Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,lecznica bedzie otwarta. Postaram sie zeby ktos z Fundacji tez był przy odbiorze Arielka,moze ja moze Hania. W dniu wyjazdu lecznica wydrukuje całą historie choroby i lecznia Ariela,moze sie przydac. Ariel niema zadnych szczepień,czy to nie problem?

Na dzien dzisiejszy Arielek kończy dostawac antybiotyk. Katar juz zniknął, niema juz kichania. Praktycznie jest juz zdrowy, nie musi dostawac zadnych leków,jedynie w dniu wyjazdu dostanie kropelki które dodaje sie do jedzenia,są one na siersc. Mozna go bedzie z raz wykąpac ale w zwykłym szamponie dla psów. No i bedziemy czekac az sierść całkowicie odrośnie.
Badania kału tez wyszły w porządku,czekamy na wyniki jeszcze lambri,bo to trwa podobno dłużej.

Arielek to wulkan energii, wstawie zaraz jakies foteczki z dzisiaj.

Posted

Ależ będzie z niego piękniś kiedy sierść w pełni odrośnie.. Niesamowicie sie te psiaki zmieniają, nawet te wyciągnięte z największego koszmaru.
Wakacje u Ani - już za tydzień Arielku, Ulvik da ci wycisk :cool3:

Posted

Kochany Ariel! Przystojniak z niego, prawda? :loveu:

Dziewczyny, jest jeszcze pasza? Pewnie trzeba dokupić, żeby na przyszły tydzień starczyło.
I co z kleszczami? Można wylewać na jego biedną skórę kropelki? Ja stosuję Friprex. Może być?

Proszę, zaktualizujcie finanse Ariela, żeby było wiadomo, na czym stoimy przed wyjazdem do Ani. :lol:

Posted

Żadnych wpłat od ostatniej aktualizacji nie było. Arielek miał 904 zł na koncie. W lecznicy rachunek wynosi na dzień 24.04 198 zł. Transport wyniesie 150 zł. Na Arielka zostanie 556 zł.
Co z osobami które deklarowały stałe wpłaty?
Musimy miec pieniążki na hotel dla Arielka....

Posted

Nie ma problemu,ze Ariel jest bez szczepień- jak się zadomowi, to pojedziemy zaszczepić na spokojnie.
Ale spytajcie o te zabezpieczenie przed kleszczami proszę, bo masa tego, a Ariel ma organizm jednak osłabiony-jeśli można mu zakroplić Fripex to byłoby super.

Widze,że szykuje mi sie nastepny pies z Adhd:diabloti: No nic bede fruwac za nim po łąkach:evil_lol:

Posted

Dlatego pytałam. Mój przelew poszedł ponoć kilka dni temu. Zaraz sprawdzę. Małgosia i Bolek przeleją jutro/pojutrze. Anna Rapp się nie pokazuje na wątku, wysłałam do niej wczoraj PW. Aniu, powinnaś mieć do niej telefon. Zadzwonisz? Był jeszcze MakS. Zaraz napiszę.

Już się dowiedziałam. TŻowi pomyliły się karteczki i nie zrobił przelewu. Zaraz wyśle.

Posted

MakS napisał(a):
jeszcze trochę a będzie profesjonalnym modelem:)
słodki jest-powoli, powoli a wszystko będzie dobrze. jakby trzeba było trochę więcej pieniędzy, dajcie znac. parę groszy zawsze się znajdzie na taką bidę

MakS, nam chodzi tylko o twoją miesięczną deklarację. :lol:

Posted

Oj, troszkę ciągnie na początku spacerku. Każdy by ciągnął po kilkunastu godzinach siedzenia w ciasnej klatce! Potem już nie ciągnie i ślicznie reaguje na szarpnięcia smyczą. Nauczy się. Jaki tam z niego diabełek!
No, ale cichutki i biedniutki to już chyba nie jest. I dobrze!

Posted

[quote name='agata51']...............
No, ale cichutki i biedniutki to już chyba nie jest. I dobrze!

Dokładnie tak !
Bieda Arielka wreszcie się skonczyła :loveu::loveu:
Teraz tylko do kompletu domek i kochający Arielka ludzie :loveu::loveu:

Proszę , zajrzyjcie tutaj
http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-ludzkie-okrucienstwo-ma-granice-iza-uratowana-przed-glodowa-smiercia-136371/#post12187798 :-(