedzie do lecznicy.Wiec będą dwie cioteczki,super. Ja niestety nie moge byc, nie dam rady. Ale w lecznicy juz dzisiaj wszystko powiedziałam i reszte przekaże Hani. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oczywiście powiadomię jak będę sie zbliżała do Łodzi;) Oby tylko nie było takiego upału jak wczoraj i dziś... Gdy z szybkością błyskawicy minie wam niebieskie seicento to bedziemy my:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ruszamy za pół godziny:multi: Trzymajcie kciuki!! Quote
Recommended Posts