Dana i Muszkieterowie Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Agata dzisiaj o takiej " zwykłej " porze , nie np o 3.49 :evil_lol::evil_lol: Arielek coraz lepiej wygląda , sierść rośnie , chłopak pięknieje i jedzie na pola biegać , super :loveu::multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Agato byłoby super jakby udało nam się spotkać:loveu: Ja poproszę jeszcze o adres gdzie Ariel teraz przebywa-mam nadzieje,ze 1 maja otwarte będzie cały czas aby go zabrać? My pewnie bedziemy ok 13-14. Quote
agata51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ariel jest w lecznicy CM-VET, ul. Rzgowska 205. To całodobowa lecznica, na pewno będzie otwarta. Quote
Niewiasta_21 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Tak,lecznica bedzie otwarta. Postaram sie zeby ktos z Fundacji tez był przy odbiorze Arielka,moze ja moze Hania. W dniu wyjazdu lecznica wydrukuje całą historie choroby i lecznia Ariela,moze sie przydac. Ariel niema zadnych szczepień,czy to nie problem? Na dzien dzisiejszy Arielek kończy dostawac antybiotyk. Katar juz zniknął, niema juz kichania. Praktycznie jest juz zdrowy, nie musi dostawac zadnych leków,jedynie w dniu wyjazdu dostanie kropelki które dodaje sie do jedzenia,są one na siersc. Mozna go bedzie z raz wykąpac ale w zwykłym szamponie dla psów. No i bedziemy czekac az sierść całkowicie odrośnie. Badania kału tez wyszły w porządku,czekamy na wyniki jeszcze lambri,bo to trwa podobno dłużej. Arielek to wulkan energii, wstawie zaraz jakies foteczki z dzisiaj. Quote
sonikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ależ będzie z niego piękniś kiedy sierść w pełni odrośnie.. Niesamowicie sie te psiaki zmieniają, nawet te wyciągnięte z największego koszmaru. Wakacje u Ani - już za tydzień Arielku, Ulvik da ci wycisk :cool3: Quote
agata51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kochany Ariel! Przystojniak z niego, prawda? :loveu: Dziewczyny, jest jeszcze pasza? Pewnie trzeba dokupić, żeby na przyszły tydzień starczyło. I co z kleszczami? Można wylewać na jego biedną skórę kropelki? Ja stosuję Friprex. Może być? Proszę, zaktualizujcie finanse Ariela, żeby było wiadomo, na czym stoimy przed wyjazdem do Ani. :lol: Quote
Niewiasta_21 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Się robi ;) O kleszcze zapytam. Karma jeszcze jest,wiec mysle ze wystarczy. Quote
Niewiasta_21 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Żadnych wpłat od ostatniej aktualizacji nie było. Arielek miał 904 zł na koncie. W lecznicy rachunek wynosi na dzień 24.04 198 zł. Transport wyniesie 150 zł. Na Arielka zostanie 556 zł. Co z osobami które deklarowały stałe wpłaty? Musimy miec pieniążki na hotel dla Arielka.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nie ma problemu,ze Ariel jest bez szczepień- jak się zadomowi, to pojedziemy zaszczepić na spokojnie. Ale spytajcie o te zabezpieczenie przed kleszczami proszę, bo masa tego, a Ariel ma organizm jednak osłabiony-jeśli można mu zakroplić Fripex to byłoby super. Widze,że szykuje mi sie nastepny pies z Adhd:diabloti: No nic bede fruwac za nim po łąkach:evil_lol: Quote
agata51 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dlatego pytałam. Mój przelew poszedł ponoć kilka dni temu. Zaraz sprawdzę. Małgosia i Bolek przeleją jutro/pojutrze. Anna Rapp się nie pokazuje na wątku, wysłałam do niej wczoraj PW. Aniu, powinnaś mieć do niej telefon. Zadzwonisz? Był jeszcze MakS. Zaraz napiszę. Już się dowiedziałam. TŻowi pomyliły się karteczki i nie zrobił przelewu. Zaraz wyśle. Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jak on pięknie wygląda, obrasta sierścią :loveu: Quote
Moniskaa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 http://images39.fotosik.pl/106/bd470cff1442715d.jpg on sie uśmiecha! :loveu: Quote
agata51 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Moniska']http://images39.fotosik.pl/106/bd470cff1442715d.jpg on sie uśmiecha! :loveu: Uśmiecha? On się śmieje całą gębą! Cały jest jedną wielką radością! Aniu, on nie ma ADHD! Ale fruwać będziesz! Quote
MakS Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Moniska']http://images39.fotosik.pl/106/bd470cff1442715d.jpg on sie uśmiecha! :loveu: jeszcze trochę a będzie profesjonalnym modelem:) słodki jest-powoli, powoli a wszystko będzie dobrze. jakby trzeba było trochę więcej pieniędzy, dajcie znac. parę groszy zawsze się znajdzie na taką bidę Quote
agata51 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 MakS napisał(a):jeszcze trochę a będzie profesjonalnym modelem:) słodki jest-powoli, powoli a wszystko będzie dobrze. jakby trzeba było trochę więcej pieniędzy, dajcie znac. parę groszy zawsze się znajdzie na taką bidę MakS, nam chodzi tylko o twoją miesięczną deklarację. :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Agata- dokładnie o taki widok mi chodziło spacerowy jak wrzuciłaś!!:laugh2_2::roflt:Teraz tak chodzę z Tedem i z Aresem-juz nie moge się doczekac Arielka:help1::evil_lol: Quote
Niewiasta_21 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 To juz zupełnie nie ten sam wylękniony pies co na początku. To wcielony diabełek w skórze aniołka :diabloti: Agata51 pieniążki od ciebie juz wpłynęły. Dziękujemy :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ciągnący na smyczy diabełek?:crazyeye: Ktoś tu gdzieś wspominał coś o cichutkim, biednym piesku? Czy to nie ten wątek?:diabloti::evil_lol: Trzymaj się diabełku- jeszcze trochę!!:multi: Quote
agata51 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Oj, troszkę ciągnie na początku spacerku. Każdy by ciągnął po kilkunastu godzinach siedzenia w ciasnej klatce! Potem już nie ciągnie i ślicznie reaguje na szarpnięcia smyczą. Nauczy się. Jaki tam z niego diabełek! No, ale cichutki i biedniutki to już chyba nie jest. I dobrze! Quote
stokrotka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Moniska']http://images39.fotosik.pl/106/bd470cff1442715d.jpg on sie uśmiecha! :loveu: Piesek w Twoim awatarze też się pięknie uśmiecha. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='agata51']............... No, ale cichutki i biedniutki to już chyba nie jest. I dobrze! Dokładnie tak ! Bieda Arielka wreszcie się skonczyła :loveu::loveu: Teraz tylko do kompletu domek i kochający Arielka ludzie :loveu::loveu: Proszę , zajrzyjcie tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-ludzkie-okrucienstwo-ma-granice-iza-uratowana-przed-glodowa-smiercia-136371/#post12187798 :-( Quote
Recommended Posts